Linux mandriva one 2009 élő CD-t futtat telepítés nélkül - HD videó bemutató

Ebben a leckében látni fogjuk, hogyan kell letölteni, hogy égesse el a CD-t, és fut, mint a live CD Linux nagyon teljes, ez az egyik 2009 Mandriva Linux

A Mandriva Linux One 2009 a legjobb módszer a Linux használatának megkezdésére. A teljes Linux operációs rendszer egyetlen CD-n az új felhasználók, de azok számára is, akiknek van tapasztalata a Linuxban, a letöltés nagyon gyors, és élő módban történő futtatáskor csak 2-3 percet vesz igénybe a látványos hatásokkal való első érintkezésig. A Mandriva one valóban az élő CD operációs rendszer, amire szüksége van!

Mennyibe kerül, hogy próbálja ki, akkor gyors, fut szinte bármilyen operációs rendszert a Live CD módban (fut telepítés nélkül), van néhány látványos hatása, a játékosok és a codec élnek cd módban röviden mindent.

Követelmények
* Processzor: Intel ® Minden, az AMD és a Via.

* RAM: minimum 512MB, 1GB ajánlott.
* Merevlemez: minimum 2GB, 6GB ajánlott.
* Grafikus kártya: NVIDIA ®, ATITM, az Intel ®, SIS, Matrox, VIA. 3D asztali használatra igényel NVIDIA GeForce (max. 8800) ATITM Radeon HD 7000 a 3870, vagy Intel ® i845 a x4500HD.
* Hangkártya: minden Sound Blaster, AC97 és HDA kompatibilis kártyákat elfogadják. Megjegyzés: Creative Labs X-Fi kártyák nem fogadhatók el.
* DVD-ROM szükséges.
* SATA, IDE, SCSI, SAS: a legtöbb vezérlő támogatja a nem RAID üzemmódban, és néhány támogatja a RAID módban.


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (123)

  • Salutare.Cred lassan mintha te útmutatók linux fogok fejét megköszönni el.Va közeljövőben lehet, hogy a teljes bemutató a linux.Este nagyon jó ötlet, free.Felicitari átmenet operációs rendszerek és tartsa lenyomva a jó munkát.

  • Sajnos nem tudtam megnézni az oktatóanyagot HD módban ... 10 percet vártam, és még mindig nem töltöttem be ... Végül is a klasszikus módban néztem ... Az összes "insistenciájával" Cristi, és kérlek, ne feldühül, de hagyja, hogy a linux lehűljön! Bármit is mond, függetlenül attól, hogy látványos vagy ingyenes, és Linux lesz, nem fogja engedni, hogy feladjam a Windowsot! Még lehetetlen, hogy a nagybátyja, aki neki dolgozik, kezét tűzbe dobja, mert én Windows-ot is használom !!! Ne dicsérj már annyira, igen, vonzó, gyönyörű hatások blah bla ... Kipróbáltam a kiwi linux-t, telepítettem, és a telepítéskor sok fejfájást okozott! tízezer módon választhatott a partíciók között, és nem is tudta, mit kell tennie! míg Windows-on 10 nagy és széles NTFS és FAT van !! végül telepítettem ... és mikor kell frissítéseket készíteni ... szünet ahhoz, amit adtam a frissítésnek, amikor elérte a felét "sajnálom, hogy a frissítési folyamat nem sikerült" bosszanttam és eltávolítottam, nem Semmit nem értettem, ez túl bonyolult, képzeletbeli, és túl sok részletet akar egy otthoni felhasználótól vagy egy kezdőtől, inkább a programozói fejlesztők számára, akik tudják, mi ezek a parancsok az msdos blah blah-ban ... És soha Megértem, mit keresnek a kis testvérek, akik ezen a testvérrendszeren dolgoznak, ha ez ingyenes? Valójában olyan, mint egy közösség, amely küzd egy ingyenes operációs rendszert kínálni? miért? mi a baj velük? Mit keresel? Mennyire elégedett az ilyen sok óra munka? A Linux egy ingyenes alternatíva ... ami ingyenes, nem hiábavaló, sok program nem Linux alatt fut! Véleményem szerint szánalmas! És ez nem elég egyértelmű egy egyszerű vagy otthoni felhasználónál ... még a fórumokon sem, amikor elmész, szépen beszélgetsz az emberekkel, hogy elmagyarázzd neked, mit kell választani a particionálási módban, vagy ha nem kapnak választ, vagy ha 2 hajat kapnak, ami abban a tekintetben, hogy csak ismeritek őket, és nem értesz semmit, amit magyaráznak nektek! Adhat nekem Linuxot, amit akar, ingyenesen letöltheti a zenémet, és egyedül még mindig nem fogom használni, vagy linuxra váltani! Ingyenes, tehát egyenlő 2-val! Szerintem.

