IObit Uninstaller, helyesen és tisztán távolítsa el a programokat a Windows-ból - video bemutató

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban egy olyan alkalmazásról fogunk beszélni, amely segít az operációs rendszer tiszta és gyors megőrzésében, miután eltávolítottuk a telepített alkalmazásokat. Az IObit Uninstallerről van szó, amely nem igényel telepítést, és amely segít a Windows XP, Vista vagy Windows 7 operációs rendszerünkbe telepített alkalmazások tiszta eltávolításában. Miért mondom "tiszta módon"? Mivel a Programok telepítése és törlése a Windowsban felületes munkát végez a programok eltávolításakor. Ezért erősen ajánlott bonyolultabb szoftverek használata, amikor a programot eltávolítják az operációs rendszerből. Az egyik ilyen szoftver a Revo Uninstaller is, amelyről már található egy oktatóprogram a webhelyünkön.
IObit Uninstaller számos előnye van, mint például:
- botról, külső merevlemezről futtatható és telepítést nem igényel
- Felkínáljuk, hogy hozzon létre egy helyreállítási pontot az alkalmazás eltávolítása előtt, különösen hasznos, ha az alkalmazás eltávolítása után problémáink vannak az operációs rendszerrel, visszaállíthatjuk az operációs rendszert abban az állapotban, amelyben az alkalmazás eltávolítása előtt volt. Ha akarjuk, dönthetünk úgy, hogy az IObit Uninstaller nem hoz létre helyreállítási pontot.
- automatikusan eltávolíthatja az alkalmazásokat egymás után (Batch Uninstall)
- kényszerítheti a szoftver eltávolítását abban az esetben, ha problémák merülnek fel a szoftver normál eltávolításával kapcsolatban (kényszerített eltávolítás)
- A telepített szoftver kategóriákban jelenik meg: Eszköztár, Legutóbb telepített, Nagy programok, Ritkán használt, Windows frissítések (telepített frissítések) automatikus operációs rendszer az automatikus frissítések révén)
A szoftver eltávolítása után, IObit Uninstaller minket vizsgál alaposan operációs rendszert keresve maradványait hátrahagyott távolítsa el a Registry vagy egyéb mappák a rendszerben, hogy ha talált, lehetővé teszi számunkra, hogy törölje azt, hogy ne súlyosbítja a megfelelő a rendszer működését működik. Tehát egy tiszta operációs rendszert, funkcionális és gyors. Igaz, hívlak benneteket, hogy pontosan hogyan kell használni IObit Uninstaller eltávolítani a szoftvert megfelelően és tiszta a mi operációs rendszer.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Nagyon érdekes, hogy minden alkalommal, és ez videotutorial, de ha maradnak, azonban a Revo jobb lenne a számítógép? Beszélj Revo Uninstaller Pro

  • Helló mindenki . Tudtam erről a programról egy olyan programcsomag részeként, amelyet egyetlen nagyobb szoftverbe gyűjtöttek: "Advanced System Care 5". Nemrég kipróbáltam, de azt gondoltam, hogy nem tudja mit, főleg az a tény, hogy folyamatosan kapcsolódik a hálózathoz (a tűzfalban megoldott probléma). Ha most látom, mint te vákuum embereket. tut. javasolja a 20 program egyikét, amelyek tartalmazzák az ASC 5-et, ez azt jelenti, hogy jó valami számára. A legérdekesebbnek találtam a Smart Defrag programot, amely NON_stop defrag funkciót tartalmaz. és a töredezettségmentesítést a rendszerindításkor, azokhoz a fájlokhoz, amelyeket a Windows indításakor nem lehet töredezettségmentesíteni. Kérdés: helyes és tanácsos ilyen defragmentálni. a betöltés óta, vagy "komolyan káros", és ugyanakkor veszélyes-e a Windows-ra? Tisztelettel a mindennapi munkára!

    • zocoza:
      Hi all. Tudtam, hogy ez a program részeként ki programcsomag összeállítani egy nagyobb, lágy "Advanced System Care 5". Én is próbáltam az utóbbi időben, de azt gondoltam, hogy ez nem sok, főleg, hogy csatlakozik a net minden alkalommal (probléma megoldódott tűzfal). Ha látom, hogy most is, mint azok, vákuum. tut. Javasoljuk az egyik program, hogy tartalmaz 20 5 AUC, értem, ez olyan jó. A legérdekesebb dolog, amit találtam egy programot, Smart Defrag, amely tartalmazza a függvénye NON_stop defrag. és a defrag rendszerindítás óta fájlok, amelyeket nem lehet defragmantate miközben fut a Windows. Kérdés: ez tisztességes és megfelelő, hogy egy ilyen defrag. mivel boot, vagy árt a "súlyos egészségügyi" és veszélyes ugyanakkor ablakokat? Tekintettel a napi munka munka!

      Nem okoz kárt, amíg nem élnek vissza ezzel a funkcióval. Lunar még ajánlott. Személy szerint én nem értek egyet nonstop defrag. Véleményem!

  • Szeretném használni ezt a szoftvert a következő helyzetet:
    És telepíteni a programot próbaidőszak letelte az eltávolítani kívánt, és telepítse újra. A legtöbb esetben ez nem lehetséges, mert a telepítési készlet ellenőrzés előtt, ha ez a szoftver már telepítve van a számítógépre, vagy sem.
    Azok közül, akik már használt valaki tudja erősíteni, hogy ez a szoftver, és törölje azokat a bejegyzéseket?

