Az uTorrent kliens telepítése Linuxra - oktatóvideó

Helló barátok, ebben az oktatóanyagban közösen fogunk beszélni a Linux uTorrent verziójáról. A közelmúltban a szuperhíres torrent kliens, az uTorrent fejlesztői kiadtak egy Linux-verziót. Jelenleg az alkalmazás alfa stádiumban van, és nem rendelkezik grafikus felülettel, hanem csak a kiszolgáló klienssel rendelkezik. Ennek ellenére a mai oktatóanyagban együtt tanuljuk meg, hogyan használhatunk egy WEBUI felületet (webes felhasználói felület) az uTorrent kliens Linuxos beállításához, letöltéséhez, használatához egy grafikus felületről. Az uTorrent szerver telepítése nagyon egyszerű. Menjünk az utorrent.com hivatalos weboldalára, majd lépjünk be a Letöltés szakaszba, és lépjünk a Linux fülre, ahol felajánljuk az Alpha verzió letöltését. Kattintson a letöltés gombra, és miután megvan a tar.gz archívum a számítógépünkön, jobb gombbal kattintson rá, és válassza a helyi menü Kivonat itt funkcióját. A tár.gz kiterjesztés kivételével egy azonos archívum nevű mappa jön létre. Javasoljuk, hogy helyezze át a kapott mappát a Home mappába vagy a számítógép bármely más helyére. Ezután a szerver futtatásához egyszerűen menjen be a mappába, és futtassa duplán kattintva az "utserver" nevű fájlra, és ennyi. Az uTorrent szerver futtatása után bárhonnan elérhető és vezérelhető a webes felületnek köszönhetően. Az uTorrent kliens elérése és vezérlése bármelyik böngésző címsorának beírásával, az ip-vel és a 8080-as porttal történik, amelyre alapértelmezés szerint be van állítva. Ha a kiszolgálót futtatjuk, és ugyanarról a PC-ről szeretnénk hozzáférni a webes felülethez, amelyen az uTorrent szerver fut, akkor csak annyit kell tennünk, hogy beírjuk a címsorba: http: // localhost: 8080 / gui. Ha egy másik számítógépről szeretnénk hozzáférni, akkor a "localhost" helyett a megfelelő számítógép ip-jét kell írnunk, amely megtalálható a google "my ip" beírásával és az első eredményre kattintva. Az összes beállítás és az ügyfél használatának módja megegyezik a használatukkal és a Windows rendszerben használt uTorrent kliensben alkalmazott beállításokkal. Bár a verzió alfa stádiumban van, jelenleg nem találkoztam semmilyen problémával ennek a torrentnek a futtatásában és működtetésében. A vége felé azt kérdezném, ha nehézségei vannak, vagy furcsa viselkedést észlel az ügyfélnél, ne habozzon megjegyzést fűzni hozzánk. Várjuk véleményét erről az uTorrent kliensről.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Ki akarja használni WebUI felület és a Windows, van egy bemutató által kollégánk Cristi: Hogyan tudjuk irányítani uTorrent távolról WebUI

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (46)

  • Egy év menni, amíg a normál verzió, és nem alfa! Ha a Linux is optimalizálni, és hogy a Windows lenne, könnyebb használni és telepíteni alkalmazásokat, mint például egyre sokkal több.

    • Zaky: Egy év menni, amíg a normál verzió, és nem alfa! Ha a Linux is optimalizálni, és hogy a Windows lenne, könnyebb használni és telepíteni alkalmazásokat, mint például egyre sokkal több.  

