Telepítse a Windows 10 szoftvert a helyi fiókra - a Microsoft elrejti ezt a lehetőséget

Telepítse a Windows 10 szoftvert a helyi fiókjára
Telepítse a Windows 10 szoftvert a helyi fiókjára

Mi ez a "Windows 10 telepítése a helyi fiókra" útmutató?

Ez a video oktatóanyag ismerteti a Windows 10 telepítésének elvégzését a helyi fiókban, mivel a Microsoft a legfrissebb frissítésekben elrejti ezt a lehetőséget, és arra utasítja (kényszeríti), hogy a Microsoft a fiók használatához kezdje a telepítéstől.

Mi a különbség a helyi és a Microsoft-fiókok között?

Helyi számla ez az első lehetőség a biztonság és a magánélet szempontjából. A helyi fiók független az internettől.

Microsoft-fiók Ez a lehetőség azok számára, akik használni akarják a Microsoft szolgáltatásait, például az App Store-ot, a felhő-tárolást, valamint az adatok és a beállítások szinkronizálását.

A helyi és a Microsoft-fiókok előnyei és hátrányai

Minden kétséget kizáróan megvannak az előnyei és hátrányai:

Helyi számlabár ez nagyobb biztonságot és adatvédelmet biztosít számunkra, egyesek elavult lehetőségnek tekintik. Nincs hozzáférése az App Store-hoz, a szinkronizáláshoz vagy a felhőtároláshoz.

Microsoft-fiók Nagyon sok kényelmet kínál, de a költségek az adatbiztonsághoz kapcsolódnak. A Microsoft bizonyos személyes adatokat felhasználhat a szolgáltatások javítására. Egy másik szempont azokra az esetekre vonatkozna, amikor a szerverek megsérülnek és az adatokat ellopták, amelyek a hackerek kezébe kerülhetnek (lásd Sony, dropbox stb.).

Hogyan telepíthető a Windows 10 a helyi fiókkal?

Nincs olyan lehetőség, ahol aktiválhatja a helyi fiókot, de van egy átjáró.

A Windows 10 telepítése a helyi fiókra az Internet letiltásával történhet.

A telepítés előtt egyszerűen vegye le a kábelt a hálóból, és hagyja figyelmen kívül a felmerülő hibát. Ezt követően a Windows folytatja a beállításokat a helyi fiókkal.

Mint láthatja, nincs lehetőségünk világosan megjeleníteni, csak akkor, ha a hálózat ki van kapcsolva.

Oktatóanyagok, mint:

A Windows 10 licence eredeti, az 25 lei számára

Az Ultimate Performance engedélyezése a Windows 10 rendszeren

Hordozható Windows PC-k hibaelhárításához

Windows 10 telepítési útmutató a helyi fiókhoz:

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. fanica - mondta

  Az elmúlt napon meghökkent! Hol szerezte meg a Windows azon verzióját, a torrentekről? Nincs ilyen. Még ma is kíváncsian letöltettem és telepítettem a helyszínen az MS-n, a Win 10-en, és nem találkoztam ilyennel.

 2. Véleményem szerint keresztényként és az egyik legjobban abban, amit tesz, megérdemli a Gratulálást, ha nem tetszik, akkor ne látogasson el az oldalra.

 3. florin - mondta

  Köszönöm az információt! Ez az egyetlen oldal, ahol feliratkozom "jóért"! (tehát szándékos!), és ahonnan örömmel kapom az e-mail értesítéseket, amikor hírek jelennek meg!

 4. Alin - mondta

  Ezt a fázist most 3 vagy 4 hónapokon szenvedett el, amikor a Windows 10-et telepítettem, tehát megtanultam a háló konfigurálásának leckét, átadom neki a hozzáférést, és csatlakozom a hálózathoz, miután a Windows elindult ...

 5. Daniel - mondta

  Van egy Asus Strix G, 300 bios-szal. Klónoztam az 10 ablakokat az SSD-n, de nem találom az SSD-t a biosban, hogy megváltoztassam a rendszerindítást.

 6. Daniel - mondta

  Megoldtam, köszönöm!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.