Ragasztás Avidemux video fájlokat gyorsan és Power Director

Ragasztás Avidemux video fájlokat gyorsan és Power Director

Akár mi videoszerkesztő, vagy egyszerűen csak szeretnénk ragasztani két, három vagy több video fájlokat, ez egy jó ötlet, hogy mindent nagyon gyorsan; Tegnap ha lehetséges, mert nincs türelme.
Ha én mutattam utoljára kivont egy képsor A Streamclip, ma megyünk a következő lépést ragasztással video.
Ahhoz, hogy a beillesztés videó fájlokat gyorsan, meg kell értenünk valamit. Először is, hogy elkerüljék inkompatibilitás, akkor jobb, hogy ugyanazt a video codec, és az azonos felbontású, hogy elkerüljék misplacing videó lejátszó.
Találtunk videók rögzítéséhez használt két legjobb alkalmazásokat. Az első ingyenes, és a kis hibákat, a második pedig a kereskedelmi.
Programok beillesztése video fájlokat:
1. Avidemux, egy ingyenes, gyors és nagyon egyszerű.
2. Cyberlink Power Director, egy kereskedelmi alkalmazás, ami nagyon jó, és jól hozzáférhető nélkül más oldalakon NLE (nem lineáris szerkesztéshez).
Saját ajánlás lenne Cyberlink, mert így legkevesebb hibát, amikor fut videó fájl keletkezett. Ezen túlmenően, a Power Manager egy erőteljes videó szerkesztő, amivel lehet, hogy minden fajta műveleteket és a változások a videó és audió. Szerkesztése és átkódolás Power Manager szoftver intelligens SVRT technológia, amely lehetővé teszi számára, hogy átkódolni csak részeit módosítják vagy átalakítják, növelve a sebességet a végleges kiviteli.
Speed, mind az alkalmazások a munka, de a tisztelet és a tartály Cyberlik Power Director (mp4, avi, mov, stb.), Amelyben a videó / audio csomagoltak.
Avidemux fájl által generált játékosok nem futtatható a Windows, de csak a harmadik játékos, mint a MPC és a VLC.
Avidemux valószínűleg nem az megfeleljen az export konténer MP4 engedélyt, ki kell fizetni, ha a tartály egy alkalmazásban, és ezért problémák merülnek fel.

Letöltés Avidemux
Letöltés Cyberlink Power Director (Commercial Trial)


Video bemutató - Videofájlok gyors beillesztése az Avidemux vagy a Power Director segítségével

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Bravo Cristi! 20. évfolyam mindazért, amit csinálsz: Kiskutyáimban szinte minden este elkezdtem nézni a Videotutorial-ban valami hasonlót a tévében ... és igen, testvérem, kérlek, folytasd a témához kapcsolódó videót.

  • Helló, Cristi, keresztelni fogom a fiamat, és az általam választott fotós-operatőr meghatározta, hogy a videók és képek merevlemezen történő mentése jobb minőségű lesz, mint a DVD-re történő mentés. tudod megerősíteni, kérem előre is köszönöm

    • Ennek oka az, hogy ezt az űr teszi. A DVD 4 GB-os videót képes tárolni, a merevlemez sokkal több GB-ot is képes tárolni (a merevlemez tárolókapacitásától függően)

    • A 16 éves filmgyakorlási tapasztalattal, a VHS filmkészítésének pillanatától kezdve elmondhatom, hogy a operatőr nem tett semmi rosszat, mindaddig, amíg Full HD minőségben nem készült. November 7-én kereszteltem, a teljes HD és a 2 órás videó anyag végül 13,8 GB volt, így a keresztelő képeket 3 GB-os DVD-re vagy 4,7 2 GB-os DVD-re tehettem, de a minőség csökken, mert (a kamerámról beszélek) a kamerából származó videofájlok formátuma MTS, és kevés kodekek olvasnak ezt a formátumot, akkor a képet MPEG8,5 formátumban kell feldolgozni, ahol nagyon kevés a minőség, a keresztség esetén, de a filmkészítés során az esküvőn 2 óra múlva hány DVD-t kell feltenni az esküvőre? Tehát a legjobb minőség egy merevlemezen vagy egy 6 GB-os meghajtón van (esküvő esetén).
      Üdvözlettel, Dan S

    • A részletes bemutató is viselte a világ. A rövid ismertetők tenni, amely megmutatja, hogyan lehet az alapvető műveleteket: dolgozik idővonal, színkorrekció, a stabilizáció, a hang szinkronizálás, stb
      Az egy óra alatt oktatóanyagok, most mindenki elvesztette türelmét, hiszen a Vine honlapján. Ebben 3 5-minute ember elalszik, és esik az asztal alatt, ha közben ne kattintson ki a helyszínen.
      Hallottam, hogy hamarosan információs injekciók lesznek. Ahhoz, hogy valamit megtudjon, csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja a megfelelő fecskendőt, és keressen egy nővérbe, aki beadja neked. Mi ... a szorzótábla, az egyenletek és az Eminescu? Csípés és megtettél középiskolát + tábornokot. Egy újabb injekció főiskolai hallgatónak és kész. Bam-Bam, Pac-Pac, Țoc-Poc és te egy zseni vagy.

  • hello cristi ... és én, mint Catalin (fent), nagyon gyakran nézek. Van egy kérdésem: például: Van egy laptopom, a Windows 10 rendszerrel, ahol bejelentkezve bennfentes számlával van stb., Ha a lányomnak küldöm el, és veszek egy újat, ugyanazzal a bennfentes számlával tudok maradni. Windows 10 az új kalkulátoron? (Remélem megértette az ötletet)

    • Nem tudom, ha meg a programot bennfentes. Ez a program már kapható szakaszban, amikor a Windows 10 volt a vizsgálat során, és bennfentesek segítettek ellenőrzi a rendszer stabilitását. Mindenesetre, megpróbálja pontszám másik PC a programban, és nézd meg, hogy működik.

  • Adrian Gudus elég örömet testreszabását Videotutorial, hogy egy csengőhang az új generációs iPhone. Tisztelem mindkettő.

    • Generációs iPhone nem igazán számít, hogy saját, vagy legalábbis nem tudok róla a módszer, de én biztosan nem ez a bemutató.

  • Cristi nagy érdeklődéssel a konzultáció kérem, segítsen nekem van egy félreértés.
    Nemrég megvásároltam egy SSD-t a Kingston v300-től (120GB), és az eszköztárban az sdd eszköztár nem rendelkezik a Trim opcióval, bár az ssd támogatja ezt a technológiát.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.