LastPass Password Manager egy ragyogó kényelmes és rendkívül biztonságos - video bemutató

Helló barátaim, ebben a video oktatóanyagban bemutatom egy ingyenes jelszókezelőt, úgynevezett LastPass, ingyenes fordításban "utolsó jelszó", ez egy nagyon kényelmes jelszókezelő, szemben a többi jelszókezelővel, nagy előnye, hogy hogy bármilyen operációs rendszeren (Windows, Linux, Mac OS, Solaris) használható, beleértve a mobil operációs rendszereket is (Windows Mobile, Symbian, android, iPhone (Mac OS) stb.).

Gondolj hányszor voltál történt elfelejti a jelszót beállította a mail fiókot, amikor nem tudom kénytelen volt változtatni a jelszavakat a számlák yahoo vagy gmail barátaid tudni fogja a bejelentkezési kell szembe vele, mi emberek nem képes megjegyezni, túl sok mindent, még akkor is, ha tudjuk megmenteni őket időben, akkor nézd, egy idő után, ha nem használják ezeket az adatokat a fakitermelés, azt hiszem, elfelejtettem egy csomó adat bejelentkezik különböző számlák, azaz az ember nem a számítógép ismétlődő és unalmas ezeket a műveleteket kell szoftver tárolja az adatokat a helyünket, ebben az esetben ez a LastPass jelszó igazgató.

Ahhoz, hogy a jelszó biztonságos legyen, annak tartalmaznia kell egy értelmetlen karakterláncot, könnyen megjegyezhető bejelentkezési adatokat, például: név, születési dátum, gyermeknevek stb., Egyáltalán nem biztonságosak, a probléma az, hogy egy értelmetlen karakterlánc karaktert nem könnyű megjegyezni, egyesek számára még lehetetlen is, miért kínozzuk magunkat, vannak olyan eszközeink, amelyek ezt megtehetik helyettünk, például a LastPass.

LastPass böngésző kölcsönhatásba lép a felhasználó mozog, akkor érzékeli, ha a belépés és a felajánlott csak megtartani a felhasználónevét és jelszavát, akkor is segít, ha az űrlapok kitöltése online, ha azt szeretné, hogy egy fiókot a különböző helyekről vagy fórum- s nem mindig kell kitölteni adatok, mint a név, cím, irányítószám, telefonszám, stb

Más jelszókezelők számára egy kissé nehezebb az adatbázis jelszavakkal való helyreállítása a rendszer újratelepítése után. A LastPass esetében ez a művelet gyermekeknek játszott játék, csupán annyit kell tennie, hogy telepíti az alkalmazást, amely automatikusan "beilleszti" a böngészők pluginjait, utána pedig csak a bejelentkezési adatok megadása marad meg, és az összes jelszót varázslatosan viszik a számítógépünkbe. Még akkor is, ha a számítógép felrobban, nem kell aggódnunk, jelszavainkat biztonságban tartjuk a LastPass szerveren, természetesen egy virtuális széfben, amelyhez senki másnak, csak nekünk van hozzáférése.

A LastPass kell feltölteni a memória egy jelszót csak akkor kell megjegyeznünk a jelszó a LastPass hozzáférését mindkettő.

A beállítások nagyon barátságos, nem indokolatlan nehézségeket rendszeres felhasználó, elhelyezésére szoftver LastPass viszonylag gyors, sőt, ha nem adja meg semmit rendben van, nagyon jó sor LastPass jön ki a dobozból.

Remélem, hogy szeretem ezt a rendkívüli szoftver, amely elviszi a fejét a sok gond, lettem rabja hozzá, be kell vallanom, én szempontból LastPass a legjobb jelszó igazgató jelenleg, ezt követi a KeePass.

Azok számára, akik szeretnének egy alternatív szoftver, van egy tutorial jelszó igazgató KeePass megvalósítani kollégánk Dan.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (100)

    • És ez az, amiért LastPass titkosítja? pontosan?  


      Idézet a súgó fájlt, amely minden felhasználó forduljon hozzá.

      Miért LastPass biztos?

      1. Minden érzékeny adat titkosítva helyben
      Minden titkosítás / dekódolás történik a számítógépen, és nem a mi szervereinken. Ez azt jelenti, hogy nem nyúlnak az érzékeny utazás az interneten keresztül, és ez soha nem érinti a szerverek, csak a titkosított dátum nem.

      2. Az általunk használt erős titkosítás
      Ugyanazt a titkosítási algoritmus, hogy az amerikai kormány használ Top Secret dátum. A titkosított dátum értelmetlen számunkra és mindenki más nélkül a dekódoló kulcsot.

