Internet Explorer 9 HTML 5 támogatással és hardveres gyorsítással - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató, hogy vezessenek be egy új Internet Explorer 9Ez egy forradalmian új böngésző, jön a hardveres gyorsítás HTML5 Röviden azt a videó kártya működik már.
A felület teljesen új, szép, egyszerű és tágas bininteles amíg nem hegyezi az eszköztárak és más csodák.
Sajnos 9 Internet Explorer a Windows XP nem működik, akkor lehet telepíteni a Windows Vista és a Windows 32 7 32 64 és a bitek.
A hardveres gyorsítás miatt a HTML 5 videotartalom "repül", mostantól hibásan megjelenített webhelyekkel és rángatózó klipekkel végződtem, és a videokártyával dolgoztam, ezért fizettem érte!
Egy másik hasznos funkció az a képesség, hogy csatolja (PIN) a tálcán oldalakon, a telek lesz kedvencek indítani egy kattintással, csakúgy, mint a gyors elindítása oldalak, csak azért, hogy a helyszínen fülön A kedvenc, és húzza őt tálcán.
A teljes lista a fejlesztéseket akkor látogasson el oldalt szentelt összehasonlításÖsszehasonlítjuk IE9 és régebbi Internet Explorer, és más népszerű böngészők.
A tesztek általam készített, Internet Explorer Firefox 9 fölött volt, és némileg elmarad a Békefenntartó tesztek és Acid3 működnek, de szem előtt kell tartani, hogy az Internet Explorer 9 verzió még mindig béta még, akkor kipróbálni jobb a végleges változat.
Végén a bemutató videók Internet Explorer 9 bemutattam egy játék a biliárd, a játék nagyon jól mozog az Internet Explorer 9, kipróbáltam Firefox és az Opera, de csak mozog a dőlt IE9 a játék nagyon szép, én elvesztettem a legjobb perc a társaságában. Ha azt szeretné, akkor próbáld ezt medence játék és e-mailt nekem a véleményét a hozzászólások részben.
Ha szeretné látni video oktatóanyagokat és más böngészők, kérjük, látogasson el a kategória dedikált böngészők.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • Mozognak jobban google chrome hogyan Mozilla vagy az Opera, így hosszabb ideig megszakítja a második jocu (pl. lefagy)! Ahogy át Win 7 a putty 90 napokig és hosszabb, és parancsot cmd EDA az reioirea trilla, de nem tudják, hogyan kell egy bootolható DVD-t, tudom, hogy ez a bemutató, és nem pontosan úgy, ahogy a bemutató Nero vagy táska img burn, de amikor a DVD, hogy lássa, hogy működik buteaza nem! Ajutatima kérem!

    • BGD: Mozgatja jól google chrome, hogy a Mozilla vagy az Opera, így hosszabb ideig megszakítja a második jocu (pl. lefagy)! Ahogy át Win 7 a putty 90 napokig és hosszabb, és parancsot cmd EDA az reioirea trilla, de nem tudják, hogyan kell egy bootolható DVD-t, tudom, hogy ez a bemutató, és nem pontosan úgy, ahogy a bemutató Nero vagy táska img burn, de amikor a DVD, hogy lássa, hogy működik buteaza nem! Ajutatima kérem!  

      Nem indul el, mert a biosban nem állítottad be, hogy CD-ről induljon. Ha van gyorsindítási menüje (F12 billentyű), indítsa újra, nyomja meg az F12 billentyűt, és válassza a CD/DVD-ről való indítást. Ha nem rendelkezik gyorsindítási menüvel, lépjen be a BIOS-ba a Delete billentyűvel, és tegye a "Néhány rövid magyarázat a BIOS-beállításokról" című oktatóanyagban leírtakat. Írd be a jobb felső keresőmezőbe a fekete margóra, hogy mit tettem idézőjelbe, nyomj entert és megtalálod a tutorialt. Ott azt mondták, hogy pontosan hova kell beírni, hogy beállítsuk, hogy CD-ről induljon

    • BGD:
      Mozognak jobban google chrome hogyan Mozilla vagy az Opera, így hosszabb ideig megszakítja a második jocu (pl. lefagy)! Ahogy át Win 7 a putty 90 napokig és hosszabb, és parancsot cmd EDA az reioirea trilla, de nem tudják, hogyan kell egy bootolható DVD-t, tudom, hogy ez a bemutató, és nem pontosan úgy, ahogy a bemutató Nero vagy táska img burn, de amikor a DVD, hogy lássa, hogy működik buteaza nem! Ajutatima kérem!  

