Linux Mint 10 Julia, egy disztribúció, amely sokkal könnyebbé teszi a Windows-ról való átállást - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató Örömmel mutatjuk be új, Linux Mint 10 hívott Julia. Linux Mint egy Ubuntu alapú disztribúció, nem hivatalos elosztás kifejlesztett egy csodálatos közösség, amely hozza a nagy szenvedély, és így a munka. Mint 10.10 Ubuntu Maverick Meerkat megjelent a közelmúltban volt a helyzet az volt, hogy a Linux Mint-ben megjelent, mi történt.
Általában verziói Linux Mint szabadul röviddel Ubuntu kiadások hivatalos verzió. Linux Mint egy értékesítési, amely foglalkozik a kezdő és melegen ajánlom azoknak, akik használt sok a Windows, és azt szeretnék, hogy Linuxra való áttérésre. Ez a disztribúció az minden codec előre telepített Flash Player, a szülői felügyeleti szoftvert, tűzfal, backup szoftver, Java támogatás fájlok átviteli szoftver a hálózatban Thunderbird levelező kliens, Szoftver letölthető torrent, mIRC kliens, OpenOffice csomagA menedzser feltölteni fájlokat, a képesség, hogy telepítse a Windows Wireless Drivers Linux, ha a vezető nem fucntion compiz hatását 3D asztalon.

Újdonságok a Linux Mint Júlia 10?

- Az üdvözlő képernyő, amelyen most már ikonok vannak, és lehetőséget kínál az összes multimédia kodekek telepítésére vagy a DVD-verzióra való frissítés lehetőségére.
- MintMenu (főmenü) néhány új funkcióval és megváltozott kialakítással. Az újonnan telepített alkalmazások kiemelése, Új alkalmazások keresése és telepítése közvetlenül a menü Keresőmezőjéből, a Szoftverkezelő megnyitása nélkül. A keresőmező most lehetőséget kínál arra, hogy szó szerint történő keresést végezzen a szótárban, a Google-ban, a Wikiedia-ban vagy a Szoftverkezelő, ha a keresett szó egy csomag vagy szoftver neve. Boookmark mappák hozzáadása a Nautilus-tól a MintMenu-hoz, hogy könnyebben hozzáférjenek a videók, zene, dokumentumok, letöltések, képek mappákhoz. Most, hogy a MintMenu támogatja a témákat, lehetősége van megváltoztatni a főmenü témáját úgy, hogy az másképp néz ki, mint az asztal többi része.
- Szoftverkezelő (szoftverkezelő, ahol új alkalmazásokat telepíthet), sokkal jobban kategorizálva és alkalmazásikonokkal
- Az Update Manager (frissítéskezelő) részletes információkat nyújt a letölthető és frissítendő csomag méretéről, valamint a kívánt csomagok figyelmen kívül hagyásának lehetőségéről.
- A Upload Manager senkinek nem hasznos, hanem valószínűleg a webhely rendszergazdáinak vagy fejlesztőinek, akik az operációs rendszerrel kezdődnek, és jobb integrációval rendelkeznek az Update Managerrel, lehetővé téve egyes kapcsolatok ellenőrzését.
- Új kialakítás, új téma, nagyon hasonló a Mac OS X operációs rendszeréhez, feladva azt a fekete témát, amely eddig a legtöbb Linux Mint verzióban volt jelen.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig ezt a bemutató videót is bemutatta ezt a csodálatos operációs rendszert.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

    • Flavius: Első pillantásra nagyon érdekes, ha hozzátesz valamit a grafikus nagyszerű lenne  

      Mit kell még hozzá? Azt mondom, nagyon jól ülök. Nézzük meg, hogy kopasz Ubuntu, ha rákattint a Grafika menüben. Csak F-Spot (vagy ha flosesti Ubuntu Shotwell 10.10). Tisztelem nagyon a leadott a csodálatos design és az a tény, hogy nem húzta a Gimp (ahogy Ubuntu) az ISO képet.

      Remélem, hogy ez mit jelent, ugye?

  • Érdekes .. nagyon érdekes ez a rendszer már operare.Pana néztem útmutatók a Linux csak általános tudás, de az operációs rendszer nagyon szuper .. hihetetlenül könnyű a utilizare.Poate kipróbálni magam, bár nagy rések ilyen típusú rendszer.
    A végén már nem lehet nem észrevenni a bemutató filmes szenvedély mindent, ami azt jelenti, Linux.

    • zame77Szuper tutorial! Menj, és játékok ezen OS?  

      Nézze meg a fej-farok útmutatót, és megtudja. Nem értem, miért nézi az oktatóprogramot, ha nem fejről farokra nézi? Még megmutattam, hogy a Software Center rendelkezik a játékok kategóriájával. Csak annyit kell tennie, hogy hülye kérdéseket tesz fel ... folytassa, testvérek

  • Helló szeretném mondani, hogy kövesse a hosszú idő, és nagyon erős szempontjából minden bemutató van a Windows telepítve van a számítógépre, és video.Eu szeretnék telepíteni Linux Mint és az Ubuntu, de reusesc.La telepítés vagy live cd módban Ez az üzenet jelenik meg: NITRAMFS] Nem található tartalmazó nyomtatott lezáratlan fájlrendszer nem tudja, melyik lenne az oka, de azt hiszem, ti is felvilágosít engem, vagy hogy a bemutató ezekről probleme.De jegyezni és CVA szeretne adni A Windows és a telepítés köszönöm, és Önnek csak linux.Va országokban.

  • Jobban szeretem, mint Ubuntu Windows és remélhetőleg hasonlít a cég, hogy támogassák az operációs rendszer, mert nem sajnálom, biztos vagyok benne. Én is csodálkoztam, amikor láttam, hogy mi ez, és én már telepítve van a virtuális gép. Ez kellemes és kreatív intelligencia.

  • Nagy tutorial! nagyon érdekes.
    Őszintén, mint a megjelenés.
    Én telepíteni a rendszert és a valós, de nem kap egy HDD, és ha nem bánod, Adrian van néhány kérdést:
    Ő és a román?
    Melyek azok a minimális követelmények ptr ezt az operációs rendszert, ha nem bánja, azt mondja, hogy van egy pc ptr gyengébb, és azt tudom, valamivel, mire számíthat, hogy elmondja nekem, hogy nagy hdd, Rami, videokártya stb . Kérem.
    És azt is elvárják a további tutoriale.Multa szerencsét!

  • Én nem nagyon szeretem a helyén linuxmint.com megy csak, ha akar, azaz nem működik most, amikor megpróbáltam letölteni az ISO képet, és azt, hogy a számok cam.
    Infine Megpróbálom később, vagy holnap, hogy ha ez működik, jelenleg nem működik.
    még soha nem sújtotta bárki ezt a problémát, vagy csak az egyik?

    • Gepeto: Nem igazán szeretem a helyén linuxmint.com megy csak, ha akar, azaz nem működik most, amikor megpróbáltam letölteni az ISO képet, és azt, hogy a számok cam.
      Infine Megpróbálom később, vagy holnap, hogy ha ez működik, jelenleg nem működik.
      még soha nem sújtotta bárki ezt a problémát, vagy csak az egyik?  

      És történt, hogy indítsa el.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.