Telepítse az új Windows 8-at kockázatmentesen még a hardveres virtualizáció nélküli processzorokra is - videó bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan kell helyesen telepíteni a Windows Developer Preview 8. Azt akartam, hogy ez a bemutató, mert a múlt év szeptemberében, amikor a Microsoft kínálnak letöltésre. ISO kép ingyenes, az operációs rendszer nem telepíthető virtuális gépek, mint a VirtualBox vagy VMware Player, ha a processzor nem támogatja a hardveres virtualizációt . Még 8 A Windows Developer Preview már letölthető mindenki számára, mindent szabad, de úgy tűnik, hogy a Microsoft tett bizonyos változtatásokat ISO képet vagy talán 4.0.1 VMware Player verzió jön változásokat, amelyek lehetővé teszik a Windows telepítése Developer Preview 8 még számítógépeken processzorok, amelyek nem támogatják a hardveres virtualizációt.
A paradoxon számomra, hogy VMware Player, bár még mindig lehetősége van választani a Windows, mint az operációs rendszer, amikor a varázsló 8 egy új virtuális gép, akkor is telepíteni az operációs rendszert is, ha a CPU támogatja a hardveres virtualizációt.
Ehelyett VirtualBox is van lehetősége, hogy válasszon a Windows, mint az operációs rendszer, amikor a varázsló 8 egy új virtuális gép, nem tudjuk telepíteni a Windows Developer Preview 8, ha a processzor nem támogatja a hardveres virtualizációt.
Megy át ezeket a kérdéseket, azt akartuk, hogy ez a bemutató, hogy abban az időben, sok felhasználó azt állította, hogy a Windows Developer Preview 8 nem használható anélkül, hogy a Windows Live ID-fiók, valamint, hogy az operációs rendszer nem áll le parancsot.
Semmi sem lehet igaz, 8 a Windows Developer Preview nélkül is használható a Windows Live ID-fiók, és leállt parancsot. A Windows Developer Preview telepítve 8 felkérik, hogy töltse ki a telepítés varázsló, és egy ponton azt kérték, hogy hogyan be az operációs rendszer segítségével a Live ID-fiók, vagy a helyi fiók?
Az igazság az, hogy mivel az első lehetőséget Live ID-fiókkal történő bejelentkezésre kínálják, és csak akkor, ha kicsit óvatosak és beszélsz angolul, akkor a Live ID cím beírására szolgáló mezőben (hotmail cím) a "Don`t" kérdés merül fel. Windows Live ID azonosítóval szeretne bejelentkezni? ”(Nem akarja használni a Live ID fiókot bejelentkezéskor?) angolul, amelyet kattintva választhat úgy, hogy helyi fiókkal hoz létre és jelentkezik be, mint a Windows rendszerben XP, Vista vagy 7.
Ennek ellenére, és abban a reményben, hogy törli mindenki a hamis állítások, hogy mi az, és mi nem 8 a Windows Developer Preview, hívlak benneteket, hogy vizsgálja meg alaposan, hogy a bemutató videó, hogy pontosan hogyan kell helyesen telepíteni a Windows, mint a Windows 8 teszt 8 még gyengébb számítógépeken, amelyek nem rendelkeznek a processzor támogatja a hardveres virtualizáció, hogyan lehet bejelentkezni a Windows 8 a helyi fiók, és nem a Live ID és hol találjuk a Windows Leállítás parancsot 8.
Alább, hogy összekapcsolódik az oktató, amit említett a bemutató. Kattintson a címre, és közvetlenül, hogy a bemutató:
Bemutató a hivatalos kapcsolatok, ahol lehet legálisan letölthető Windows Developer Preview 8
Bemutató a VMware Player
Tutorial, hogyan egy bootolható CD-t vagy DVD-
Tutorial, ahol megtanulják, hogyan kell indítani egy bottal, CD vagy DVD
Tutorial, hogyan nem, hogy a Windows Start menüben a Windows 7 8

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (93)

  • Ez rossz a Windows Cidu 8. Miért mindig én az ikonok jelennek meg, miután a Windows indításakor, vagy újraindul, és akkor minden alkalommal, amikor kattintson az asztalon, hogy az asztalra. Miért nem közvetlenül az Asztalra, anélkül, hogy a cucc.

    • adi:
      Egy valós rendszerben, ahol suntbune vezetők, vagy azon 7 győzelem?

      nézd meg min 15 / 25 ha görgetés tehet érted

    • Vajon megy a rendszer, mint az enyém: Intel Pentium dual core 2600 2 GB RAM és nVidia video pl gt220 1gb ddr3 és 2 gb ram ddr2 ??

      • Mihai:
        Olyan rendszeren működik, mint az én intel pentium kétmagos 2600 2 gb ram és pl video nvidia gt220 1gb ddr3 és 2 gb ddr2 ram?