      Ha ellenőrizte a BIOS-ban beállítva, hogy boot cd első lehetőség is?

      • Cata:
        Ha ellenőrizte a BIOS-ban beállítva, hogy boot cd első lehetőség is?  

        Úgy van beállítva, hogy dvd-rw-ről induljon, mert megpróbáltam egy másik cd-vel windows xs-el és egy utolsó xp-vel, majd megint 7-tel, de nem megy! Kíváncsi vagyok, miért? nagyon szeretném a win 7-et... rossz a vista, nem tetszik! Mati tudna segíteni?

        • BGD:
          Úgy van beállítva, hogy boot dvd-rw Aztán megpróbált egy másik CD-t Windows XP-xs, egy az utolsó, és majd 7, de nem működik! Miért? Én nagyon szeretném 7 win .... Vista szar, én nem szeretem! Mati segíteni?  

          nagyon egyszerű:) használd a nero 9-et vagy 10-et. kattints a nero express-re, majd a bal oldalon kattints a "kép, projekt, másolás"-ra, majd jobbra a "lemezkép vagy mentett projekt"-re és kész

  • madalyn2010...megpróbálhatnál egy Windows 7 Home Premiumot 32 biten (legfeljebb) az általad közzétett konfigurációval. Telepítettem egy Windows 7 ultimate-t még 32 bitesre is egy dell inspiron 6000 laptopra, amiben 1300-on volt a processzor és a ram 512 , szálanként 40gb hdd és egy szánalmas videókártya de sikerült.Kicsit nehezebb volt,de ha tudod mit kell abbahagyni tőle,és törölni bizonyos dolgokat,amikre biztosan nem lesz szükséged örökre,akkor használhatsz egy Windows 7 jobb mint egy xp, főleg hogy sok jó dolog van benne az xp-hez képest.De még egyszer mondom, ne tegyél bele mindent, és ne töltsd fel mindenféle vastag és nagy programok erőforrással. Az lenne a véleményem, hogy használjunk olcsóbb és kevésbé erőforrásigényes alternatívákat hogy szembeszálljon a konfigurációjával, például Aimp lejátszóval a Winamp helyett, CCleanerrel a TuneUp vagy mások helyett, Auslogics Disk Defraggal az O&O vagy mások helyett, Firefoxmal (vagy IE7beta elnökkel) mások helyett, és nem utolsósorban, egy Comodo Internet Security 9-öt (ami ingyenes és nagyon könnyű és jó) mások helyett pénzes vagy INGYENES.És ha ezeket kipróbálod, merhetsz feltenni egy 5 bites Windows 7-et, ami biztosan tetszeni fog neked és valószínűleg elégedettebb lesz vele, mint a Windows XP-vel. Sok szerencsét és látogassa meg gyakrabban a videotutorial.ro oldalt, mert van mit tanulnia innen, a srácok kiváló munkát végeznek, különösen Cristi, akit személy szerint szeretek magyarázza hangszínét.

    • Jim36: lowyn2010 ... kipróbálhat egy Windows 7 home premiert 32 bites (legfeljebb) az Ön által közzétett konfigurációval. Telepítettem egy Windows 7 ultimate-t akár 32 bitesre is egy dell dell inspiron 6000 laptopra, amelynek processzora volt 1300 és ram 512, hdd 40 GB a vezetéken és egy szánalmas videokártya, de sikerült. Kicsit nehezebb volt, de ha tudod, mit állíts le, és törölj bizonyos dolgokat, amelyekre örökre biztosan nem lesz szükséged, akkor használjon jobb Windows 7-t, mint egy xp, főleg, hogy sok jó dolog van benne az xp-hez képest. De még egyszer mondom, ne tegyen bele semmit, és ne töltsön be mindenféle rendetlen és nagy fogyasztású programmal Véleményem az lenne, hogy olcsóbb és kevésbé erőforrás-igényes alternatívákat használjunk az erőforrásokhoz. konfigurációjában a 7-es arc, például a Winamp helyett egy Aimp-lejátszó, a TuneUp vagy mások helyett egy CCleaner, az O&O vagy mások helyett egy Auslogics Disk Defrag, mások helyett a Firefox (vagy akár az IE9beta), és végül, de nem utolsósorban egy Comodo Internet Security 5 (ami ingyenes, nagyon könnyű és jó), mások helyett pénzzel vagy INGYENES. És ha ezeket megpróbálja, akkor merhetne egy 7 bites Windows 32-et is tenni, ami biztos tetszeni fog és valószínűleg elégedettebb leszel vele, mint a mostani Windows XP-vel. Sok szerencsét, és gyakrabban lépj be a videotutorial.ro oldalra, mert van mit tanulnod innen, az itteni srácok kiváló munkát végeznek , főleg Cristi, akit személy szerint szeretek, amikor magyarázza a hangszínét.  

