Az ellopott vagy elveszett Android telefon felkutatása előre telepített alkalmazások nélkül - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk megtalálni a Android telefon vagy tabletta Android ellopott vagy elveszett. Mi is van egy tutorial ebben a témában, amit használt Kilátásbiztonság és antivírus De a hátránya az volt, hogy meg kellett már telepített alkalmazást a telefonra vagy tabletta, mielőtt a készülék elvész vagy ellopják.
Ma fogja használni a B terv, egy alkalmazás által ugyanaz a cég Lookout, és mi áll rendelkezésre, mint biztonsági tervet, ha nem telepíti a szoftvert lokalizáció telefon vagy tabletta, és nem szedett más lépést keresse meg az eszközt mielőtt elveszett vagy ellopták.
Mit kell tudni, mielőtt használja a szoftvert?
Nos, mint tudjuk használni a B terv, az elveszett vagy ellopott Android készülék csak egy Internet kapcsolat. Hacsak ez megtörténik, az alkalmazás telepítéséhez a következő alkalommal lesz internetkapcsolata, hogy ha azt, amit ellopott Android készülék nem hárította el a SIM kártyát a telefonból, és nem helyettesíti a fiók Google egy másik. Jellemzően a tolvajok nem nagyon műszaki emberek, és reméljük, hogy nem képesek ezeket a dolgokat.
Hogyan telepíthető Plan B?
Nagyon egyszerű. Ha elveszítjük Android-eszközünket, vagy elloptunk tőlünk, a lehető leghamarabb be kell állnunk az internethez csatlakoztatott számítógép előtt. Nyissunk meg egy böngészőt, lépjünk be a play.google.com webhelyre, jelentkezzünk be (a működéshez kötelező) a Play Áruházban az elveszett vagy ellopott Android-eszközön használt Google-fiókkal, keressük meg a Plan B alkalmazást és kattintsunk a kék "TELEPÍTÉS" gombra.
Ha a készülék lesz a mobil internet-kapcsolat, vagy vezeték nélküli, az alkalmazás automatikusan letölti és telepíti az eszközt, és elkezdi ezt a munkát. Ha az alkalmazás sikeresen telepítve van a Gmail-fiók használható az Android eszközön (jelentkezzen be a Gmail-fiókjába a készüléket a számítógéphez, és internetkapcsolatra) kapni fog egy e-mail értesítést a kérelem sikeresen telepítve és néhány másodperc kezdődik helyének eszközt.
Mi a B terv, és hogyan működik?
A telepítés után az alkalmazás automatikusan megpróbálja aktiválni a GPS készülék 10 perc és küldhet és térkép a pontos helyét az Android készülék. E-mailt fog küldeni a Gmail fiók által használt elveszett eszközt, így szükség lesz a bejelentkezés a számítógépről a Gmail-fiókot, hogy e-maileket küldeni, Plan B alkalmazás
Néhány Android-eszközön az alkalmazás csak akkor tudja aktiválni a GPS-t, ha le van tiltva az eszköz beállításain. A B terv alkalmazás specifikációiban arra is figyelmeztetünk, hogy egyes eszközökön az alkalmazás nem aktiválódik automatikusan, és az alkalmazást úgy kell aktiválni, hogy SMS-t küld az Android készülék számára, a "hely" szöveggel. A B terv alkalmazás mobiltelefon-tornyokat és GPS-t használ a helymeghatározáshoz.
És a végén, egy kis tipp azoknak, akik szeretnék, hogy kémkedjen a gyermekek vagy neveasta: Ha jelszót, és tudod, hogy a Google által használt fiók házastársa vagy gyermeke saját készülék Android, akkor telepíteni ezt az alkalmazást a készüléken, hogy megtudja, hol házastársa vagy gyermeke.
Igaz, hívlak benneteket, hogy a bemutató videót, hogy pontosan mit tehetünk és hogyan keresse meg a telefon vagy tabletta Android, miután azokat az ellopott vagy elveszett, még mielőtt telepíteni a szoftvert rá elővigyázatosságból

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (113)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.