      3. Csak tudod, a legfontosabb, hogy dekódolja az időpont
      A titkosítási kulcs jön létre az e-mail címét és jelszavát. Jelszava nem küldi el a LastPass (csak egyirányú hash a jelszó hitelesítése során), így a kulcs összetevők alkotják a helyi Maradék. Ez az, hogy miért olyan fontos, hogy ne felejtsük el a LastPass jelszavát, nem tudjuk, és Enélkül a titkosított dátum értelmetlen.

      4. Lehetővé tesszük, hogy a felhasználók rendelkezésére, az erős jelszavak
      Ha azonos jelszót Nincs több az összes telek. Nincs több írásban le jelszavakat kis darab papír. Bátran ajánljuk, hogy használja a jelszó generátor létrehozni erős jelszavakat minden oldalon. A LastPass, akkor biztonságosabb lesz, mint valaha az interneten.

      5. Ne használja tovább a böngésző bizonytalan jelszókezelőjét
      Meglepett, hogy mennyire könnyen tudjuk letölteni az összes a jelszavakat a böngésző Amikor telepítette a szoftvert a LastPass alkalmazás? Sajnos, minden rosszindulatú alkalmazásával könnyen nem ugyanaz. A LastPass, ez már nem lehetséges, meg kell.

  • Nem tudom telepíteni a Windows NT 4.0-t. Megkapom a Windows NT Telepítést, és a C partíció létrehozásakor merevlemez hibát okoz (a virtuális dobozban)

  • buna..va Kérjük, néhány oktató, mint, hogy tegye témák windows windows 7 xp.Multi vágyunk a Windows 7, mert az ő megjelenése, de nem tette, mert nincs memória videókártya ha nem etc.As egy tutorial, mint hogy ez csak hallgattam bn.Va köszönöm mati

    • buna..va Kérjük, néhány oktató, mint, hogy tegye témák windows windows 7 xp.Multi vágyunk a Windows 7, mert az ő megjelenése, de nem tette, mert nincs memória videókártya ha nem etc.As egy tutorial, mint hogy ez csak hallgattam bn.Va köszönöm mati  Idéz nekem

      Ott már ez a bemutató, adja meg ezt a linket https://www.videotutorial.ro/?p=3207

    • buna..va Kérjük, néhány oktató, mint, hogy tegye témák windows windows 7 xp.Multi vágyunk a Windows 7, mert az ő megjelenése, de nem tette, mert nincs memória videókártya ha nem etc.As egy tutorial, mint hogy ez csak hallgattam bn.Va köszönöm mati  


      Oktató Windows 7 már csak meg kell keresni azokat a helyszínen, hogy van általános oktatóanyagok, mi útmutatók szentelt funkciók vagy szoftver Windows 7.
      Ebben a világban már csak 7 ablakok vannak más operációs rendszerek, meg kell adni mindegyik a figyelmet érdemel, azt hiszem, így is elég útmutatók Windows 7.
      Srácok baj, hogy a keresés az oldalon nem nehéz, csak egy kis akaraterő.

    • Nagyon jó szoftver. A mínusz: nem működik az Opera. Hello, és a legjobb!  


      Merge és Opera használata Bookmarklet oldalakon, mi meghatározott bemutató, talán nem volt a színpadon.

    • Cristi nem kértem útmutatók Windows 7 mondtam ezt útmutatók, hogy hogyan tegye témák windows windows 7 xp.atat


      Mi már ütemezett ilyen bemutató, kerül online ezekben a napokban, sok témát xp sp3 probléma, hogy nem fogadja el a témák használatához be kell mutatnia valami stabil menni mindenkinek, különben esküszöm világban.

    • Cristi nem kértem útmutatók Windows 7 mondtam ezt útmutatók, hogy hogyan tegye témák windows windows 7 xp.atat  

      TIE nehéz írni FOR WINDOWS XP témát 7 ???????? !!!!!

  • Roxana anya! Írja be a Google-be "win 7 theme for win xp", és mindent megtalál, amit a lelke igényel. Egy kis erőfeszítés a kényelemért! :)

    • Virtual PC egy virtualizációs szoftver, mint a VMware vagy VirtualBox, és fel lehet használni minden olyan rendszer, XP, Vista vagy Windows 7, de miért nem használja VirtualBox? Ez ingyenes, és van egy csomó oktató róla itt az oldalon.

      • Virtual PC egy virtualizációs szoftver, mint a VMware vagy VirtualBox, és fel lehet használni minden olyan rendszer, XP, Vista vagy Windows 7, de miért nem használja VirtualBox? Ez ingyenes, és van egy csomó oktató róla itt az oldalon.  

        Értem de a dolog, hogy én nem a RAM memóriát, és nem tud a virtuális pc xp de kéri 128 MB (ajánlott), és én annyira RAM memóriát, de a VirtualBox kérdezi, és én 192 MB RAM így mmemorie

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.