Az Nginx webkiszolgáló telepítése PHP-vel a Windows rendszerre - video bemutató

Szia barátok, ma fogunk beszélni telepítésével nginx webszerver PHP Windows-on, beállítás egyre szélesebb körben használják az interneten manapság, és nem lehet rossz, hogy a nginx a PHP a localhost.
Mi Nginx?
Nginx egy web szerver és reverse proxy HTTP, POP, IMAP, stb, web szerver, sokkal erősebb, mint a híres Apache.
Mi az a web szerver?
Azt hiszem, sokan tudják ezt, a web szerver lehetővé teszi számunkra, hogy megtekinthesse weboldalak a böngészőben (kliens), nem lenne webszerver WWW (internet). Ha rákattint egy linkre a böngészőben, a szerveren a másik oldalon betöltött tartalom, amit serverasca, egyfajta digitális pincér.
Mint mindent, és a szerverek sokféle, nginx szerver egy nagyon könnyű, tele van túl sok modult, mint az Apache. Hogyan gondolják, ez a szerver teszi a hatékony elégedett kevesebb memória és ami még fontosabb, egy kiszámítható viselkedés, Apache helyett lehet, hogy a meglepetés, amikor a baba világot. Apache előnye az, hogy a piac kezdete WWW kicsit, és épített egy szilárd közösség szilárd támogatást minden vezérlőpultok (hosting). Nginx nincs történelem mögött Apache, de gyorsan térnyerése miatt tagadhatatlan.
Valaki egyszer azt mondta, hogy olyan, mint egy Apache Microsoft Office van egy csomó lehetőség, amely csak két vagy három, nginx másrészt mint Libre Office pontosan, amire szüksége van, és semmi több, persze vannak modulokat, amellyel széles körű funkciók.
Nagy mínusz az nginx, hogy kevés dokumentáció (eredeti oroszul), de remélhetőleg a dolgok változnak.
Egy nagy lépés az mindenkinek meg kell, hogy a gyártók központok (Plesk, cPanel, stb), hogy végre natív támogatást az alternatív (Nginx, Lighttpd, stb.)
Hogyan telepítsük és nginx PHP Windows?
Először le kell tölteni és nginx PHP for Windows:
Letöltés Nginx for Windows
Töltse le a legújabb verzióját PHP

1. Nginx telepítés, válassza ki a telepítési könyvtárat a root partíciót C: \
2. Hozzon létre egy "php" nevű mappát a C: \ nginx \ mappába
3. Kivonat a PHP zip fájlokat, az összes fájlt csomagold ki a C: \ nginx \ php \
4. Most menjen a C: \ nginx \ conf \ mappába, és itt szerkeszti az nginx.conf fájlt (használja a Jegyzettömb vagy jobb Jegyzettömb ++ fájlt), törölje a csillagokat a "Hely" elé pontosan úgy, ahogyan azt az oktatóprogramban látta, majd cserélje ki a kódot alább, és mentse el a fájlt.

hely ~ .php $ {gyökér html; fastcgi_pass 127.0.0.1:9000; fastcgi_index index.php; fastcgi_param SCRIPT_FILENAME c: / nginx / html / $ fastcgi_script_name; közé tartozik a fastcgi_params; }

5. Cserélje ki a fájl tartalmát start-nginx.bat in C: \ nginx \ conf \ az alábbi kódot, és mentse a fájlt.

@ECHO OFF c: \ nginx \ nginx.exe c: \ nginx \ php \ php-cgi.exe -b 127.0.0.1:9000 -cc: \ nginx \ php \ php.ini ping 127.0.0.1 -n 1> NUL visszhang Kezdő nginx visszhang. visszhang. visszhang. ping 127.0.0.1> NINCS KILÉPÉS

6. Most arra van szükség, hogy egy index.php fájlt, akkor tegye a C: \ nginx \ html \ ebben a fájlban fogja állítani a kódot, majd mentse el a játékot.

7. Futtassa az indító nginx.bat
8. A böngészőben a "http: //localhost/index.php" elérésnél, ha minden rendben van, a php részleteit kell megjeleníteni.
Ezeket a beállításokat helyben hajtják végre, ha az internetről szeretnék látni, és van routerük, akkor a 80-as porthoz továbbítania kell a router által kiosztott ip-t (a cmd-ben "ipconfig" kell megtalálnia az ip-t, miután hogy egyszerűen felveszi a címet a böngészőbe, és Ön a hálózaton van.
Ha működik a localhost, és nem megy az interneten, azt jelenti, hogy nem blokkolt jól port forwarding vagy tűzfal.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (61)

    • alex Sebiş:
      nam testvére fürdőszoba ért semmit, amit mondtam Bemutató volt explicit

      tipikus román. kérdezze meg (ahogy a „fürdő testvérét” kérdezi) a cristi-adminot, hogy jöjjön házába, hogy felállítsa, és esetleg szolgáljon fel egy sört. miután ingyen megosztottak minket (mokka, hiába stb.) tudásuk alapján, még mindig ideges vagyunk. nehéz volt azt mondani, hogy "ezt nem értem, kérlek magyarázza meg". Nem tudom, mikor civilizálunk?

