Jolicloud, a Notebook és a Netbook számára legmegfelelőbb operációs rendszer - oktatóvideó

Szia barátok, a mai video bemutató látni fogjuk a bemutatása és telepítése a legnépszerűbb operációs rendszer a netbook. Ez a Jolicloud operációs rendszer, az operációs rendszer, amely az Ubuntu. Jolicloud egy felhő operációs rendszer és fél mondom ezt, mert ez ad nekünk a lehetőséget, hogy telepíteni és használni a helyi alkalmazások, amelyek nem függnek az internet-kapcsolat, mint például a VLC Media Player Nyissa meg az Office alkalmazást és így tovább, vagy mi lehet telepíteni webes alkalmazások, amelyek lehetővé teszik hozzáférést biztosít a különböző online szolgáltatások, amelyek szükségesek egy internet-kapcsolat.
Mi több érdekes ez az operációs rendszer, hogy a telepítés után, ne feledje, a helyi telepített alkalmazások és webes alkalmazások, valamint a későbbi elhelyezéséről az operációs rendszeren futó alkalmazásokat emlékeztetnek, hogy mi volt telepített és felajánlja, hogy töltse le és telepítse a számunkra. Érdemes megemlíteni, hogy ez az operációs rendszer nagyon jó az integráció a szociális hálózati szolgáltatások, mint a Facebook vagy a Twitter így mindig a kapcsolatot a barátaival, és ha használják, és Jolicloud, akkor láthatjuk, hogy a kedvenc alkalmazások. Ne felejtsük el, hogy el tudja érni a webes alkalmazások minden számítógép rendelkezik internet kapcsolattal
Az operációs rendszer nagyon könnyen és nagyon gyorsan őszintén ajánlom nagy meleget azoknak, akik saját netbook. Ennek ellenére kérem nézze meg a videót bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Érdekes bemutató. Még soha nem hallottam erről a csontról. talán én is kipróbálom: D. Érdekes lenne egy oktatóanyag a pitivi-ről vagy az openhot moviemaker megfelelőiről a linuxon.

    • S.Radu: Érdekes bemutató. Még soha nem hallottam erről a csontról. talán én is kipróbálom. Érdekes lenne egy bemutató a linuxos moviemaker pozitívumairól vagy openhot megfelelőiről.  

      Lesz egy oktatóanyag ezekről, ha természetesen más látogatók is kérnek, jelenleg a borral kapcsolatos oktatóanyag a prioritás, a felhasználók megnyerték és megszavazták ezt az oktatóanyagot, azonban továbbra is várjuk a borral kapcsolatos kéréseket, mivel 11000 e-t nézünk az emberek kevés kérés, amely a "nézők" teljes számára utal

      • AdrianGudus:
        Ez lesz, és körülbelül ez a bemutató, ha meg kell kérdezni egy jól ismert és más látogatók, jelenleg a prioritás a tutorial Wine, a felhasználók nyertek, és szavazott ez a bemutató, de várunk Wine alkalmazások hivatkozva tekintettel arra, hogy nézni 11000 emberek kevés pályázat kapcsolódóan az összes "nézők"  

        Így akarlak titeket Adriane, várom a Wine-t bemutató oktatóprogramot. :)

      • AdrianGudus:
        És ki mondja, hogy késő már neki figyelmet? Itt van a helyén egy csomó oktató Linux, a telepítési partíció, dual boot Windows telepítéséhez meghajtó, software, hogy az internet, a bevezetés 1 terminál és 2 3, és továbbra is sorozatát a Linux.  

        Hi Adriane várják a bor tutorial.
        PS: Hogy hívják a wallpeper?

        AdrianGudus:
        Ez lesz, és körülbelül ez a bemutató, ha meg kell kérdezni egy jól ismert és más látogatók, jelenleg a prioritás a tutorial Wine, a felhasználók nyertek, és szavazott ez a bemutató, de várunk Wine alkalmazások hivatkozva tekintettel arra, hogy nézni 11000 emberek kevés pályázat kapcsolódóan az összes "nézők"  

        </blockquote

        AdrianGudus:
        Ez lesz, és körülbelül ez a bemutató, ha meg kell kérdezni egy jól ismert és más látogatók, jelenleg a prioritás a tutorial Wine, a felhasználók nyertek, és szavazott ez a bemutató, de várunk Wine alkalmazások hivatkozva tekintettel arra, hogy nézni 11000 emberek kevés pályázat kapcsolódóan az összes "nézők"  

  • Ez az oktatóanyag érdekes, még egy asztali rendszer számára is jó, ha nem sokat teszel rajta ... Ha folytathatnád az oktatóanyagokat ezzel az operációs rendszerrel f bn ... Sok szerencsét és jó egészséget!

    • sorin00098Adrian sajnos akkor még soha nem 11000 alkalmazásokhoz. Bor! Római és megtörni a windows kemény!  

      Igazad van, azt használja a Windows 7 örökkévalóság, és operációs rendszer kell a net állandó, és ha a nettó a Vodafone-tól 2gb nem kap a forgalom, és én leptop Acer és használja clicknet, de csak otthon, és én a Windows XP sp3 leptop Volt Ubuntu Linux leptop és 10.10, de én is sokkal bonyolultabb, mint a Windows és a Linux a Windows Igaz, hogy töltse le és telepítse a törvényes maximális 15 20-net perc alatt minden a telepítéshez, de én is nagyon gyep és partitonaarea én inteleso minden, és az összes hdd, amelyek nem, hogy a Windows NTFS partíciót, ahol furcsa, hogy a folyami és a Windows, elvárom Google Chrome OS és hogyan látod a nevét más, mint a Windows Köszöntöm minden elfelejtette VIDEOTUTORIAL.RO

  • Nagyvonalú információs oktatóanyag, egyszerű és érdekes rendszer, mintha sajnálnám, hogy nem fordítottam kellő figyelmet a Linuxra, amikor kellett.

