Aero felület a Vista XP

Mindenki azt akarja, hogy rendszer mozogni is, és különösen a jól néz ki, talán olyan jó, mint a Mac vagy Vista Aero, de anélkül, hogy akár a funkcionalitását XP.

Most mi a megoldás erre a problémára, és az úgynevezett vista ihletett brico pack xp alkalmazás ruha új ruhát és fényes.

A következő videó bemutató a változó XP felület, akkor séta a lépéseket, telepítéssel és a beállítással a program.

Röviden, ez a video tutorial bemutatja, hogyan lehet XP szebb és szexisebb.

Egy nagyon fontos dolog, hogy mielőtt bármilyen mentést visszaállítani a rendszert, vagy más biztonsági szoftver a gyengébb operációs rendszer hibák előfordulhatnak.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (110)

  • Nagyon klassz, de sok erőforrást igényel!! Csináltam valami mást... csak a Royal témát telepítettem, csak a vista kurzorokat és a vista hangjait töltöttem le és a windowsosokat cseréltem, a kurzor és a hangok vista-ból vannak, de a felület xp-ről... és ha nem, én is csalok azon az oldalon, ahol ezt a csomagot kaptad, én is megkaptam őket

  • Sal Krisztus. Van egy kérdés, és minden oszlop színe? fekete, és hívja meg szeretni dc akarok kék vagy bármely más színű megy és dc igen, hogyan? plz vár választ

  • A kezdő sávra gondolok, ahol az óra van stb...az összes...az alsó sáv és csak az fekete és szeretném tudni, hogy csinálhatom-e más színt és ha IGEN hogyan?

  • Nem hiszem, hogy lehet, mert ez a szín a Vista, de megpróbál-hoz uninstall Vista Inspirat csomag és telepíteni egy témát a xp a neten.
    Lásd: van egy csomó honlapok témákkal.

  • Király vagy a feladatok elvégzésében, hogy ez valami értékelni. Bravo! És most a kérésem, ha lehetséges, egy linket, vagy valami, hogy mutassa meg, hogyan kell változtatni a homlokzata XP nLite
    amikor telepíti a téma tűnik számomra Én megragadt. Köszi.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.