      Ez már megtörténik, az Ubuntu könnyebben konfigurálható, telepíthető és beállítható csak azért, mert nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, ez normális, még a Windowsban sem tudtál, és időben megtanulod őket, igaz? De számomra nem tűnik tisztességesnek megalapozatlan kijelentéseket tenni, hogy ez nem jó vagy hogy nehezebb. Normális az is, ha a Windows-ban hozzászok hozzá a dolgokhoz, és máris beírja a reflexét, egy teljesen más rendszeren dolgozni furcsa és bonyolultnak tűnhet, de nem így van. Éppen ellenkezőleg, az Ubuntu sokkal könnyebben használható, mint a Windows, ahol azt mondja, hogy vírusmentes (nincs szüksége tűzfalakra vagy antivírusokra, és nem mindig lesz óvatos a biztonsági szoftverek által használt erőforrások miatt) egyre több A Linux alkalmazások elkezdték kapni a grafikus felületeket! Egyre több gyártó fordítja figyelmét erre a rendszerre, és ha ezt eddig nem lehetett volna figyelmen kívül hagyni, a szabad szoftver közösség (nyílt forráskódú) létezését már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Biztos vagyok benne, hogy ha a kezdetektől kezdve, mióta elkezdted használni Csak a számítógépet kellett volna használnia és használnia kellett volna, és a Windowsról azt mondta volna, hogy nehéz és nem könnyű konfigurálni ...

      1 hónap vagy 2 hónap telt el a hivatalos bejelentés óta, hogy az uTorrent for Linux verziója megjelenik és ezen Alpha kiadásáig. Most már csak annyit kell tennie, hogy egy grafikus felületet helyez a "mag" ügyfélkiszolgálóra.

      • Adrian:
        Már ez történik, Ubuntu egyre könnyebb beállítani, telepíteni és beállítani csak nem tudom, hogyan kell ezt csinálni mindezt, ez normális, még a windows, ha nem tudja, és tanulni, miközben te nem? De úgy tűnik, nem fair, hogy ilyen megalapozatlan állítások, mint, hogy nem jó, vagy hogy ez nehezebb. Ez csak természetes, hogy a használt dolgok módon a Windows, és már be a reflex, dolgozik egy teljesen más rendszert fog hangzani furcsa és bonyolult, de ez nem így van. Inkább ez muult Ubuntu könnyebb használni, mint a Windows, ahová ez a vírusmentes (nincs tűzfal vagy víruskereső van szüksége, és akkor nem mindig ügyeljen arra, hogy esznek erőforrások biztonsági szoftver) egyre inkább Linux világában alkalmazások elkezdtem grafikus felület! Egyre több gyártó figyelmet fordítsanak erre a rendszerre, és ha eddig nem lehet figyelmen kívül hagyni már nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy létezik a közösség szabad szoftver (open source) Biztos vagyok benne, hogy az elején, amikor elkezdte használni PC, hogy már csak akkor kell használni a Linuxot, hogy azt mondták, a Windows, hogy nehéz, és ez könnyen beállítható ... Mióta megkapta a hivatalos bejelentést, hogy indít egy változata uTorrent for Linux, és úgy tűnt, amíg az Alpha telt 1 Kizárt 2 1 hónapban vagy évben. Minden, ami maradt most a napokban a GUI át a "mag" kliens-szerver.

        Tökéletes adevarat.Pe Emellett hozzáteszik, hogy a Linux, ha van türelme, és nem veszik azonnal Windo $ u karjaimban .. kiderül, hogy az ügyfél és a GUI telepítés kész, rTorrent a Gnome és a KDE KTorrent és ha is tudom mortis használni uTorrent, akkor is használja a Windows telepítő a Wine emulátor.
        És azt hiszem, hogy a program telepítése csak a csomagkezelőben való keresés után, a telepítésre kattintás és néhány másodperc várakozás után sokkal egyszerűbb, mint a neten történő keresés, amikor néhány következő, következő, oké, oké ... melyik crack / key-gen, amely alkalommal fertőzhet valamilyen vírussal is. Összefoglalva, a programok telepítésének hiánya a linux rossz része, mások pedig, a DirectX és az Audio / Video rendetlenségben ... Rövid példa, nem a linux hibáztatni kell, hogy a natív Photoshop nem működik, de az Adobe kiadói, mert nem készítettek verziót linux ... ugyanúgy, mint a Yahoo eljutott a Windows 10. verziójához, és a linux verziójához megálltak az 1,4-es pontnál. Az okok nyilvánvalóak, de ez nem teszi a Linuxot a Windows-t rosszabbrendűvé.