      Jó ötlet, lehet, hogy megpróbálom, szerintem "veszek" egy 7-est és megpróbálom, mindenesetre ha nem megy akkor kicserélem az xp-t és ha jól megy szerintem Megszerzem az IE9-et is.

  • A biliárd nagyon jól működik Google Chrome-on, akárcsak az Ie9-en ;) Mozilla, a hang nem hallható és nehezebb! Különben jó tutorial! Gratulálok Cristi!

  • Imádom, hogy betartották a szavukat...Viszlát XP és Vista RTM/SP1. Csak a Vista SP2 és a Windows 7...Ezzel még a legelmaradottabbak is frissíthetnek SP2-re vagy Vista/7-re.

  • Véleményem szerint ez nem a tutorial.
    Ha arra gondolok, hogy nem kell komolyan oktató ötlet?
    például: hogyan kell dolgozni adobe cs-vel, vagy autocaddal, úgy értem, taníts meg minket komoly programok használatára, az explorerről és a gyerekekről tudom, mit mondtál ebben az "oktatóanyagban"
    Azt mondom, nem szabad csüggedni, és súlyos kérdéseket.
    Sok szerencsét

    • Nelutu: Véleményem szerint ez nem egy tutorial.
      Ha arra gondolok, hogy nem kell komolyan oktató ötlet?
      mint például hogyan működik az Adobe CS vagy AutoCAD, úgy értem, hogy megtanuljuk használni a programot komolyan felfedező és a gyerekek tudják, hogy mit mond ez a "bemutató"
      Azt mondom, nem szabad csüggedni, és súlyos kérdéseket.
      Sok szerencsét  

      Jelenleg komoly kérdés, hogy senki nem kereste. Ez az, amit a közönség, szórakoztató, hogy adunk nekik, és látom, hogy sok látnokok és elismerések a oktatóanyagok Photoshop, Blender, Cinema 4D, all-suite Open Office, a Microsoft Office Word, hogyan lehet egy honlapot a 0 (már 6 epizód) GIMP programot (5 epizód), akkor nézd meg, hogy hány szavazatot és értékelések is oktatóanyagok letölteni oktatóanyagok YouTube vagy a Yahoo Messenger. Azt oktató arról, amit akar, és mi lesz a többség, nem a norma, és nem, hogy azért!

    • Nelutu: Véleményem szerint ez nem egy tutorial.
      Ha arra gondolok, hogy nem kell komolyan oktató ötlet?
      mint például hogyan működik az Adobe CS vagy AutoCAD, úgy értem, hogy megtanuljuk használni a programot komolyan felfedező és a gyerekek tudják, hogy mit mond ez a "bemutató"
      Azt mondom, nem szabad csüggedni, és súlyos kérdéseket.
      Sok szerencsét  

      + minden Adobe-termék, például a Dreamweaver vagy mások, még akkor is, ha bemutatják a próbaverzió használatát. A revo unistallal eltávolíthatod, majd újratelepítheted, ha tényleg használod. Vagy igen, hogyan kell használni az autocadot, ez egy őszinte oktatóanyag, vagy jobb, hogyan kell videót kódolni: például ha videokamerával rögzít, akkor hatalmas fájlokat készít, hogyan lehet tömöríteni a fájlt anélkül, hogy túl sok minőséget veszítene. , és vannak mások is.... ami azt illeti, hogy nem támogatja az xp-t, azt mondom, hogy megint fejbe vágja; nem mindenkinek van pc-je ami támogatja a windows7-et vagy van és nem tetszik nekik a w7 és inkább az xp-t választják, szóval vágnák a fejüket... és levágnák, plusz ez ok lenne feladni az IE-t és használni mozilla , chrome vagy más böngészők