        Simán fog menni. Optimalizált kevésbé fogyasztanak kevesebb erőforrások W 7. Ugyanazon a hardveren, mint W7 jobb, mert sok a szolgáltatásokat, folyamatokat és minden, ami 7 crapwareul eltávolították.

    • Mihai:
      Olyan rendszeren működik, mint az én intel pentium kétmagos 2600 2 gb ram és pl video nvidia gt220 1gb ddr3 és 2 gb ddr2 ram?

      Ne fújjon semmit, ha megpróbálod!

      Mihai:
      telepíteni a számítógépre? amivel az iso a DVD-n, majd telepíti a Windows a PC?

      Nem nézett fej-farok tutorial. A válasz a videó bemutató
      Ne hozzászóláshoz, ha tudja, hogy nem nézte a bemutató teljesen. De nem kap választ fog küldeni, hogy a fej-farok bemutató megjelenés, ha a válasz a tutorial.

  • Telepítettem a virtuális fiókba és az almákra, csak nincs aero, mivel van VMware-lejátszója, amit megkérdezem tőled, telepítettem valódi számítógépre, és van egy olyan problémám, hogy nem értem, hogy a knd copy nagyon ostobaság, és nem értem, hogy a Windows 7 alma tökéletes, és ez a 8 knd másolás valami kis problémákat okoz, és valami mással van 2 játékom egy 500 GB-os merevlemezen, és én telepítettem a Windows 8-t. nem töröltem, ha ez probléma lehet, k Van olyan adataim is, amelyeket nem akarok törölni

  • Megy, hogy egy idő után után készült bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=7022 több frissítésre került sor. Ha megnézed ezt az oktatóprogramot, látni fogod, hogy akkoriban még Windows 8 Fejlesztői előnévnek sem hívták, hanem csak a Windows Fejlesztő előnézeteként ... egyébként a VMware azóta is frissített ...

  • Hello Nekem van egy probléma, mindig követi oktatóprogramok és ezek mind rendben ahogy tutorialu nem látni, hogy a probléma Próbálom látni Spanyolországban, van valami ötlete, hogy miért nem látom? ms van a legjobb.

    • Radu:

      Redescarca iso egy stabil böngésző, az Internet Explorer. És győződjön meg róla, hogy internet a számítógépen, ha telepíti a Windows a virtuális valóság.

      Liviu:
      Hogyan telepíthetem más? Az első fázisban a telepítés után a hozzáférési gomb "bíróság most", ez ad nekem egy hiba "load vezető", és arra kér, hogy keresse meg a vezető és a következőket mondja: A kívánt CD / DVD-meghajtó eszköz hiányzik. És kérdezi illesztőprogram telepítésére. Mi változatok "rescan" és a "Tallózás." Ez leállítja a létesítmény egészére. Minden az én laptop működni.

      Nem mondta el nekünk, hogy milyen Windows van a laptopján ... nem tudjuk kitalálni. Akárhogy is, lépjen a BIOS-ba és tiltsa le az AHCI-t, ha engedélyezett, vagy engedélyezze az AHCI-t, ha le van tiltva. A BIOS-oktatóprogramról a bemutató feletti szövegben hivatkozhat.

      Nicu kemény:
      Hé, nem akarok untatni, így leírom röviden, követtem minden lépést, én urm.tutorialul kétszer, de én egy inst.si win.7 vm.tot nem engedi telepíteni vmware eszközök [Nem lehet találja komponens frissítési server.Contact vmware támogatást vagy a rendszer admin]. Pun és a screenshot [Ythttp :/ / img11.imageshack.us / img11 / 6783 / captureynh.png]. Előre is köszönöm, és minden dicséretét, hogy már írt eddig .

      Az internet igazi PC, ha szeretné telepíteni VMware eszköz a rendszerben virtuális? Ha nem, akkor valahogy net igazi telepítés idejére vmware eszközöket.

      ragyog:
      Hello, van egy kérdés, magam, mit egy Windows virtuális?

      Nos, az már a címe is a tutorial magyarázza ezt. Lehetősége van arra, hogy két különböző operációs rendszerek egyszerre ugyanazon a számítógépen, akkor teszteljék a szoftvert, vagy használhatja egy igazi operációs rendszer egy virtuális gép (mondjuk, van egy webkamera a PC igazi éned 7 webcam ablakok, de nem támogatja, mint az XP. telepített Windows XP a VMware Player és csendes használhatja a webkamerát a számítógéphez csatlakoztatva, a valódi virtuális operációs rendszer) Ha a vírusok a virtuális operációs rendszer, nem fogja érinteni, és a valós rendszer. Szoftver lehetővé teszi, hogy teszteljék peccary nem akarja kipróbálni őket egy valós rendszer. Meg lehet próbálni a különböző témákat, foltok, rögzíti a virtuális operációs sistmul félelem nélkül, hogy akkor marad befolyásolja / fáj valós rendszer. Tudod teszt bármilyen operációs rendszert, nem kell, hogy valódi változásokat a rendszer, és sorolhatnánk.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.