  • A VILÁG A ROMÁNIA LINUXU NEMZETEKNEK KRISZTUMJÁNAK NEM SZÜKSÉGES, MINDEN, HOGY MINDEN SZOLGÁLTATÓK HOGYAN KÖVETKEZIK, HOGY KÖVETKEZNEK A HELYET, HASZNÁLJONOK AZ ABLAKOKHOZ, Mondom neked ... MINDEN SZEREPLEN SZÍNÉSZNEK, PINBÁLISAN ... ÉS NAGYON, NEM A KAPCSOLT, GTA, NFS ... AZ EGYSZERŰ ember tudja, hogyan kell megtanulni a WINAMP-on játszani, és NFS-ben elindulni, NEM MEGJELENÍTNI, HOGY RÉSZÜNKET LINUX-BAN! VÉLEMÉNYEM NEM HASZNOS AZ Erőfeszítést, HOGYAN KÖVETKEZIK A LINUX TUTORIALOKAT? MINDENKÉNEK TUDJA, HOGY HOGYAN HASZNÁLJON A ABLAKOKAT A STIKKEN, NEM LINUX, ÚJLÁTOTTAK, HOGY MINDENKÉNEK FELTÉRTETTEK, MIKI „A MIÉRT LINUXT MEGKEZDEN A TÉRKÉPBEN” MEGJEGYZÉSEKBEN: Matricán? " Ezekre a kérdésekre és gyors megjegyzésekre van szükségük!

  • @Adrian:
    Mit mondasz normális, de tudod, hogy a Windows a legbizonytalanabb operációs rendszer.
    Citi vírusok linux hallottad?
    Ítéli meg úgy, hogy nem érdekli a biztonság, és itt utalok a valódi biztonságot.
    A windows ha fel az agyad, hogy ez a szünet, néhány perc alatt, ha van egy jó tűzfal meg, míg a Linux nehéz nagyon nehéz.
    A szerver operációs rendszerek 80-90% -a linux vagy az unix-on (linux unokatestvére) alapul, mert biztonságos és ingyenes.
    Mit tennél, ha a holnap kellene adni neki a pénzét Bill Gates operációs rendszer?

  • @Adrian:
    Tudd, hogy vannak olyan linux szerencsejáték oldalak, amelyek a Windows teljesítményét, és hogy ezek bemutatása videotutorial.ro.
    Mit kell veszíteni, ha megpróbál egy linux, ki tudja, lehet, hogy tetszeni fog.

  • @admin_cristi: Ezt mondtam, mert a haladó felhasználók számára, akik programozók szerverrel, tudom, mit kell csinálni, nem a hétköznapi halandóknak! Ami a biztonságot illeti, akkor őrültre engem ... A tévében azt is látom, hogy kiderült, hogy nem tudom, mi a vírus, és nem tudom, hogy milyen károkat okoz, jaj nekem? Legyünk komoly emberek, mivel már használtam a számítógépet, amelyet még soha nem támadtam meg az életemben, még az elárasztott vírust sem, igen, és mi van vele? Beillesztettem a vírusölőt, töröltem ... ha nem sikerült, ismét beillesztettem a Windows-t, és? Meghaltam? Hány esetben hallottál már Romániában arról, hogy a számítógépük megtört, és számukat, számláikat, kártyák PIN-kódját ellopták? vagy tudom milyen adatokat? mit lehet találni egy rossz PC regénynél? mindenkit, aki ezt a munkát végzi, szórakoztatja a Cristi, hogy megnézze, hogy van, megnézze a rendetlenség archívumát, még akkor sem, hogy csődbe helyezzen, vagy ne hagyjon pénzt a számláján! Romániában hány céget csapkodtak be és pénz nélkül maradtak a Windows miatt? Nem olyan, mintha nincs velünk valami szakadék! Kevesebb, mint néhány kép, játék, film és készlet, ha megtöri a számítógépet !! Az átkozottul stabil Linux, csak a fentebb mondtam, hogy nagyon sok hibát okozott, mielőtt telepítettem, és még azután is! És azzal kapcsolatban, hogy "holnap ha pénzt kell pénzt adnom a Windows futtatásához, mit fogok csinálni?" Őszintén szólva, meghúznám az övemet körülötted, vásárolnék egy operációs rendszert, adtam egy fillért és egy életemben van bányám, gyönyörű eredeti, több mint 3 millió, nem kapsz XP-t, de nem lesz szükséged! A PIRACY SOHA soha nem fog meghalni az azoktól az intézkedésektõl, amelyekben a hatóság megteszi.

  • @admin_cristi: Én nem vagyok egy játékos nem érdekel, ha elmegyek játékokat, de nem biztos, hogy fog menni Fruty hurkok és sok más szakmai programok kevert, szerkesztett, létrehozta a hang negatív, mondtam, hogy én megpróbáltam kiwi linux és kitisztult, hosszabb munkával az embereket, hogy linux kedvemre me! Igen ez egy ortodox vallanom, hogy én, hogy ezeken a profi szoftver, hogy a munkám, de működik a Windows, és a legboldogabb!

  • Salut.Sunt új itt láttam néhány nagyon szép oktató a legjobb, Boby, kristályok, és gratulálok, hogy mit kell tennie asa.Foarte4 tartani mindent szép tutorial.

  • Van egy kérdésem a büszkeség nagyon szeretném telepíteni, de szeretném tudni, hogy jól viselkedik a játékok?

  • Láttam, hogy a tutorialu Ciao mio Linuxu Plaka, de lehet mondani, ha exsist Sami vírusok linux? és ha tudja játszani az összes játék pc?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.