Az Ubuntu Phone OS telepítése Nexus telefonokra és táblagépekre - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell telepíteni az új operációs rendszer Ubuntu OS eszközök Google Phone Nexus tartományban. Amikor azt mondom, értem a Nexus körét okostelefonok Galaxy Nexus, Nexus 4 és a két tablettát Nexus és a Nexus 7 10.
Mint bizonyára tudja már, Canonical tegnap megjelent Ubuntu Phone OS operációs rendszer mobil piacon. Az operációs rendszer egy előzetes kiadás, és még mindig az alfa fázisban.
Mit tehetünk az operációs rendszer telepítése után Ubuntu Phone?
- képesek leszünk hívásokat fogadni, és sorunkban másokat is felhívhatunk
- szöveges üzeneteket tudunk adni és fogadni
- az internetet csak vezeték nélkül tudjuk használni
- képeket tudunk készíteni mind az elülső, mind a hátsó kamerával
Telepíteni Ubuntu Phone operációs rendszer a Samsung Galaxy Nexus, vagy Nexus 4 szükségünk lesz egy PC vagy laptop Ubuntu operációs rendszer egy virtuális gépet (VirtualBox vagy VMware Player), ahol telepítette az operációs rendszer Ubuntu.
Ha szeretné használni a virtuális gép, ahol telepített Ubuntu operációs rendszert, meg kell győződnie arról, hogy Guest Additions (ha a VirtualBox) vagy a VMware Tools (ha a VMware Player) van telepítve az operációs rendszer fut Ubuntu virtuális gép. Telepítenie kell a Guest Additions vagy VMware Tools Ubuntu operációs rendszer van telepítve a virtuális gép használatához Nexus készülék egy virtuális környezetben. Már készült oktatóprogramok és megjegyzéseket VirtualBox és VMware Tools, hogy hogyan lehet az Ubuntu operációs rendszer, és hogyan kell telepíteni a VMware Tools Vendég kiegészítéseket vagy, ha az operációs rendszer Ubuntu virtuális gépet. Ezek az útmutatók megtalálhatók a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv.
Bár a telepítés Ubuntu Phone operációs rendszer nagyon egyszerű, van, hogy nagyon óvatos, mert még mindig elég érzékeny a dispozitvele Nexus.
Ha szeretne részletesebb dokumentációt angol Ubuntu Phone operációs rendszer mobil eszközökhöz, kérjük, látogasson el ezt a linket: https://wiki.ubuntu.com/Touch/Install?action=show&redirect=TouchInstallProcess
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni az új operációs rendszer Ubuntu Phone operációs rendszer a Nexus telefonok és tablettát.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Nagyon jó tutorial!

 2. PEXAL - mondta

  Folytatás?

 3. Costelina - mondta

  Adrian üdvözlő
  volt sem jobb, ha egy külső kamera?
  valójában láttuk, mit tett
  köszönöm

 4. Ionut - mondta

  Adrian, egy ideje használom az ubuntut a pc-n, és elégedett vagyok vele, de csak egy problémám van, amit nem tudtam megoldani, nevezetesen az, hogy az 5.1-es hang az ubuntuban legyen. Csak 2 hangszórót kapok, a többi pedig hiába ...
  Próbáltam szükséges egy csomó dolgot, hogy erősít ez, de nem tudtam. Adrian, hogyan lehet megoldani ezt a problémát? Hogyan, hogy megbízható 5.1 Ubuntu? Nekem csak ez a kis kellemetlenség lenne, hogy menjen vissza a Windows.

  • Sound 5.1 - mondta

   Ionut, akkor betét alsamixer a terminál? írni alsamixer terminál nyit és után adja meg keresse a jobbra és balra nyilakkal. 6ch keresést, majd állítsa be a hangerőt nyilat, amíg nem válik fehér oszlop. Erősítse meg akár sikerült, akár nem a beállításával le.

 5. Sall minden kérlek nekem túl sok ajutatima maga a Sony Ericson Xperia neo V vásárolt narancssárga előfizetés a szolgáltatás madrid lam dekódolt környéken, és mozog nagyon-nagyon nehéz most is tenni valamit, valahogy, hogy újra a szoftver Kérjük, küldje el Multumeac több

 6. Cristi M. - mondta

  Adrian alvás Nene, mielőtt a bemutató, vagy egy kávét, hogy felépüljön :))

 7. Adrian amit router használok net kábelt és árok nem elégedett, azt akarom, hogy vesz nekem egy jó router, segíthet!

 8. KodeJust - mondta

  Május datimi néhány ok, amiért Ubuntut használok egy smartphone. Talán csak Enterteiment.
  Véleményem Ubuntu adták túl későn, vannak más operációs rendszerek, amelyek nagyon jól fejezte és stabil eszközök, mint például az Android, iOS, Windows Phone érkező kemény hátulról, stb

 9. Adrian Gudus - mondta

  KodeJust:
  Május datimi néhány ok, amiért Ubuntut használok egy smartphone. Talán csak Enterteiment.
  Véleményem Ubuntu adták túl későn, vannak más operációs rendszerek, amelyek nagyon jól fejezte és stabil eszközök, mint például az Android, iOS, Windows Phone érkező kemény hátulról, stb

  Ne mondd, hogy bárki az Ubuntu.
  A mi szerepünk az, nem meggyőzni, hogy bizonyos szolgáltatásokat, termékeket, szoftvereket. Csak be őket, és úgy dönt, a saját szemével, ha úgy tetszik, amit lát, és ha használja-e vagy sem.

