ISO-felvevő, vagy hogyan készíthet ISO-képet bármilyen CD-ről vagy DVD-ről - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni az ISO-felvevő, egy alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az ISO-lemezkép minden CD vagy DVD.
Mert eemplu ha van egy CD / DVD egy operációs rendszert, és szeretnénk, hogy egy biztonsági másolatot is, tudjuk, hogy a CD-t vagy DVD-t az ISO image segítségével ISO Recorder. Alapvetően van egy virtuális kép a CD-t vagy DVD-t lehet manipulálni, mint szeretnénk, tudjuk használni a kapott ISO képek VMware vagy VirtualBox virtuális gép telepíteni az operációs rendszert az ISO, vagy mi lehet Az ISO képet, ha a netbookok, ahol, mint tudjuk, nincs optikai meghajtó (CD-ROM, DVD-ROM).
Is, ISO Recorder képes kezelni, és éget ISO képek CD-re vagy DVD nélkül bonyolult szoftver vagy operációs rendszer nehézkes.
Mi tetszett az ISO Recorder, hogy integrálják a helyi menü jelenik meg, amikor a jobb gombbal az optikai meghajtó vagy egy meglévő ISO image ezáltal megkönnyíti a gyors hozzáférést biztosít az alkalmazás.
ISO Recorder foglalkozik nem csak CD-k és DVD-k, amelyek az operációs rendszerek, akkor lehet, hogy az ISO-t minden CD vagy DVD, függetlenül annak tartalmát. Szerettem volna megemlíteni ezt, hogy a legtöbb felhasználó megértsék az ISO kép egy bootolható image operációs rendszer.
ISO szabvány (ISO-9660), valamint a tömörítés, amely egy másolatot az eredeti fájl apránként.
Az ISO Recorder a Windows bármely verzióján működik, és olyan szoftver, amelynek nem szabad hiányoznia a PC rajongók "eszközkészletéből".
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a videót bemutató, hogy hogyan lehet az ISO image CD-ről vagy DVD-t ISO-felvevő.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • ÉS A Power Iso-val ugyanazt csinálhatjuk, mint az Iso Recorder esetében, de nem tudjuk kiegyensúlyozni egy ingyenes szoftvert egy kereskedelmi ...

  • Eu:
    De hogyan lehet másolni a Windows egy CD / DVD a számítógép be Iso?
    számítógép, az, hogy az ISO képet egy CD / DVD a Windows.
    köszönöm.

    Nos, pontosan ezt mutattam a fenti videó bemutatóban. A sarkon nézte az oktatóprogramot? .... hol tartja szem előtt a figyelmet, amikor a testvérek útmutatásait figyeli? Elolvasta a teljes oktatóanyag feletti szöveget?

  • Patric:
    hogy hozzon létre egy ISO tudom, hogy működik, és WinZip WinRAR ...

    Tudtad, baj van, ez a két kivonat a tartalmát egy ISO kép, de nem hozható létre az ISO-t. Így egy ISO pontosan olyan, mint te, hogy a PC-CD, hogy csak nem kell a fizikai CD-t, egy hű másolatot a CD, amit majd szorozzuk meg a másik CD-k

  • Stefan:
    Cristi nem videotutorial.ro oktató? ... Láttam keresztül augusztus mivel nem tettem semmi bemutató

    És én indul újra, Én kezelem a dolgokat kevésbé észrevehető egy darabig.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.