Új keresőmotorok és torrentek megnyitása alapértelmezett utorrenttel az Opera-ban - videó bemutató

Szia barátok, az a bemutató fogom elmagyarázni, hogyan kell bevezetni az új uTorrent keresőmotorok, hogy ne egy nagy erőfeszítésekre van szükség, csak kevés figyelmet a bemutató, nem kell telepíteni semmit, csak telepített uTorrent böngésző és persze a net kapcsolat.
Ezt követően meg fogom mutatni, hogyan lehet utat nyitó torrentet a uTorrent Alapértelmezés szerint, ha az Opera fő-böngészőt, itt nem kell telepíteni semmit kevesebb figyelmet, hogy a bemutató, és kész. Opera általában kínál nyitott torrentek letölteni a fájlokat, nem akarjuk letölteni torrentet dolgozni használó uTorrent vagy BitComet, bizonyos beállítások és közvetlenül megnyitja a torrentet uTorrent, nem az Opera.
Ez a leírás készült ismételt kérésére a barátok (látogató) köszönetünket a javaslatokat.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Győződjön meg arról, hogy már fel off-topic eltérő bemutató megtekintéséhez uttorent.??

  • Cristi látlak többé, ha a bemutató baj google docs, és kíváncsi, amit én írtam a szöveget bemutató és a show itt, változtassa meg a bemutató tévedsz!

    • AndreiHi SCZ de cím torrent vb docs nem   

      IRIS: Győződjön meg arról, hogy már fel off-topic eltérő bemutató megtekintéséhez uttorent.??  

      ASUSCristi látlak többé, ha a bemutató baj google docs, és kíváncsi, amit én írtam a szöveget bemutató és a show itt, változtassa meg a bemutató tévedsz!  

      Bocs srácok, gyertek, hogy javítani.

  • Cristii, azt hiszem, egy kis probléma, ez a bemutató, mert a bemutató, hogy a Google Docs a utorrent.Astept előre nem oldja meg a problémát.

  • Ő és egy másik dolog Cristea látható wordpress ott nézni Lásd, hogy ez előtt egy órával a pillanatban rossz az én mire mutatni 15: 41 16 itt: 43

  • salut.am és én porblema (nem kapcsolódó tutorialul.Nu látható HD a youtube-on, anélkül, hogy intrerupa.Cum láttam a klip (akkor is, ha elhagyja a intrerupere.Chiar 720p betöltése nélkül az egész vonalon látható, hogy a de ez majd egy másik imagine.Tin képeket beszélve, hogy ha letölti a videó látható mind 720p és 1080p

    • Mircea: Salut.am, és én porblema (nem kapcsolódó tutorialul.Nu látható HD a youtube-on, anélkül, hogy intrerupa.Cum láttam a klip (akkor is, ha elhagyja a intrerupere.Chiar 720p betöltése nélkül az egész vonalon látható, hogy mintha képeket ezután egy másik imagine.Tin is beszélve, hogy ha letölti a videó látható mind 720p és 1080p  Idéz nekem

      Kattintson a jobb gombbal a videót, és válassza a Beállítások, majd a megjelenő ablakban szüntesse engedélyezése hardveres gyorsítás, majd indítsa újra a böngészőt, és érdemes üres a böngésző cache, és meg kell látni őket rendesen. Hadd tudja, ha nem oldódik.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.