Bejelentkezés több Gmail-fiókba egyetlen munkamenet és egyetlen böngésző használatával - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban együtt megtanuljuk, hogyan jelentkezhet be két különböző Gmail-fiókba egyetlen böngésző egyetlen munkamenetével, kiegészítők vagy bővítmények használata nélkül, vagy nem tudom, mi a csapkod. Általában ez a mai napig nem volt lehetséges! Ha megpróbál megnyitni egy böngészőt, jelentkezzen be egy Gmail-fiók fülére, majd nyisson meg egy új lapot, és jelentkezzen be egy másik Gmail-fiókba, észreveszi, hogy automatikusan kijelentkezik az első fiókjából. lapon, és csak az utolsó fiókba lesz bejelentkezve, amelybe utoljára bejelentkezett. Lehetséges volna, hogy két különböző Gmail-fiókba bejelentkeztünk, ha 2 böngészőt használtuk volna, de nem tudom, mennyire hatékony ez, különösen azok számára, akik korlátozott számítógépes erőforrásokkal rendelkeznek. Számukra egy másik szoftvert jelentene, amely PC erőforrásokat futtat és használ. Nos, úgy tűnik, hogy a Google nagyon jól átgondolta felhasználói igényeit, és bevezetett egy új modult. Pontosabban, hozzáadta azt a lehetőséget, hogy bármely felhasználó többszörös bejelentkezést használjon, ami azt jelenti, hogy mostantól bármely felhasználó képes bejelentkezni 2 vagy több különböző Gmail-fiókba egyetlen böngésző egyetlen munkamenetével, anélkül, hogy Önnek mindenféle kiegészítő vagy bővítmény mellett igénybe kell vennie, amely ezt lehetővé tette. Biztos vagyok benne, hogy sokan legalább 2 Gmail-fiókkal rendelkeznek, esetleg egyet, amelyet "hülyeséghez" használnak a neten, különféle szolgáltatások fiókjaira, különféle ajánlatok feliratkozására vagy különböző fórumokon való feltöltésre, és természetesen A hasznos e-maileken túl sok spam érkezik. És valószínűleg van egy másik fiókja a munka, az üzleti élet, a munkatársak, a barátok és más komolyabb dolgokról. Ennek az új, többszörös bejelentkezésnek köszönhetően mindkettőt vagy annyi fiókot megfigyelheti, egyetlen böngészővel, ugyanabban a lapon, vagy az egyes fiókokban, egy másik lapon nyitva. Hol mondhatjuk még, hogy ha beállítanánk böngészőnket, hogy emlékezzen az utolsó nyitott lapra. Amikor újra megnyitjuk a böngészőt, akkor automatikusan bejelent minket minden olyan fiókba, amelybe bejelentkeztünk a böngésző bezárásakor. Amely nem volt lehetséges a Többszörös Bejelentkezés funkció aktiválása nélkül. Milyen hátrányai vannak a Többszörös bejelentkezés funkció használatának?
Nos, mint 2 hátrányai. Bejelentkezés több funkciót csak akkor lesz aktív a szolgáltatások: Google Calendar, a Google Code, a Google Gmail, a Google Reader és a Google Sites és a 2 században a hátránya, hogy Nem mail és offline naptár lesz tiltva.
Most, hogy tisztáztuk, mi a fontosabb, azt hiszem, nincs értelme, hogy egy hosszú szöveget, kérem nézze meg a videót bemutató együtt, és látom, hogy pontosan folytassa a funkció aktiválásához nagyon hasznos!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • nagyon hasznos ez a bemutató :)
    minden alkalommal, amikor be akartam jelentkezni a második fiókba, kijelentkeznem kellett ... de most ...
    köszönöm a bemutató

    • Alin CojocaruNagyon hasznos ez a bemutató :)
      minden alkalommal, amikor akart menni a második számla kellett kijelentkezni ... de most ....
      köszönöm a bemutató  

      Google kell köszönni az apám ezzel a lehetőséggel, mert lehetővé tette, ő volt az, aki végre ez a funkció nincs semmi mail szolgáltatás jelenleg! Én most hozott és bemutatott előtted vagy jobb New bevezetett újdonság ugyanaz.

  • Kihez forduljak, hogy a rövid bemutató, vagy szeretne feliratkozni a játék útmutatók, mint én, hogy meg kell tennem? Várva a választ, hogy az a határ.