    • alex n:
      Szeretném használni ezt a szoftvert a következő helyzetet:
      És telepíteni a programot próbaidőszak letelte az eltávolítani kívánt, és telepítse újra. A legtöbb esetben ez nem lehetséges, mert a telepítési készlet ellenőrzés előtt, ha ez a szoftver már telepítve van a számítógépre, vagy sem.
      Azok közül, akik már használt valaki tudja erősíteni, hogy ez a szoftver, és törölje azokat a bejegyzéseket?

      Attól függ, hogy milyen szoftvereket kíván telepíteni. A szabály nem töröl mindent! Revo Nem, nincs. Designs használhatja ideje dugóval. De nem minden szoftver működik.

    • alex n:
      Szeretném használni ezt a szoftvert a következő helyzetet:
      És telepíteni a programot próbaidőszak letelte az eltávolítani kívánt, és telepítse újra. A legtöbb esetben ez nem lehetséges, mert a telepítési készlet ellenőrzés előtt, ha ez a szoftver már telepítve van a számítógépre, vagy sem.
      Azok közül, akik már használt valaki tudja erősíteni, hogy ez a szoftver, és törölje azokat a bejegyzéseket?

      Alex megy újratelepíteni egy próba után Próbáltam használ IObit.Am most egy plugin a Sony Vegas PRO 11 és mers.Si nem igaz, hogy én keresek egy eltávolítót erre, bizonyos plugins me me me trebuie.Poate cineva.Multumesc segítséget.

      • Catalin: Nem Alex megy újratelepíteni egy próba után Próbáltam használ IObit.Am most egy plugin a Sony Vegas PRO 11 és mers.Si nem igaz, hogy én keresek egy uninstaller csinálni velem néhány plugins I trebuie.Poate cineva.Multumesc segíteni.

        Nem fogsz találni egy ilyen eltávolító. Csak antivirusuri van egy speciális eszköz. Újra kívánja telepíteni egy próba, nagyon egyszerű! Készítsen biztonsági másolatot, mielőtt telepíti a rendszert, majd telepíteni. Amikor a tárgyalás lejárt, helyreállítása és újra a rendszert. De miért ez a kín megtalálni torrentet teljesen, amit akar! Vagy Ön egyetért azzal, hogy az ACTA-én írták alá, és Romániában ???

        • polferis: Nem talál egy ilyen eltávolító. Csak antivirusuri van egy speciális eszköz. Újra kívánja telepíteni egy próba, nagyon egyszerű! Készítsen biztonsági másolatot, mielőtt telepíti a rendszert, majd telepíteni. Amikor a tárgyalás lejárt, helyreállítása és újra a rendszert. De miért ez a kín megtalálni torrentet teljesen, amit akar! Vagy Ön egyetért azzal, hogy az ACTA-én írták alá, és Romániában ???

          Ha, ha ... egyetértenek az ACTA-val ??? A biztonsági mentés dolog, hidd el, tudom, de nagyon praktikus, ha 30 napig is készítünk biztonsági másolatot. Amit keresem, még a legátkozottabb torrentokat sem találtam. Ez egy Vegasaur 1.6 plugin a Vegas PRO 11-hez. Van valaki, aki tud róla, jelet adhat.

          • CatalinHa, ha ... egyetérteni ACTA ??? A dolog a hátlap hidd el tudom, de minden, amit tennie, kezét, hogy hát 30 zile.Ce én nem találtam semmilyen az átkozott torente.E egy plugin Vegas PRO 1.6 Vegasaur ezt a lehetőséget, ha 11.Cu van valaki, aki tudja, hogy lehet adni a jele.

            Mióta keresed a bővítményt? 30 másodpercen belül megtaláltam ... Nem tudom, hol kerested, vagy hogyan ... Szeretnéd a legújabb Sony Vegas verziót ??
            .............................

          • polferis: Mivel a keresési bővítmény? Találtam magam 30 másodperc ... Nem tudják, hol néztél vagy hogyan ... és a Sony Vegas verzió ??
            ........................... ..

            Kérjük, ne írjon linkeket az ilyen jellegű, mindegyik lehet keresni, hogy mit akar. Nem hiszem, hogy ez olyan nehéz, hogy a tracker és keressük, hogy mit akar.

  • nagyon jó szoftver, használja semmilyen 2 éve.
    Meglep, hogy te egy bemutató róla, így késő

  • Nagyon jó magyarázat, akkor. Tökéletes őket. Mi tájékozott és tájékozott, kevesebb a gyanútlan, mit, tud segíteni?

    • Liviu:
      Nagyon jó magyarázat, akkor. Tökéletes őket. Mi tájékozott és tájékozott, kevesebb a gyanútlan, mit, tud segíteni?

      Annak érdekében, hogy milyen vagy, hogyan? Miért nem érted?

  • Egy furcsa dolgot jelentem be ...
    miután letöltöttem a szoftvert, futtam és ... az ablak közvetlenül úgy tűnt, mintha készen lenne a telepítésre ???

    nem akárki bármilyen ötlete ???
    ms és a siker

    • mikrofon:
      Jelenthetek valamit f. Különös ...
      softu miután letöltött, jöttem egyenes és ... megjelenő ablakban, mintha már telepítve ???

      nem akárki bármilyen ötlete ???
      ms és a siker

      Egyáltalán nem furcsa! Hordozható, nincs telepítve .....

      • polferisEz nem furcsa egyáltalán! Ez a hordozható, nincs telepítve ... ..

        polferisEz nem furcsa egyáltalán! Ez a hordozható, nincs telepítve ... ..

        telepítve van az XP-re :)

        • mikrofon:
          telepíti az XP

          Most tesztelték a Windows XP és nincs telepítve! Ha puha, amelyik hordozható, akkor biztos, hogy nem igényel telepítést. Akkor telepíteni az egész csomag a Advanced System Care.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.