iWisoft Free Video Converter Ingyenes, egyszerű és erőteljes videokonvertáló szoftver - oktatóvideó

Próbáltál már futtatni filmeket a mobiltelefon? Próbálta másolni a DVD-t a számítógép? Láttál már videót, amit nem lehet látni?
A mai leckében lesz egy okos puha, ingyenes és könnyen használható, amely segít az ilyen esetekben, a téma a mai bemutató videó konvertáló alkalmazás iWisoft Free Video Converter (meglehetősen hosszú név), a laikus egy szoftver, amely segít hogy egy videó fájlt egy formátum más formátumba, pl FLV fájl tudjuk be, hogy egy AVI fájl ezt a csodálatos szoftvert, ez a példa nagyon egyszerű volt, iWisoft Free Video Converter tudja, hogyan kell dolgozni sok formátumot, alapvetően könnyebb vigyázni, mint a támogatott formátumok nyomon követni formátumot támogat.

Az iWisoft Free Video Converter konverziókat képes végrehajtani a jelenleg létező videoformátumok sokasága között, az alábbiakban felsorolunk néhányat:

Video:

AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, H.264 / MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RMVB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, VOB, TS, DV, DPG H.264 / AVC MPEG-4 ( *. mp4) MPEG2 HD video (*. mpg *. mpeg) 4 MPEG-TS HD Video (*. ts) 2 MPEG-TS HD Video (*. ts), Quick Time HD video (*. mov ), WMV HD video (*. wmv), Audio-Video Interleaved HD video (*. avi)

Audio:

MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, FLAC, APE, M4A, RA, AC3, MP2, AIFF, AMR, SUN AU

Képzeld el:

Animált GIF, BMP, JPG, GIF, PNG.

iWisoft Free Video Converter végezhet video konverziót az alábbi eszközök:
iPod, iPod nano, iPod classic, iPod shuffle, iPod touch iPhone, iPhone 3G, az Apple TV
PSP, NDS, PS3, Xbox, Xbox 360, Wii 3GP General mobiltelefon, BlackBerry, Gphone, Palm Pre, stb
Általános MP4 játékosok: Zune, Walkman, Archos, Creative Zen, iRiver stb.
Window Mobile eszközökre: Pocket PC, Dell Player, HP iPAQ stb.

Free Video Converter is erős videoszerkesztő funkciókat, beleértve a termés, berendezés, összeolvad, vízjel és a speciális effektusok.
Hogy lehet ez szabad csodálatos szoftver? Sok kereskedelmi szoftver nem sok mindent, le a kalappal iWisoft Free Video Converter.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.