    • Zaky: Egy év menni, amíg a normál verzió, és nem alfa! Ha a Linux is optimalizálni, és hogy a Windows lenne, könnyebb használni és telepíteni alkalmazásokat, mint például egyre sokkal több.  

      Egyetértek veled.

      • Bulgac:
        Egyetértek veled.  

        Ebben az évben a vár használhatja Deluge vagy Transmission torrent kliens számos Linux disztribúció már telepítve és cateva.toate őket, és ezt a munkát nagyon bine.Cum mondta Adrian ubuntu és Ubuntu disztribúciók nagyon könnyen telepíthető és utilizat.Instalarea rendszer összes program van szükségem 30minute utolsó (számomra) + 15minute tuning, és van egy új teljesen működőképes (audio-lejátszó, videó, iroda, stb.), a Windows grafikus hatások álmok . 45minute csak úgy egy xp telepítése sistemului.de propriuzisa erőforrások fogyasztása bármilyen vorbesc.Cu 2 böngészője nem valami futó alkalmazást, beleértve audio konverter 620 7ram.windows csak most kérni 750ram csak kattints az én számítógép és a példák is

    • Zaky: Egy év menni, amíg a normál verzió, és nem alfa! Ha a Linux is optimalizálni, és hogy a Windows lenne, könnyebb használni és telepíteni alkalmazásokat, mint például egyre sokkal több.  

      Miért nem próbálja meg Tixati? Számomra a legjobb a linux.

      • unix:
        Miért nem próbálja meg Tixati? Számomra a legjobb a linux.

        Próbáltam tegnap este Tixati (Fogalmam sem volt, hogy a kijárat, mint én nem találtam az Ubuntu Software Center), miután nem sikerült telepíteni uTorrent. Mit mondhatnék, kivéve, hogy ez jó, pontosan mit akar, és konfigurálja a hivatalos honlap nagyon ajutatoate.Mersi uinix. Három napja Linuxon volt a számítógépem (mint a fő operációs rendszer), és nagyon lenyűgöztem. Egész pénteken próbáltam telepíteni, de egyáltalán nem működött. Kipróbáltam az összes verziót: ubuntu (9. és 10. vers), kbuntu, kiwi, fedora, és egyikük sem működött értem. Nem tudtam indulni, vagy pontosabban összeomlott a telepítés utáni első 3 percben. Nem tudtam, miért, bár a radeo hd4730 videokártyával telepítettem, vagy csak az alaplapon található intel gma 4500 (mintha). Sikertelen, tehát szombaton azt mondtam, hogy "próbáljunk egy régebbi verziót". Mondta és kész: tettem az Ubuntu 8.04-et. És a meglepetés élesen ment. További 2 órát vesztettem a videokártya-illesztőprogram telepítésével (amit Ubuntu hátuljáról sikerült megtennem, ha ezt mondhatom). Felfedeztem a problémám megoldását, "miért nem működik egy újabb verzió a számítógépemen" Super OS 9.10. Csak azt tudom mondani, hogy a telepítés nagyon egyszerű detactandu a videokártya után instalare.Acum működik a legjobban, bár még mindig van reflexek windows. Volt némi probléma a videó lejátszó, mert futott legjobb formában. Mkv.Dupa néhány próbálkozás voltam VLC, és alig várom, multumit.Astept más útmutatók ezen nagy OS
        PS Adrian, te vagy "bűnös" az ubuntu linuxra való átváltásomért :) :) :)