    • Van egy nagyon bosszantó problémám is, mondtam neked, nézze meg: Néhány nappal ezelőtt egy ingyenes webhelyet készítettem a HI2.ro cégtől is, tehát végül megtettem ezeket a beszámolókat, de elkészítettem a webhelyem Azt mondtam, blah blah, és szerettem volna egy olyan webhelyet, ahol elkészítenék néhány általam készített útmutatót, így a longtail-kel tettem a faceti-val és önnel, de amikor elküldtem azokat a kódok hieroglifáival (kód ) Úgy tettem, mint cristi, az oktatóanyag 4. részében, blah blah, tudod, ki és mikor írok jól, feladtam, láttam az oktatóprogramot, és feltettem az 1. oktatóanyagot a Windows-ra, így a videó bemutató alatt és a WordPress oldalon, még egy alább az első bemutató, és amikor elküldöm, mint az első, azt írok. 2. Videóleírás a ccleanerről, mit kell látni egy bosszantó dolognak, az oktatókat egymás tetejére szerelve maradt. 1. Bemutatója a Windows után, és be lett az oktatóprogram a ccleaner után, és rá van szerelve egymásra. több oktatóprogram, mint én d remélem, hogy ez a helyzet a versenyzővel, ha nem veszi el magához, mondtam, és én is készítettem egy weboldalt oktatóanyagokkal, és ez a sajt nem jött ki nagyszerűen nekem. Tehát a válaszadásra várom a határait, kérem, segítsen nekem sokat !!!

      • PrivateMC: Nekem van egy probléma most nagyon beidegzett mondta vo következő: Néhány nappal ezelőtt csináltam magamnak egy honlap házigazdája a cég HI2.ro így végül csináltam azokat figyelembe azokat, de tettem oldalon Azt hittem, a téma-bla-bla, és szerettem volna, és én vagyok a kitermelés helyszínén feltenni magamnak néhány oktató által készített nekem, hogy nem a longtail tenni, de amikor elkészítették azokat heroglifele irányítószám ( kód) Azt tettem, amit Krisztus tett a bemutató multimédiás 4 bla bla tudod, hogy hol és mikor tegye jó, hogy a bemutató amit írt, és tedd rá a Windows és alatta 1.Tutorial video tutorial wordpress oldal írtam egy másik is Az első bemutató, és amikor az első utáni írás 2. Bemutató videó a CCleaner, hogy valamit, ami közrefogja beidegzett egymást maradt 1 útmutatók. Despreswindows helye és Bemutató Despres CCleaner és közrefogja egy altul.Intrebare Hogyan tettem több oktató incalecatul dolog, ami megőrjít, ha nem veszi el veled azt mondta, hogy a helyszínen tettem oktatóprogramok és mia nem olyan nagy ügyet e.Deci várják a választ, hogy az a határ kérem, segítsen nekem több!  

        .................................................. ......................
        Bár ma még az eszed, mert beszélgetni anélkül, hogy fel arra, ha még mindig segíteni egy feltétellel, (Több szerénység és a józan ész).
        Hogy megoldja a problémáját olyan videóiddal, amelyek folyamatosan lovagolnak :) wordpress van, hogy le Plugin (Stream Video Player). Ez a módszer egyszerű és problémamentes. Nézd meg, milyen verziójú wordpress érted 2.9.2 és így tovább, és ellenőrizze, hogy a változat kompatibilis a wordpress ... Keresse írt jobb középső Kompatibilitás ...kattintson ide Csomagolja ki és másolja ... wordpress \ wp-content \ plugins .. (kicsomagolva mappa)
        Jelentkezzen be a wordpress, és aktiválja a plugin ...Kattintson ideGyártó .... Itt a plugin oldalán
        Innen Majd rájössz, mit kell tenni ... az egyetlen feltétel, hogy olvassa el mindent, amit adott nekem, hogy ki az oldalra, ahol a plugin ... Leírás, szerelése, Screenshot, stb
        Figyelem! Catch csinál majd, hogy a vége flv...demo.flvPlugin ... vagy nem ismeri fel a film .... türelem és a figyelem, mert láttam, hogy ... Bafata felületesen egyszerű!
        PS. Ha nem érti az angol nyelvet is gondok vannak a plugin.

  • nagyon hasznos, és megszabadultam a problémától, Alex cata, és ön egy másiknál ​​szebb, nem hiszem, hogy a satil dea azt is mondta Adriannak, hogy nem fog témájú háttérképeket adni.

  • adi nekem is van egy problémám. Elvettem az egérmutatót, amit tettem, és a kurzort továbbra sem látom minden alkalommal, amikor újraindítom a rendszert, és még mindig el kell mennem az indításhoz> vezérlőpult> egér, és rendben kell adnom, miután visszatértem. köszönöm

    • Claudiu: adi nekem is van egy problémám. Elvettem az egérmutatót, amit tettem, és a kurzort továbbra sem látom minden alkalommal, amikor újraindítom a rendszert, és még mindig el kell mennem az indításhoz> vezérlőpult> egér, és meg kell adnom az okot, miután visszatért. köszönöm  
      .........................
      Nézz ide ...kattintson ide... Ne felejtsd el először megnyomni alkalmaz majd OK ?

