Kaspersky Internet Security 2010, valószínűleg a legjobb biztonsági megoldás - oktatóvideó

Szia barátok, örömmel bemutatni talán a legteljesebb biztonsági programcsomag a piacon, ez 2010 Kaspersky Internet Security, egy lakosztály és kifinomult sokkal jobb, mint az előző változat (kis 2009).

Ebben a videóban bemutató kezeljük részletesen Kaspersky Internet Security 2010 vagy változat KIS 9.0.0.463, ez a változat nagyobb teljesítmény és barátságosabb, mint a változat 8 (kis 2009), ami nekem őszintén nem tetszett túl kemény, most úgy néz ki, mint a Kaspersky Lab volt és könnyű használat 7 verzió, hanem néhány jó dolog 8 verzió (kis 2009) kijött egy csomag olyan erős, mégis könnyen használható.

A Kaspersky Internet Security 2010 sok újat, mi Kaspersky Helyreállító CD amelyet egy korábbi bemutatónkban bemutattunk, van egy intelligens modulunk a rendszer és más szoftverek sebezhetőségének vizsgálatára, vagyis a Kaspersky Internet Security programcsomag nem korlátozódik vírusirtókra, tűzfalakra, levélszemétekre, stb. egyfajta biztonsági tanácsadó az egész számítógépünkhöz, megmondja, hogy milyen "nyitott ablakok" vannak, és milyen alkalmazások okozhatnak problémákat számunkra a gyártók által kihagyott sebezhetőségek miatt. Ezeket a dolgokat eddig a második helyen hagyták, és csak tapasztalt felhasználók tudták "foltozni" az ilyen sebezhetőségeket, természetesen elég megterhelő munka volt az egyes alkalmazások iránt érdeklődni, sok felhasználó csak azután volt tisztában az "open windows" biztonsági résekkel írja be a "tolvaj az ablakon", azaz a hacker-ászt a PC-n.

A KIS 2010-ben többféle módon lehet eljutni valahová, vagy több módon megoldani a problémát, ez jó a kevésbé tapasztalt felhasználóknak, de a legképzettebb "régi iskoláknak" is, akik nem követik a varázslókat.

A Kaspersky-nak mindenkinek tetszeni kellett a 2010-es verzióban, egy kezdő felhasználó például könnyen be tudja állítani a beolvasás mélységét, de a tapasztalt felhasználó örülni fog, ha nagyon fejlett beállításokat fedez fel, amelyek lehetővé teszik, hogy "milliméteres irányítással" szabályozza ennek viselkedését. csodálatos lakosztályok, természetesen a kezdő felhasználó számára is vannak beállítások melletti gombok, amelyeken az „Alapértelmezett szint” látható, ezek a gombok lehetővé teszik, hogy egy másodperc alatt visszatérjen a „gyári” beállításokhoz, románul nem tudja elrontani, ez hülyeség- bizonyíték ".

Egy másik érdekes modul a SandBox vagy a "biztonságos végrehajtási terület", itt a felhasználó könnyű alkalmazásokat futtathat, amelyeket gyanúsnak tart (javítás, frissítés stb.), Itt bármilyen típusú alkalmazást futtathatunk virtuális környezetben anélkül, hogy bármilyen módon megfertőznénk. operációs rendszer, böngészőket is használhatunk a "homokozóban", minden nyom ott marad, a rendszer nem lesz megtelve ideiglenes vagy más, nehezen és néha nehezen tisztítható fájlokkal, ha elkészült, könnyen megtisztíthatjuk a dobozt homokkal a seprűt megnyomva összehasonlíthatjuk a SandBoxot a háziállatok homokozójával, akinek háziállata tudja, hogy mire gondolok.

Viccet leszámítva ez a technológia nagyon fontos lépés a jövőbe nézve, a biztonsági megoldások gyártói már régóta gondolkodnak egy hatékony virtualizációs megoldáson, amely a tartalmak gyakorlatilag azonnali futtatására szolgál, mielőtt az operációs rendszeren futtatnák őket, így Ön szerezzen egyfajta virtuális szokást, amelyben az összes fájl futtatása nagyon gyors a telepítés előtt, így a rendszer tisztán tartható, ismert, hogy sok rosszindulatú fájlt nem lehet rosszindulatú programként felismerni egy egyszerű vizsgálatkor, megváltoztatják a viselkedését telepítéskor vagy a telepítés után, ezért ezeket az "aszeptikus" virtuális környezetben történő telepítés előtt futtatni kell.

Eddig az ilyen megoldások elfogadása a virtualizációs folyamatban felhasznált hatalmas erőforrások miatt szinte lehetetlen volt, remélhetőleg a jövőben a hardveres virtualizáció széles körű bevezetésével elegendő erőforrással rendelkezünk a virtualizációhoz, és gyakrabban fogjuk látni a számítógépes fertőzések jelentős csökkentésére szolgáló megoldások közül.

Jó hír azok számára, akik kevésbé fejlett rendszerekkel, a Kaspersky Internet Security fogyasztanak kevesebb erőforrást igényel, mint 2010 2009 változat, amely észrevehetetlen az átlagos szint rendszerek, a biztonsági szint biztosított erőforrás-felhasználás meglehetősen alacsony.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (203)

  • Nagyon jó bemutató köszönöm! És az antivírus is sajnos kerül ..... nem mintha nem érné meg a pénzt, kiváló munkát végez, amit adok, mint hogy pénzt adjak a kaspesky-ra, inkább használja az avirát !!!

  • igen, és azt használja Avira 9, hanem inkább bultumit rosszabb Trbuse a Finca a 2,3 nap frissíti, vagyis a frissítés, amit nem hosszú ideig.

  • Még az AVG-t is eltávolítja, jól megtisztítja a rendezőket, és megpróbálom a kaspersky 30-at, hogy megtudjam, mire képes;)

  • Nagyon jó tutorial
    Gyenge rendszer létezik bármilyen Kaspersky ??? Gondolok, amikor azt mondom gyenge rendszereknek az említett Gb RAM alatt 1, 512 ex.
    Csak jó hallunk
    GPA

  • GPANagyon jó tutorial
    Gyenge rendszer létezik bármilyen Kaspersky ??? Gondolok, amikor azt mondom gyenge rendszereknek az említett Gb RAM alatt 1, 512 ex.
    S'auzim csak jó
    GPA

    Nem vłrusvÒdelmi nem foglalkozott bármilyen PC vagy gyenge, hogy nem része a PC-k gyenge. Amikor a kompromisszumok biztonság! Kaspersky nem sok volt! Nem is olyan régen azok fogyasztanak hatalmas erőforrásokat az általuk fogyasztott változat 5 és 6

  • manu: Cristi csinál azok útmutatók körülbelül adsense, vagy nem?

    Hogy követni fogja, mi lesz bemutató, hogyan lehet pénzt keresni a honlapon az online reklám.
    Természetesen beszélünk adsense.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.