        • Cristi:
          Próbáltam tegnap este Tixati (Fogalmam sem volt, hogy a kijárat, mint én nem találtam az Ubuntu Software Center), miután nem sikerült telepíteni uTorrent. Mit mondhatnék, kivéve, hogy ez jó, pontosan mit akar, és konfigurálja a hivatalos honlap nagyon ajutatoate.Mersi uinix. Három nap múlva a Linux számítógéphez (fő-OS) és vagyok ragadtatva el.Am próbált minden nap péntek telepíteni, de ment deloc.Am megpróbáltam az összes verzió: Ubuntu (Version 9 és 10) kbuntu, kiwi, Fedora és egyáltalán nincs mers.Nu sikerült indítani, vagy csak az első istálló instalare.Nu 3 perc rájöttem, hogy bár én beiktatott keresztül ATI radeo hd4730 lehet csak a beépített Intel GMA alaplap 4500 (park). Anélkül, hogy a szombat succes.Asa azt mondtam: "meg, és hogy verfsiune régi." Said és kész: tettem Ubuntu 8.04.Si május brici.Am őszibarack meglepetés ment 2 óra telepítése video driver (amit sikerült DOS Ubuntu, ha szabad ezt mondanom.) Cautiand megoldás a problémára "miért nem megy egy újabb verziót a számítógépen" Megtaláltam Super OS 9.10. Csak azt tudom mondani, hogy a telepítés nagyon egyszerű detactandu a videokártya után instalare.Acum működik a legjobban, bár még mindig van reflexek windows. Volt némi probléma a videó lejátszó, mert futott legjobb formában. Mkv.Dupa néhány próbálkozás voltam VLC, és alig várom, multumit.Astept más útmutatók ezen nagy OS
          PS Adrian a "bűnös" az én műszakban Ubuntu Linux   

          Ez csak akkor tesz boldoggá. Tartsa szorosan kövesse érdekes útmutatók Ubuntu GNU / Linux

  • Annak érdekében, hogy a letöltött fájlokat oda állítsam, a "/ ady" -et is be kellett helyeznem. Tehát az "UTorrent" -ben kellett lennem a "A letöltött fájlok áthelyezése" mezőbe, hogy írhassam: / home / ady / Downloads, ha letölteni akarom. a Zene mappának meg kellett volna írni a mezőbe: / home / ady / Music és így tovább ...

  • Üdvözöljük Adrian.Vreau gratulálni Önnek ezt tutorial.am megértett mindent, és működik intocmai.Si szeretnék tartani ezeket konzultáció a linux ubutnu. Legkevésbé Én nagyon lenyűgözött ez az operációs rendszer (Ubuntu Linux). Igaz, hogy sokkal nehezebb beállítani a Windows, és ezért több oktató üdvözlendő lenne. fsci remélem, hogy továbbra is más útmutatók, és nem csak egy fél év, mert ahogy mondta, egyre több és több kezdenek Ubuntu linux. egyszer köszönöm., és sok szerencsét. De mondja meg, hogyan kell visszaállítani a fájlokat reseed újratelepítése után a rendszer vagy a program. Tudom, hogy nem értesít minket torrent oldal, hogy én törölt előtt Legyen adagban.

  • Adrian nem hiszem, hova tegye, de van egy kérdésem a Linux.
    Én Ubuntu Linux 9.04 és kezdő szeretném kérdezni, hogy mennyi ideig a macska, hogy nem frissítéseket a Linux?

    • BoboAdrian nem hiszem, hova tegye, de van egy kérdésem a Linux.
      Én Ubuntu Linux 9.04 és kezdő szeretném kérdezni, hogy mennyi ideig a macska, hogy nem frissítéseket a Linux?  

      Nem kell aggódni, ő arra törekszik, csak uodate oldalak, és ha be lesz elérhető a pop-up, csak annyit kell tennie, hogy kattintson a Frissítések telepítése

    • agentutuAdrian milyen szoftver nem kapunk? "M A gtk-recordmydesktop, de ő nem látott ilyen clar.linux 4   

      Elfog szoftvert? hmm .... a gtk-recordmydesktop kissé poros, mert a videofájlok .ogg formátumban vannak, és ez még rosszabb. Javaslom a recorditnow használatát az ffmpeg-rel vagy az ffmpeg fordításával (nem az Ubuntu Szoftverközpontból, vagy a medibuntu forrásokból, mert ezek némi ostobaság), ezt követően elfoghat egy olyan kódon keresztül, amely .mkv formátumban nagyon jó minőségű, .mp4 jó minőségű, .avi jó minőségű. készíti .mkv formátumban, amelyet ezt követően a DeVeDe alkalmazás, az Avidemux + és a Vlc segítségével kódolom (A DeVeDe ajánlását Vlc-vel ajánlom).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.