  • Helló vettem magamnak egy számítógépet felét an.Calculatorul volt eladó, és nem vagyok túl jó a számítógépek, de mivel én vagyok a fajta szereti a számítógépes játék, és a számítógép a fajta gyenge, és én azt szeretném, ha inlocuiesc.Am találtam egy jó számítógép EMAG.RO véleményét mea.Pun linkre, és mondd meg, hogy ez jó, vagy nem jó not.If adsz nekem más linkuri.Pretul hogy 25 millió!

    http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-desktop-serioux-action-intel-pentium-dual-core-e6500-293ghz-4gb-500gb-ati-radeon-4650-1gb--pSeriouxAction?ref=vsc_boxpromo

    • Ovidiu: Helló vettem magamnak egy számítógépet felét an.Calculatorul volt eladó, és nem vagyok túl jó a számítógépek, de mivel én vagyok a fajta szereti a számítógépes játék, és a számítógép a fajta gyenge, és én azt szeretném, ha inlocuiesc.Am találtam egy jó számítógép EMAG.RO véleményét mea.Pun linkre, és mondd meg, hogy ez jó, vagy nem jó not.If adsz nekem más linkuri.Pretul hogy 25 millió!http://www.emag.ro/desktop_pc/sistem-desktop-serioux-action-intel-pentium-dual-core-e6500-293ghz-4gb-500gb-ati-radeon-4650-1gb–pSeriouxAction?ref=vsc_boxpromo  

      A kérdésednek vagy problémádnak nincs köze ehhez az oktatóanyaghoz! Írja be a jobb oldali keresőmezőbe a fekete margóval: rendszerkonfiguráció, 3 oktatóprogram van a rendszerkonfigurációval kapcsolatban ... és egy másik a videokártyán, írja be a jobb felső sarokban a keresőmezőbe: ATI videokártya és írja be.

  • Igen, mert mi történik, amikor teljes képernyős módban látom az oktatóprogramot, a hang mozog, vagyis nem hallható; miért történik ez.

    • névtelen: Igen, látom, hogy történik eSEEurope untutorial teljes képernyős módban néma hangot, hogy nem hallottam, hogy ez miért történik.  

      Kattintson a jobb gombbal a lejátszóra, a videoklipre, válassza a Beállítások menüpontot, és a megjelenő kis ablakban törölje a jelölést a "Hardvergyorsítás engedélyezése" négyzetből. Ezután indítsa újra a böngészőt, mondja meg nekünk, ha ezt a beállítás elvégzése után megteszi. .

      • Adrian:
        Player Kattintson a jobb gombbal a videóra és válassza a Beállítások és egy kis ablak, hogy megvédjen téged törölje a doboz "Enable hardveres gyorsítást" Akkor add újraindítani a böngészőt, mondja nekünk, ha ezt követően ezt a beállítást ...  

        Próbáld ki, amint Adrian mondta, hogy a kombináció úgy működik, mint én: D köszönöm

    • sebyy: Egy jó program, vagy plugin az automatikus kitöltése dolgozni tudod?  

      Kattintson a jobb egérgombbal az automatikus kitöltéshez kívánt mezőbe, majd válassza a Személyes beszúrás lehetőséget, majd válassza a Szerkesztés lehetőséget. Az Opera nem támogatja azokat a kiegészítőket, mint a firefox vagy a Google Chrome ... Nem tudom, hogy továbbra is tetszeni fog az Opera számára, kivéve az Opera Unite-t, ami nem tetszik semmit. Van néhány kiegészítő, amelyet az ujjaira számít, és észrevettem, hogy még ezek is kevés, úgy tűnik, hogy néhány is megmarad ...

      • Adrian:
        Jobb klikk a doboz, amit szeretne csinálni az automatikus kitöltést, majd válassza a Szerkesztés válassza a Beszúrás Personal. Ki tudja, mi az Opera nem támogatja a kiegészítők, mint a Firefox vagy a Google Chrome ... Nem tudom, hogy mindannyian szeretik Opera Opera Unite kívül nem szeretek róla semmit. Van néhány kiegészítő, hogy számíthatunk az ujjait, és én OnService mintha ezek kevés, ha néhány go sit ...  

        Olyan, mintha az autofil hagyma a böngészőben nem működik a kívánt oldalon, használom ezt a munkát, mivel az a legjobban működik, amellyel gyorsan betölti, és igen, tudom, hogy van néhány hibája igen igen, ez az, amit akarok, nincs elég kiegészítő. Nem használom őket, igen, nem látom, hogy most szükségem van rá, általában a mozillát használom kiegészítőkhöz

        • sebyy:
          Ez, mint a hagyma autofilu böngésző, megy, hogy a helyszínen, amit akarok, és használja a munka, hogy megy a legjobban RPD betöltődnek gyorsan és igen, tudom, még van néhány hiba, igen ez nem akar sebesség, kiegészítő ad elég ÁSOK hívás trebenu használnak da na trebe most látom, hogy az egyik általánosan használt Mozilla Add-ons hogy lassabban ala Apple  

          Google Chrome gyorsabb, mint az Opera!

  • Vanessa, miért mondtad ezt azzal, amit rosszul tettem, mit mondtam rosszul, mondd el, és te azt mondtad nekem: "Bár ma még mindig őrült vagyok a beszélgetés miatt, mert jól tudod, miért rosszul csináltam Nagyon őrülten vezettem téged, nézzük át ezeket a köszönöm, hogy segített nekem, nagyon szükségem volt rá, köszönöm köszönöm, és nem tudom, mit tettem rosszul

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.