Avira antivírus ingyenes kiadás telepítése video -tutorial

Ebben a videóban leckében fogjuk telepíteni ingyenes víruskereső össze.

Úgy döntöttem, egy ingyenes víruskereső, hogy mi fog letölteni, telepíteni és beállítani impreuna.In ezt a videót bemutató úgy dönt, hogy telepíti Avira víruskereső nagyon egyszerű a rendszer, és amelyet a fizetett jól a feladatait egy víruskereső.

Jelenleg ez a víruskereső a felhasználók preferenciáinak élén áll, és sok hasonló alkalmazást hagy maga után, mint például az Avast, amely megőrizte a régi felületet, és az Avg ingyenes kiadás, amely jelentősen javította a kezelőfelületet, de szükségtelenül bonyolította a beolvasó motor működését, megnehezítve ezzel. viszont a számítógép működése.

Ez szigorúan személyes véleménye, és minden terméket meg kell próbálnom, hogy tájékozott döntést.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (106)

  • Erről a vírusirtóról nem tudok semmit, van egy Norton vírusirtóm, 2007-es és nem tudom mennyire jó, de ha tudtok valamit mondani róla, nem bánom...... ....és ha akarod, tudok videót készíteni a telepítésről jól ismerem, de azt is szeretném megtudni, hogy meg tudnál-e tanítani, hogyan kell nod32-t telepíteni a lányomnak, mert gyenge lova van és én nem tudom hogyan kell telepíteni... köszönöm szépen

  • A Norton tudok mondani, az biztos, hogy eszem sok erőforrást és eltávolította azt fél órán belül a telepítés, és őszintén szólva nem ajánlom senkinek.
    De lehet, hogy tegye hatékonyabbá verziók, miért beszélni nonszensz?
    Ami a csomópont 32 Őszintén nem szenvednek, hogy van egy millió beállításokat, és nem kommunikál a PC-felhasználó, de megpróbálom beszélni barátomnak boby láthatjuk, amit akar 32 Node tutorial.
    Ha nem tetszik nekem, ez nem jelenti azt, hogy nem jó, csak nem én ízlésemnek.

  • Az aviráról csak annyit, hogy egy vírusirtó: JÓ, INGYENES és KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, de nincs benne tűzfal és további keresőmotorok, de ami a vírusirtó részét illeti, az tényleg jó.

  • ptr buna.multumesc ez a bemutató, mert szükségem volt egy víruskereső, de nem volt pénze, hogy (I NOD32 és nem voltam elégedett vele.) És érdekes trükk Revo, telepítettem a programot, és nagyon meglepődtem Hány törölt fájlok maradnak, ha eltávolítja a programot a kezdetektől fogva. Revo nagy, és nem más hasznosabb dolog sistemului.Multumesc ptr minden, amit csinál a kezdő, mine.Sa szeretni.

  • Ha beszélünk a nod32 elég jó, tudom használni Eset Smart Security jobb, mint 32 csomópont, az egész nép az Eset termék mellett víruskereső antispyware, tűzfal, antispam, nem esznek többet resurse.Bineinteles azok az Eset is felér egy modern felületet, és a beállításokat hozzáférhetőbbé és egyszerű, de a többi rendben van.

  • A Symantec munkatársai a közelmúltban kiadták a Norton Antivirus 2009-et, amely nagyon kevés erőforrást fogyaszt, és 15 percenként frissíti magát (ezt hívják gyors impulzusú frissítéseknek), de még mindig az avira a legjobb a vírusok észlelésében, míg a Kaspersky rendelkezik a legjobb fertőtlenítéssel.

  • Régebben Avira Premium és lejárt ezer 2 héttel ezelőtt, és most már a Comodo elégedett vele

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.