      • egasus08:
        + Az összes termék, mint az Adobe Dreamweaver, vagy más, akkor is, ha a tárgyalás megmutatja, hogyan kell beállítani dolgozni. Ezzel lehet revo Unistal dezistalezi és újra, ha valóban használja. Vagy igen, hogyan kell beállítani, hogy a munka az AutoCAD bemutató pokol, vagy jobb a videó kódolás: a exemlu hogy rögzítse a videó kamerát, hogyan lehet tömöríteni nagy fájlokat fájl elvesztése nélkül túl sok minőségi, és vannak mások .... hogy az a tény, hogy nem támogatja XP azt hiszem, hogy a fejét ismét, nem mindenki windows7 vagy a PC, hogy támogassa, és nem tetszik, és inkább xp w7 így csökkentené fejét ... és, és vágott, és ez lenne az oka, hogy feladja az IE és munkához Mozilla, Chrome és más böngészők  

        Ma már nem csak az operációs rendszert kell modernizálni az "otthonban", hanem a PC-t is! A Win 7 minimális rendszerkövetelményei nem óriásiak, tudod!
        * 1GHz processzor frekvencia (32 64 vagy bit)
        * 1GB RAM
        * 16GB lemezterület
        * Grafikus kártya memóriával és support 128MB DX9 (az Aero felület)
        * DVD-R / W
        Az anyagi erőfeszítés nem árt...

  • Nelutu: Véleményem szerint ez nem egy tutorial.
    Ha arra gondolok, hogy nem kell komolyan oktató ötlet?
    mint például hogyan működik az Adobe CS vagy AutoCAD, úgy értem, hogy megtanuljuk használni a programot komolyan felfedező és a gyerekek tudják, hogy mit mond ez a "bemutató"
    Azt mondom, nem szabad csüggedni, és súlyos kérdéseket.
    Sok szerencsét  

    Igen, mi a bajod, kérlek?! Az ember oktatóprogramot készít arról, amit tud, igaz?! Ne jusson eszedbe, hogy nincs több ötleted az oktatóanyagokhoz.. Vegyél egy licencet Adobe CS-re és AutoCAD-re, vagy amire akarod, add oda nekik, és készítek egy tutorialt! Ne feledje, hogy ezt a munkát ingyen végzi, és nincs joga az oktatóanyagokhoz!

  • Eddig az Internet explorer 9 a legsikeresebb internet a többi régebbihez képest, még jobban is néz ki és jobban is mozog, egyetlen hátránya, hogy a JE-nél a PC-n itt élő régi Windows XP-re nem gondoltam: )) és nem tudom telepíteni az IE 9-et, de nem megy, maradok a Mozilla Firefox, az Opera és a régebbi Internet Explorer mellett. Azonban Cristi, lenne egy kérdésem az Internet Explorer 9-el kapcsolatban, lehet-e bővítményeket hozzáadni, mint a Firefoxban? jó lenne, ha tudnád. És mellesleg, ha lesz Internet Explorer 9 verziója Windows XP-hez, kérjük, jelezze :)) Köszönöm szépen. Várom Crist válaszát, addig biliárdozok ;) tök jó!!! Azt is szeretném elmondani, hogy tetszik a stílusod, ahogy csinálod az oktatóprogramokat, tetszik, hogy tudsz úgy mesélni egy történetet, hogy mindenki megértse, és tudod, hogyan kell zárójeleket készíteni, vagyis eltérni keveset az oktatóanyag témájából, és mondjon el más érdekes dolgokat is. Szeretnék egy tutorialt az Ashampoo Burning Studio 10-ről, ha nem kérek túl sokat, ez egy komplex program a lemezek készítéséhez, az adikában több dolga van, mint a nero-ban valaha és még jobb is, sajnos nem ingyenes. A teljes verziót csak a gepeto.homeip.net oldalon találja meg

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.