Logitech Wireless Prodigy G403 felülvizsgálat fejlövést vezeték nélküli

G403 Prodigy Wireless egy utcagyerek egér, hogy tényleg működik a vezeték nélküli, valamint a vezetékes megy. Azt mondhatjuk, hogy a vezeték nélküli egér jobban teljesít hiánya miatt kábel, ami zavar néha.

Vezeték nélküli játék lehetőség?

Határozottan, a Logitech nemrég javult annyira vezeték nélküli kapcsolatot a PC és az egér, hogy lehetetlen megmondani a különbséget. Logitech szakemberek minimalizálták latencia és az interferencia. Más vezeték nélküli egerek problémái vannak rádió interferencia router, 2,4 GHz-es sávban, a Bluetooth vagy USB 3.0.

Mi a különbség az egér játék a másik nélkül

érzékelők
Gaming egér egy speciális érzékelő nagyon nagy felbontással. A felbontás gaming egér elérheti 12000-16000 DPI. Ha G403 a PMW 3366 pixart érzékelő, amely a legjobb pillanat érzékelőt.
gyorsulás
Maximális (reflex), hogy tudja mozgatni az egér kéz elvesztése nélkül érintkezik a felülettel optikai egér pad. Logitech G403 maximális gyorsulást 40G, érték lehetetlen bármilyen emberi lény.
Sebesség
A sebesség, amellyel tudja mozgatni az egeret fel, ha elveszíti a kapcsolatot az optikai felület. Sebességét mérő IPS (hüvelyk másodpercenként). G403 mozoghat a maximális sebesség IPS = 300 762 méter másodpercenként.

Az összevonás Rate honlapján

Ez az USB frissítési gyakoriság között az egér és a számítógép, azaz, hogy milyen gyorsan az egér kommunikál a PC-n. G403 van összegyűjtve mértéke 1000 Hz, azaz minden ezredmásodperc (egy ezred másodperc) egér G403 küldeni az adatokat a számítógéphez, ez azt jelenti, 1 ms késleltetést. Normál egerek összevonása mértéke 125 Hz, azaz 8 ms késleltetést.

Egér gombok játék

A játék egér mi gombok (kapcsolók) Speciális szerszámgépek, hogy tartsa millió stroke és ugyanolyan pontossággal egy időben. G403 Omron kapcsolók, amelyek a legjobb ebben az iparágban kapcsolók.

Személyes kalibráló súlyok

Gaming egerek (nem az összes) testreszabható szerint a felhasználó igényeinek. Néha talált csomag súlya, amely képes egyensúlyt az egeret a kívánt módon. 403 G10 súlya gramm, ami nem használ. A felhasználó számára is hasznosak lehetnek a legrosszabb kéz súlyát. Ismét függően a felhasználó beállításait.

Testre szabható RGB fények

RGB fények között kategóriában megjelenés. Ezek a fények segít cél a legjobb, de lehet, hogy a hivatal jobban néz ki. Néhány egér testreszabható sokféleképpen viselkedés és a színek, mint ahogy ő G403 Prodigy Wireless.
Figyelmeztetés:
Ha az ár a Prodigy Wireless G403 úgy tűnik, túl nagy, vagy nem kell a vezeték nélküli, akkor választhat termékek jó alacsonyabb áron. Az alábbiakban azt fogja állítani néhány szerencsejáték egerekben, mint jó.
- A kis és közepes kéz
Logitech G203 Prodigy 6000 DPI
Logitech Gaming Mouse G Pro
- Közepesen magas kéz
Logitech Gaming Mouse G403 Prodigy (ugyanaz, de anélkül, hogy vezeték nélküli)
Logitech Gaming Mouse G403 Prodigy vezetékes / vezeték nélküli (lásd a videót)
Razer DeathAdder egér, 3500dpi

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. florin - mondta

  Nem tudom megérteni, hogy miért marad az én egér. Ez alkalommal, amikor semmi sem megy késik mozgatni az egeret és a nyíl. Ez lehet zavaró a router? Van egy egér Zalman ZM-M500WL.

  • Lag vagy megszakítását egér vezeték nélküli routerek érkeznek 2,4 GHz-es sávban, a Bluetooth mikrohullámú sütők, távirányító autók, stb
   Általában a router az oka, de ez nem az ő hibája.
   Próbálja megállítani a router, és hátha több bajt egér. Ha problémája van a leállás után a router, azt javaslom, vegyél egy kétsávos router, ami azt jelenti, 2,4 és 5 GHz.

 2. florin - mondta

  És használja a pad A4TECH X7.

 3. DorianORCHESTRAro - mondta

  XML-RPC megoldás inpotriva akkor Atak Word Press?

 4. Karolin - mondta

  Köszönjük, hogy elküldte a több kristályt Gaming Mouse, amelynek én voltam az egyik, amit kért megjegyzéseket fős felülvizsgálata Gaming Mouse. Őszinte és a várakozás és bemutató szoftver. Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a monitor LG, megkérdeztem, és ez egy megjegyzés. Nem fogja veszíteni a szemét, és még egyszer köszönöm és Adrian, munkatársak útmutatók által előírt rám. BAFTA tovább, és annyi turoiale jön kapcsolódó szerencsejáték.

 5. Dragos - mondta

  Szia, meg tudja mondani, mi Cristi egereket is megtalálható a piacon, és a vezeték nélküli funkció / vezetékes?
  Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.