  • alex Sebiş:
    nam testvére fürdőszoba ért semmit, amit mondtam Bemutató volt explicit

    Ha nem értesz semmit, azt jelenti, hogy nem kell nginx a PHP Windows. Ez az útmutató célja azoknak, akik szeretnének telepíteni ezt a beállítást, nem próbálja ki ezt a bemutató hasznos lesz.
    Ezen az oldalon rengeteg oktató, akkor biztosan talál valami tetszik.

    • ASUS:
      És lehet, hogy honlapján, hogy az őt és a másik PC-n keresztül localhost, mit tegyek?

      Localhost: az a helyi erőforrásokat, azaz a PC előtt, kinek van, hogy mások is elérheti a szerverre, akkor meg kell adnia az IP-címét a böngésző címsorába, IP ol megtalálja google, adja meg az IP a böngészőben, és elérheti az első eredmény.
      Ha olyan címet szeretne, mint például a "domain.com", akkor meg kell vásárolnia, ha elégedett egy olyan aldomainnal, mint a "domain.domain.com", akkor noip vagy dyndns fájlokat használhat, néhány oktatóprogramot is kínálunk.

      • Cristi-admin: Localhost jelent a helyi erőforrások, azaz a PC előtt, kinek van, hogy mások is elérheti a szerverre, akkor meg kell adnia az IP-címét a böngésző címsorába, IP ol megtalálja google írja ip a böngésző, és elérheti az első eredmény.
        Ha Ön is szeretne egy címet, mint "domeniu.com" meg kell venni, ha rendezni egy aldomain, mint a "domeniu.domeniu.com" noip hívhatják vagy DynDNS, mi is van néhány oktató.

        Aha Cristi de emellett PC és a router van két IP kamerák, amelyek a különböző forwording port, és megpróbáltam, és én meg inferfata D-Link router ip az oldalról, és a hozzáférés localhost ip menni, ha töltelék Én meg Dlink router nélkül, ip nem működik mindig abban a router. Ahogy itt van valami konkrét, hogy a bemutató mindent, amire szüksége van, és meg tudja érteni, egy XAMPP telepítse azt mutatják, hogy egy mysql, stb. hanem egy tutorial, hogy megérti, és megtanulják, hogy nem ez a cucc a PC és a webszerver rajta. Elakadok ott nem tudom, mit tegyek, amikor úgy tűnik, nem az én dlink webhely vagy 80 8080 port, hogy nem lehet megváltoztatni a portot, mert jön stas 8080. Ha nem teljesen be lite, és nem értem semmit, és szégyen az oktató. Hogy milyen lépéseket, hogy érted?

        • ASUSAha Cristi de emellett PC és a router IP van két szoba, amelyek a különböző forwording port, és megpróbáltam, és én inferfata fel a D-Link router ip az oldalról, és a hozzáférés localhost menni, ha töltelék Én meg Dlink router ip no-ip, és nem működik minden esetben készülhetnek router. Ahogy itt van valami konkrét, hogy a bemutató mindent, amire szüksége van, és meg tudja érteni, egy XAMPP telepítse azt mutatják, hogy egy mysql, stb. hanem egy tutorial, hogy megérti, és megtanulják, hogy nem ez a cucc a PC és a webszerver rajta. Elakadok ott nem tudom, mit tegyek, amikor úgy tűnik, nem az én dlink webhely vagy 80 8080 port, hogy nem lehet megváltoztatni a portot, mert jön stas 8080. Ha nem teljesen be lite, és nem értem semmit, és szégyen az oktató. Hogy milyen lépéseket, hogy érted?

          Mindenekelőtt meg kell értenie, hogy mi a továbbítás és hogyan kell csinálni. Erre a célra egy külön oktatóprogram van. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete margóval: Állítsa be a trendnet útválasztót a portok továbbításához virtuális szerverrel és a dmz-rel, írja be, és megtalálja az oktatóprogramot. Nézze meg az oktatóprogramot a fejtől a farokig, mert tudom, hogy hajlamos egyedül és mindenben csinálni, és elolvassa az oktatóanyag feletti szöveget. Amíg meg nem érti, mit jelent a továbbítás és mit jelent, nem fogja tudni, mikor, hogyan és miért alkalmazza azt. Miután megértette a működés elvét, ezt bármilyen útválasztón könnyű elvégezni, mivel a legtöbb útválasztó rendelkezik ezzel a funkcióval .... minden router más helyére elhelyezhető, de létezik.

          • AdrianGudus: Először is meg kell érteni, mi ez, és hogyan kell csinálni egy portforwarding. Erről van egy külön tutorial. Írd fel a keresőmezőbe a fekete szélén dreaptade: Set TRENDNET router port forwarding a virtuális szerver és DMZ, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Nézd head-tail bemutató, mert tudom, hogy általában nem a Breazul és ügyes minden, és olvassa el, és mindenekelőtt textl tutorial. Amíg meg nem érti, hogy mit jelent, és milyen portforwarding, akkor nem fogja tudni, hogy mikor, hogyan és miért kell alkalmazni. Ha egyszer megérted a működési elve, hogy könnyű lesz, hogy nem minden router, mint a legtöbb router támogatja a szolgáltatást .... tud helyezni egy másik helyre minden router, de nem.