    • sailorriver: A nagyvonalú bemutató információkat, a sistemsimplu és érdekes, sajnálom, ha nem kellő figyelmet trebuia.Fain Linux tutorial.  

      És ki mondja, hogy késő már neki figyelmet? Itt van a helyén egy csomó oktató Linux, a telepítési partíció, dual boot Windows telepítéséhez meghajtó, software, hogy az internet, a bevezetés 1 terminál és 2 3, és továbbra is sorozatát a Linux.

  • Adrian Van egy kérdésem: miért nem használja Jolicloud és Ubuntu netbook remix? És még egy dolog: a háttérkép neve?

    • BogdanAdrian Van egy kérdésem: miért nem használja Jolicloud és Ubuntu netbook remix? És még egy dolog: a háttérkép neve?  

      Mivel az Ubuntu túl "kövér" egy Netbook számára, és mivel nem annyira webalkalmazások, hanem helyi alapú alkalmazások ... nincs annyi lehetősége, hogy jobban mozog, mint a Netbook Remix, és hol lehet még azt mondani, hogy az új 11.04 álljon elő az instabil és borzalmas Egységgel, amely rendkívül gyakran összeomlik

  • A PS nem ragaszkodik feleslegesen háttérképekhez, témákhoz és görbékhez. Egy másik alkalommal azt is mondtam, hogy nem adom meg az általam használt témákat, kurzorokat és háttérképeket. A testreszabás ötlete az, hogy mindenki személyre szabja Asztalát, hogy másképp nézzen ki, személyes módon, nem úgy, mint egy másik, mert így már nem hívnánk személyre szabásnak ...

    • AdrianGudus: PS nem ragaszkodik feleslegesen tapéta, témák és curoarele. Azt mondtam, más alkalommal, hogy ő nem ad házi feladatot, és a háttérképet kurzorok által használt területek engem. Az ötlet az, hogy minden testre, hogy egyénivé tegyék asztalra, annak érdekében, hogy máshogy néznek ki, személyes módon, mint senki más, hogy nem hagyja abba hív testreszabási ...  

      Gondolom, letöltötted valahonnan a témákat és a kurzorokat, így onnan rajtad kívül még 3 millió embert tölthetett volna le. Hol van a testreszabás ötlete? Ezenkívül, ha jót teszel, és megadod nekünk ezt a témát és kurzorokat, mi zavarna téged abban, hogy egy ember, akit nem is ismersz, ugyanaz a téma? Remélem, meggyőztelek benneteket, és még egyszer megkérjük Önt, mint a Videotutorial.ro rajongókat, hogy kérjük, adjanak nekünk ezeket a témákat. :)

      • SideBySide:
        Azt hiszem, a letöltött témák és kurzorok valahonnan, így lehet, hogy töltse le, és még mindig 3 millió ember rajtad kívül. Hol van az ötlet testreszabási? Ezen kívül, ha nem jó, és adja meg nekünk a téma, és a tanfolyam, amit nem zavarlak, mint egy személy nem is tudom, ugyanaz a kérdés? Remélem, már meggyőzte magát, kérjük, ismét a rajongók Videotutorial.ro kegyeskedik nekünk azokat a témaköröket és új.   

        Helyesen mondtad ... a videotutorial.ro rajongói (nem a témáim / kurzorom / háttérképeim rajongói), nem kell törődnöd azzal, hogy kopasz vagyok-e, ha vak vagyok ... mennyire viselem a nyakkendőmet .... hány éves vagyok, milyen háttérképet használok stb stb, de szigorúan az oktatóanyag, a többi kicsi és haszontalan / nem fontos részletek

        • AdrianGudus:
          Azt mondta, jól ... videotutorial.ro rajongók (szurkolók nem themes / kurzorok / My wallpaper), akkor nem érdekel, ha kopasz, ha te lennél vak ... hogyan kell nyakkendőt port .... hány éves vagyok, milyen tapéta használata, stb, stb, de szigorúan bemutató Restu az apró részletek és haszontalan / lényegtelen  

          Ok Nem érdekel az összes, de törődöm oktatóanyagok, ezért kérem, hogy az összes, mint egy rajongó, ha úgy döntött, a bemutató a Wine.

    • AdrianGudus: PS nem ragaszkodik feleslegesen tapéta, témák és curoarele. Azt mondtam, más alkalommal, hogy ő nem ad házi feladatot, és a háttérképet kurzorok által használt területek engem. Az ötlet az, hogy minden testre, hogy egyénivé tegyék asztalra, annak érdekében, hogy máshogy néznek ki, személyes módon, mint senki más, hogy nem hagyja abba hív testreszabási ...  

      Én ragaszkodott. Megkérdeztem egyszer ezt.

  • jó és én is szeretném tudni, hogy az írás, hogy egyesítsék rami 800 (400mhz), és nem csak írni, vagy 400 800? dolgozik, hogy a frekvencia vagy 800 400 alkalommal?

    • Cristi_s: Jó Bárcsak tudom, hogy írni, hogy egyesítsék rami 800 (400mhz), és nem csak írni, vagy 400 800? dolgozik, hogy a frekvencia vagy 800 400 alkalommal?  

      DDR2 jelenti Double Data Rate típus 2 800 MHz, de tudod, hogy az Everest felsorolja az SPD (Serial Presence Detect) egy 400 MHz

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.