A Windows 8 telepítése külső merevlemezre vagy USB-meghajtóra a Windows To Go segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogjuk, hogyan működik a Windows To Go, egy új funkció a Windows, amely lehetővé teszi számunkra, 8 telepíteni a Windows 8 stick vagy külső merevlemez.
Windows menni dolgozni kell egy USB stick vagy külső merevlemez 32 GB minimum, kisebb meghajtók megy. Azt is meg kell, hogy a telepített operációs rendszer, mint az ISO kép vagy a DVD a Windows 8 helyezünk a meghajtóba.
A Microsoft azt javasolja, egy USB stick vagy USB külső merevlemez egy USB port 3.0 3.0 szerencsére USB 2.0 tovább, de lassabban mozog, őszintén hiszem, hogy elég jól mozog, és az USB 2.0 nem nem lenne probléma, ha az USB-2.0 egész idő alatt, különösen az átviteli sebességet is elérheti 35 MB / s, a megfelelő sebességet.
Egy bizonyos ponton meg kell adnia a jelszót, ez a jelszó BitLocker én ajánlást lenne, hogy a BitLocker, így senki nem tudja olvasni a fájlokat, akkor is, ha használja a meghajtót egy másik számítógépre.
Microsoft ötlet, hogy a rendelkezésünkre álló ilyen funkciója egyszerűen zseniális Munkatársaink már használhatja a saját számítógépén az operációs rendszertől függetlenül, hogy használja.
A Windows verzió nem 8 Release Preview a Windows To Go funkció vezették be a Windows 8 Enterprise RTM, hogy tudok letölteni ingyen, akkor nem kell soros és fel lehet használni anélkül, hogy problémát 90 napig.
Képzeld el, hogy sétálsz a legfontosabb operációs rendszer egy USB stick. Ez a bot, hogy a Windows 8 minden szoftver van szüksége. Szuper jó!

Letöltés A Windows 8 Enterprise RTM (Microsoft hivatalos link)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)


  • Van egy MSI H61MP21B3 .. Intel Core 8GB ram + I3 2120, szeretném telepíteni a Windows 8 RT egy virtuális gép (Virtualbox), és így tudok telepíteni a Windows 8 azt mondja neki, hogy tölteni legalább 4gb Ram.
    Miután nekiláttam 5gb, megnyitva az autóm ez a hiba http://i47.tinypic.com/nmga5v.png
    Kipróbáltam még a 4 GB-ot is ... Észrevettem, hogy ahhoz, hogy dolgozhassak, maximum 3,5 GB-ot tudok elkülöníteni, ez nem működik tovább

    We mutlumesc!

    • Engedélyezte processzor virtualizációs? Tudom, hogy kapni w8 a VirtualBox szükség a processzor, amely támogatja a virtualizációt.

  • Cata:

    Van egy MSI H61MP21B3 .. Intel Core 8GB ram + I3 2120, szeretném telepíteni a Windows 8 RT egy virtuális gép (Virtualbox), és így tudok telepíteni a Windows 8 azt mondja neki, hogy tölteni legalább 4gb Ram.
    Miután nekiláttam 5gb, megnyitva az autóm ez a hiba http://i47.tinypic.com/nmga5v.png
    Próbáltam 4gb és így tovább ... észrevettem, hogy lehet menni akár 3,5gb tud kiosztani, mint megy

    We mutlumesc!

    Telepítés és 32 verziót, hogy miért választotta 64 kicsit?

  • Cata:

    Van egy MSI H61MP21B3 .. Intel Core 8GB ram + I3 2120, szeretném telepíteni a Windows 8 RT egy virtuális gép (Virtualbox), és így tudok telepíteni a Windows 8 azt mondja neki, hogy tölteni legalább 4gb Ram.
    Miután nekiláttam 5gb, megnyitva az autóm ez a hiba http://i47.tinypic.com/nmga5v.png
    Próbáltam 4gb és így tovább ... észrevettem, hogy lehet menni akár 3,5gb tud kiosztani, mint megy

    We mutlumesc!

    Élvezni 8 fut a Windows a virtuális javasoljuk, hogy használja a VMWare Player (ez ingyenes)
    Mi is van egy bemutató, hogyan kell használni VMWare Player. Írás a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: Telepítés és bemutatása virtualizációs szoftver VMware Player, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

    • Ma megpróbáltam letölteni a VMWare Player alkalmazást a hivatalos webhelyről, és amikor megnyitom, semmi sem történik .. Megemlítem, hogy mindkét változatot kipróbáltam .. és a 32, illetve a 64b

  • Nagyon jó tutorial! Thanks Cristi tettél tutorialul.La több oktató :)
    PS: Ha lehetséges valami a linuxról :)

  • kérlek, mondja el, hogyan kell ecsettel felszerelni az illusztrátort (cs 5), és ha a kellemetlenség nem túl nagy, akkor küldje el e-mailben. ezer köszönöm

  • Próbálja meg, hogy egy tutorial, hogy míg licientele kiskereskedelmi és OEM. A Windows

  • Kár, hogy szüksége van egy Microsoft-fiókra, már nincs rá szükségem, meg kell keresnem a torrentet, talán megtalálom ott egy Microsoft-fiók nélkül

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.