HASZNÁLATOS HÁTLAP (fekete) - problémamegoldás

LAPTOP SCREED SCREEN (fekete) - problémamegoldás
HASZNÁLATOS HÁTLAP (fekete) - problémamegoldás
Mit csinálunk, amikor a laptop képernyője összeomlik, és már nem használhatjuk. Valószínűleg úgy gondolja, hogy csak csatlakoztatja a laptopját egy külső monitorhoz, ugye? A probléma az, hogy nem működik, vagy a legjobb esetben csak az adattár rendszerét használhatjuk anélkül, hogy újból telepítenénk vagy beléptetnénk a biót.

A probléma leírása!


Ha egy laptop képernyője meghibásodott, a legtöbb esetben nem használhatunk külső monitort. És még ha külső monitorral is használhatjuk, nem tudunk bekerülni a bioszba, és nem tehetünk telepítési rendszereket.
Furcsa, el kellene mennie.

Vannak boldog esetek is.


Néhány laptopon automatikusan átválthat egy külső monitorra, ha bezárja a laptop borítóját, ha egy gomb megnyomásakor megérinti. Sajnos úgy tűnik, hogy csak a régebbi hordozható számítógépeken működik, ahol a külső monitorhoz való csatlakozás VGA (analóg) kapcsolat révén történt.

Miért nem használhatom a külső monitort a laptopon?


A külső monitort konfigurálni kell. a probléma az, hogy nem tudja használni az operációs rendszert, ha nem látja a képet a monitoron. Ez egy "tojás és csirke" dilemmája.

A laptop képernyője a fő monitor, még akkor is, ha hibás.


Általában, ha egy képernyő megszakad, a háttérvilágítás megszakad. Az alaplap esetében a képernyő még mindig működik, de sajnos nem látunk képeket.
Mivel a képernyő észlelhető, akár törött is, a laptopnak nincs oka a külső monitor kezelésére.

A külső monitor használatához a "laptop" képernyőn "erőt" kell használni.


Az erőt idézőjelekbe tettem, mert ez nem igazán "erő", hanem inkább szokatlan módszer a számítógépes probléma megoldására. HAK-nak hívhatjuk, ha akarod.

A képernyő lecsatlakoztatása a laptopról megoldja a problémát.


Ha van egy törött laptop képernyője és nincs garancia, nincs semmi veszíteni. Könnyen nyissa meg a laptopját (ügyeljen a csavarokra), és húzza ki az alaplapon lévő csatlakozót. Megmutattam a videóban, hogyan kell csinálni, de tudod, hogy van, minden laptop különbözik. Mindenesetre, egy kis figyelmet, nem nehéz kezelni.
A belső képernyő leválasztása után (törött) a laptop elsőként a külső monitoron keresztül csatlakozik HDMI, DP, VGA csatlakozással

FIGYELEM!
HA A KÉSZÜLÉK GARANCIÁT, MELT A SZOLGÁLTATÁSRA.

TUDNIVALÓK ASEMANATOARE

Kösse PC-TV, vezeték nélküli, Chromecast
Wi-Fi kijelző telefonról telefonra - videó és audió
LG Display, IPS, 4K, 60Hz, 100% sRGB, jó áron
Windows 10 többfeladatos bemutató - Windows 10 hatékonyság és sebesség
Az AMOLED képernyő kikapcsolva, az akkumulátor megtakarítása, kerek sarkok

HASZNÁLAT FÉNYKÉPEN (fekete) - problémamegoldás - video bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Augustin - mondta

  Szuper!

 2. Bosina Alexandru - mondta

  Lehetséges-e egy TV-készülék ugyanazt a kapcsolatot létrehozni?

 3. Dan festő - mondta

  Hasznos, de az én esetemben nem segít. Van egy laptopom, amellyel megpróbáltam a biosz frissítést. Az újraindítás után a képernyő nem kapcsol be. Még ha a szél is elkezdődik, a hang hallható, a fény villog, mindegyik a helyükön van, a képernyő nem kapcsol be (nincs jel, fekete). Ugyanazt az eredményt figyeljük.

  Az a benyomásom, hogy a biosz a probléma, és vissza akar térni a régi verzióhoz. Néhány napig tartottam az akkumulátort, és nem sikerült mind az alaplapon, mind az akkumulátornál. Letöltöttem a régi biosz verziót, és felraktam a botot, de ha nincs képem, nem tudom elindítani a botot.
  Van megoldásod ebben az ügyben?

 4. adrian - mondta

  valami nagyon hasznos

 5. Szia Cristi nagyon hasznos bemutató. Különben is van megoldás? Ez azt jelenti, hogy a laptop kijelzőjét egy másik számítógép monitorjaként használjuk? Köszönet és Happy Holidays!

 6. Ionel - mondta

  Köszönjük a bemutatót! Bármilyen remény a Mikrotik hap AC-vel való folytatáshoz?

 7. Viorel - mondta

  Köszönöm ezt a bemutatót. Ezt a módszert használtam egy HP laptopon, most automatikusan elindul egy külső kijelzőn, de még mindig nem fér hozzá a bioshoz, hogyan lehet újratelepíteni az ablakokat?

 8. Laurentiu - mondta

  Tisztelet a munkád iránt. De ez az oktatóanyag teljesen haszontalan lett. Pontosan azelőtt, hogy betette az oktatóanyagot, eltörtem a laptopom kijelzőjén. Pontosan úgy tettem, ahogy az oktatóanyagban mondtad, de hiába. A tévében és a monitoron azt mondja, hogy "nincs jel". Van Win 10 otthonom, hiába próbáltam ki a "start + P" -t is. Másik ötlet? Köszönöm, és még egyszer tisztelem a munkáját.

  • Laurentiu - mondta

   Szerkesztés: teljesen haszontalan a laptopom számára. Remélem mások számára, hogy ilyen módon dolgozhassanak

  • Húzza le a laptop képernyőjét az alaplapról?
   Milyen video kimenettel rendelkezik a laptopján?

   • Laurentiu - mondta

    Igen, leválasztottam. Az egész képernyőt leszedtem, csak az "alját". Csak egy nvidia kártyáról van hdmi kimenetem (a belső az Intel hd5500, amennyire emlékszem)

 9. Saulescu Edward - mondta

  Hello. Hogyan lehet LAN kapcsolatot létesíteni egy Hotpot digi wi-fi-ből a Metrorex hálózatból?
  Felhívjuk figyelmedet: Csatlakoztattam egy csavarkulcsot a ház előtt, ahonnan a kábelt egy PC-hez húzták.
  Mindez a mérnök eddig egy hete dolgozott.
  Alapvetően már nem vagyok irányítva a bejelentkezési oldalon.

  Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.