Bevezetés a 2. terminál részébe, telepítés, eltávolítás, szoftverfrissítés és frissítés - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató megtanuljuk közösen, hogyan kell telepíteni, távolítsa el a szoftvert a terminál, mint a frissítést, és frissíteni a rendszert és a telepített szoftverek, és hogyan néz ki a szoftver, hogy ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll a tárolóban.
A terminálhoz kapcsolódó oktatóanyagok sorozatának jobb megértése érdekében ajánlom, hogy nézze meg a "Bevezetés a terminál 1. részébe" (https://www.videotutorial.ro/?p=4223), valamint a "Három módszer a szoftverek Ubuntu telepítéséhez" című cikket. "(https://www.videotutorial.ro/?p=4155). Amint az oktatóanyag feletti szöveg 1. részében elmondtam, a Terminál használata nagyon megkönnyíti a munkánkat, és értékes időt spórolhatunk meg azzal, ha a terminál használatát választjuk. Az Ubuntu telepítésekor alapértelmezés szerint 2 felhasználóval érkezik. A telepítéskor beállított felhasználónév és a "user" gyökér, a root a végső felhasználó, és bármely fájlt törölhet az operációs rendszerben létrehozott bármely fiókból, jogosultságokat adhat más felhasználóknak, bármilyen változtatást elvégezhet a rendszerében, felhasználó jogosultságait, vagy törölheti a felhasználót. Ha szoftvert akar telepíteni vagy eltávolítani, ha parancsokat akar adni, vagy ha változtatni szeretne a rendszerén, akkor ezt nem tudja megtenni a root jogok használata nélkül. Gyakran találkozhat olyan parancsokkal, amelyek előtt "sudo" szükséges, hogy életbe léphessenek és futtathatók legyenek.

Figyelem: nem minden megrendelésnél kell feltüntetni a "sudo" elejét! Nagyon körültekintően és figyelmesen használja a "sudo" parancsot, és csak akkor adja meg nekik, ha erre szükség van, vagy feltétlenül szükséges. Ne tedd senkinek a felhasználói jelszavát.

Ennek ellenére azt mondta, kérjük Önt, hogy kövesse végig ezt a videót bemutató, és megtanulják, hogyan tudjuk telepíteni, uninstall szoftver, hogyan lehet frissíteni és frissíteni szoftverrel, hogyan lehet keresünk egy alkalmazás, mindegyik csak Terminalul.Nu Ne feledd, ha van javaslata, panaszok vagy kiegészítések, kérjük írjon a megjegyzés mezőbe, de-szintén találkozott a megjegyzések rovatban, ha a felhasználó egy problémát, és tud segíteni, ne habozzon, hogy csak úgy tudjuk, hogy ezt a helyet jobban látjuk Megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (33)

  • explicat.adata jól ezekkel oktatóanyagok egyre kezd flörtölni linux, és nem kell félned, hogy meg kell adja a parancsot való kattintás helyett ellenőrzött és ellenőrizetlen elkészült mail címeket a szoftvert telepíteni.

  • Nagyon jó magyarázatok, továbbra asa.As szeretném megkérdezni, telepítenie kell egy okostelefon Android 2.1 megtekintéséhez oktató.?
    Köszönöm.

    • LiviuFlorinNagyon jó magyarázatok, továbbra asa.As szeretném megkérdezni, telepítenie kell egy okostelefon Android 2.1 megtekintéséhez oktató.?
      Köszönöm.  

      Skyfire böngésző megtalálja a Google.

  • Az ubuntu nagyon jó, de őszintén várom, hogy modernizálódjon, majd telepítem a számítógépre;) amit az ubuntu Windowshoz képest észrevettem, szeretem a nettó sebességet, őszintén szólva ez sokkal nagyobb, mint a Windows XP-n.
    Sok szerencsét az ubuntu oktatóprogramokhoz: P

    • Gepeto: Az ubuntu nagyon jó, de őszintén várom, hogy modernizálódjon, majd telepítem a számítógépre, amit észrevettem az ubuntu Windowshoz képest. Szeretem a nettó sebességet, őszintén szólva, sokkal nagyobb, mint a Windows XP-n.
      Sok szerencsét a további útmutatók ubuntu   

      linux tűnik, sokkal modernebb és még megmutatja, hogyan windows7.daca egy futurisztikus mau próbálja Kubuntu (Ubuntu és KDE interface)

  • nagyon jó bemutató, app, és láttam, hogy BSPlayer Az oldalt blokkolja a Google, mert a szoftver olyan program periculoase.Eu igazán player.It bs?

  • Nekem van egy probléma. Írtam, hogy nyilatkozzon a bemutató videotutorial.ro hiszem, három módszer szoftver telepítését Ubuntu. A munka tettünk egy kis program, amely lehetővé teszi, hogy az interneten, mint egy vállalati szerver, speciális oldalakon. Kis program csak akkor működik a Windows. Ezért kell, hogy képes megváltoztatni a helyi raktárból, vagy nem tudom, mi lenne a jobb, hogy a számítógép linux csomag van szükségem, és hogy mit kell telepíteni a munkahelyi számítógépén. Érdekes lenne, mint lenne a legjobb erre. Meg tudod csinálni egy oktató, vagy akár néhány javaslatot? Köszönöm

    • Nem hiszem, hogy tudod reusii az egyszerű oknál fogva, hogy az oldalak blokkolva vannak a szerverről, nem a számítógépről.
      Meg lehet próbálni, hogy egy proxy, de ez általában könnyebb beszélni a felettesével, és kérd meg, hogy hozzá repository linkeket levelezőlistákon támogatja a proxy szerver

      Próbál kitérő biztonsági rendszerek általában büntetni (legalábbis nálam van a munkahelyen)

  • Jó estét kívánok. Szeretném tudni, és megkérdem, hogy fel videókat az oldalon. Úgy értem, olyan, mintha útmutatók a szerveren. Ha lehet egy video tutorial róla. Köszönjük!

    • matcastl: Telepítheti yahoo messenger Ubuntu 9.04?  

      Telepítettem 9.10 a bort, de nem voltam elégedett bizalommal rezutat.apeleaza azaz linux messenger pidgin vagy empátia, Kopete és ha gyachi interneten. és install ubuntu 10.04 tanácsot. 9.04 egy kicsit öreg

      • Liviu:
        Telepítettem 9.10 a bort, de nem voltam elégedett bizalommal rezutat.apeleaza azaz linux messenger pidgin vagy empátia, Kopete és ha gyachi interneten. és install ubuntu 10.04 tanácsot. 9.04 egy kicsit öreg

        A hivatalos Yahoo Messenger webhelyen ez az / volt a 1.4 versben, ahonnan láthatja, hogy mi érdekli a Yahoo Linuxot. Vagy talán valaki "meggyőzte" őket, hogy ne támogassa a linuxot ... akit közvetlenül érdekel a linuxnak nincs nagyobb piaci részesedése? ...

        • Neagh:
          A hivatalos honlap a Yahoo Messenger / volt sorban 1.4, ahol láthatjuk, milyen érdeklődő emberek yahoo linux .. vagy valaki "meggyőződéses" valahogy nem támogatja a Linux ... aki közvetlenül érintett nem Linux piaci részesedése nagyobb? ...  

          sem, ha több ablak be nem használok yahoo messenger.nu place.nu soha nem kedvelt engem. Trillian tűnik jóképű, és még tartott néhány Microsoft digsby.daca mondom, hogy én vagyok, érdekel
          megállítani a linux növekedését, de ...........: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.