            Igen, azt tettem, amit akartam csinálni még, de látom, szerver PC nice site, de a PC nem kívül térítésmentes írás nélkül kép, csak szöveg jelenik meg. Milyen ahol van, hogy gyalog megy flash player dbdb szerveren keresztül localhost így látom rendben van, de az enyém is csak szöveg, nincs flash.

          • ASUSIgen, azt tettem, amit akartam csinálni még, de látom, szerver PC nice site, de a PC nem kívül térítésmentes írás nélkül kép, csak szöveg jelenik meg. Milyen ahol van, hogy gyalog megy flash player dbdb szerveren keresztül localhost így látom rendben van, de az enyém is csak szöveg, nincs flash.

            Gyakran tűzfal vagy biztonsági csomag segítségével ellenőrizheti, és így lassítják a forgalmat.
            Egy másik ok lehet rossz beállítások a router (MTU).
            Tiltása tűzfal, antivírus, a Windows Defender, stb.
            Állítsa be a megfelelő router, hogy kitaláljuk, ha a router próbál tenni a neten, és próbálja meg elérni a szervert közvetlenül a barátja (teamviwer).

          • Cristi-admin: Gyakran tűzfal vagy biztonsági csomag segítségével ellenőrizheti, és így lassítják a forgalmat.
            Egy másik ok lehet rossz beállítások a router (MTU).
            Tiltása tűzfal, antivírus, a Windows Defender, stb.
            Állítsa be a megfelelő router, hogy kitaláljuk, ha a router próbál tenni a neten, és próbálja meg elérni a szervert közvetlenül a barátja (teamviwer).

            Nem tetszett, amit láttam, az én PC-t írja be a címet http://xxxxxx.no-ip.info jelennek meg, de csak a szöveget, és megadtam magamnak egy ilyen szövegek pl. Hozzászólás a wordpress theme és csatlakoztassa localhost serveraul mondják lehetetlen, úgyhogy mintha rám nézett servearul a PC és PC Server leállt minden páros Dlink router és tűzfal port DIR615 én forwding hogy 192.168.0.103 és port 80 és menj egyszerűen nem töltődik flash eszköz, mint a szöveget, és xxxxxx.no-ip.info szöveg jelenik meg, csak a számítógép és a kiszolgáló minden megjelenik az OK gombra. Mielőtt tudta, hogyan kell csinálni, de én nem tettem régen és elfelejtettem.

  • ASUS:
    És lehet, hogy honlapján, hogy az őt és a másik PC-n keresztül localhost, mit tegyek?

    Úgy néz ki, beírta az első alkalom ezen az oldalon ASUS. Siugur olvassa el a fenti szöveg bemutató teljesen? Ha nem, nem jól és nem acezt.

  • Cristi Adrian problémája hanggal win7 megpróbáltam, amit Adrian mondott az automatikus frissítés, és még mindig nem fogja telepíteni a drivert a net .. és adunk hangot, de miután már leállt minden kis hang ((( = tehetek pls help!

  • sall vas kérjük, készítsen bemutatókat az új MeeGo operációs rendszerről és ha csak noteokon vagy egyszerű számítógépen működik

  • Cristi, vegye figyelembe 10 +
    Minden úgy ment, először (mint minden más ügyben)
    Tudomásul veszem, hogy a helykiszolgálói tudja videotuorial.ro haza az Ön számára?
    Te jó vagy!
    Spore dolgozni, és sok-sok energiát a munka.

    • Valentin:
      Cristi, vegye figyelembe 10 +
      Minden úgy ment, először (mint minden más ügyben)
      Tudomásul veszem, hogy a helykiszolgálói tudja videotuorial.ro haza az Ön számára?
      Te jó vagy!
      Spore dolgozni, és sok-sok energiát a munka.

      Valentin, nem vagy jól :-)
      Hogyan kell tartani itthon szerver? Amit adatközpont a kanapén?
      Ez a szerver nem lehet tartani otthon, és nem azért, mert nincs hová tenni, de én még nem tudja tartani a szerver kapcsolatot.
      Videotutorial.ro van 1Gbit kapcsolat belső és külső 50MB on, ezek garantáltan egy ilyen kapcsolat és 1000 otthon fizet havonta, nem számítva a redundancia újra, hogy még több 200 MB másik szolgáltató kerül magadnak néhány száz dollárt egy hónapban.
      Tápegység egy másik probléma, ha a hatalom megy, mi?
      Mindezen tettek adatközpontok.
      Aki meg akarja tartani saját szerver probléma, mi nem tetszik, szükségünk van komoly kapcsolatot, a megbízhatóság, a rendelkezésre állást olyan jó szakemberek körül szerverek beavatkozhat problémák esetén.
      Minden munkája, mi oktatóanyagok, fiúk adatközpontok gondoskodunk a szerverek és a hálózati, hiszen jelenleg nem oktató elérni gyorsan.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.