 10. még több operációs rendszer egy Android telefon?
  valami, mint a PC: Windows és a Linux lehet a Aclas idő;
  nem egy virtuális gép, vagy valami, de ha kinyitjuk a telefont rendszer dönt, hogy megy.
  köszönöm

 11. Szia Adrian. Nekem van egy pc problémát "ismeretlen". A szeptember 2012 mi'am mondom, hogy egy nagyon jó konfigurációt. Saját konfiguráció: AMD Athlon (tm) II X2 250 3.00 GHz-es processzor, alaplap ECS-M780 A2LM, 4 Gb memória DDR3, dedikált videokártya Radeon HD 5670 a 1 150 Gb GB HDD (ez a régi, de 2007 ehelyett adnak jó minőségű CrystalDiskInfo program) és a forrás 450 7 W és használata Windows Ultimate x86. A problémám: A pc'ul LAG nagyon magas, azaz zárak alkalmazások. Megnyitása az alkalmazás nagyon-nagyon nehéz, van egy nagy idő várni. Én az operációs rendszer újratelepítése 2 egymás után blokk elkezdtem gondolkodni, hogy ez az ablakokat. De kérlek da'ti véleményét, Mondd el, mit tettem, ha tudod, hogy az ilyen helyzeteket, ha can're ide bunkó ajutama kérjük, "fix" magam, hogy ne menjen el vele a szolgáltatást. Szépen kérlek.
  Köszönjük!

 12. Adrian Gudus - mondta

  Nicu:
  Szia Adrian. Nekem van egy pc problémát "ismeretlen". A szeptember 2012 mi'am mondom, hogy egy nagyon jó konfigurációt. Saját konfiguráció: AMD Athlon (tm) II X2 250 3.00 GHz-es processzor, alaplap ECS-M780 A2LM, 4 Gb memória DDR3, dedikált videokártya Radeon HD 5670 a 1 150 Gb GB HDD (ez a régi, de 2007 ehelyett adnak jó minőségű CrystalDiskInfo program) és a forrás 450 7 W és használata Windows Ultimate x86. A problémám: A pc'ul LAG nagyon magas, azaz zárak alkalmazások. Megnyitása az alkalmazás nagyon-nagyon nehéz, van egy nagy idő várni. Én az operációs rendszer újratelepítése 2 egymás után blokk elkezdtem gondolkodni, hogy ez az ablakokat. De kérlek da'ti véleményét, Mondd el, mit tettem, ha tudod, hogy az ilyen helyzeteket, ha can're ide bunkó ajutama kérjük, "fix" magam, hogy ne menjen el vele a szolgáltatást. Szépen kérlek.
  Köszönjük!

  Tegyen egy SSD helyett HDD őt. Tartsa a HDD és SSD tároló használja a Windows és a telepített szoftverek. Ha nem tudja, mi még mindig egy SSD, már van útmutatók a témában, valamint egy útmutató a beszerzési SSD.

 13. Mihai römi - mondta

  Hi guys.
  Gratulálunk konzultáció, amit csinál nagyon tanulságos.
  Nekem van egy nagy kérést, ha csak lehet, hogy a tutotial telepítésével egy számítógépes program, valamit a szülői felügyelet, mert van két mogildete akik keresik zene You Tube és tervek, és szeretném prtejez a bejegyzést a hibákból A felnőtt oldalak.
  Köszönöm szépen.

 14. igjr38 - mondta

  Michael Remy: Próbálja meg telepíteni ezt addon a Firefox (ha használja a Firefox, mint egy böngésző alapú) https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/cloudacl-anti-porn-pro/?src=ss

 15. Gogu - mondta

  Erről a kiterjesztés is, hogy a bemutató? https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/firefox-os-simulator/

 16. Daniel Pintilie - mondta

  Hogyan kell bekapcsolni egy tablettát kell a telefon nexus7
  Ez 3G és az adatokat net
  köszönöm

 17. Andrian van egy kérdésem, valami másra telepítve működik ... Nem csak a nexus tartományba tartozókra gondolok ... Van egy Evotab hd táblagépem, és szeretném tudni, hogy működik-e egyébként ... 9 si ram 1,5 gb

 18. Malo17 - mondta

  Helló, csak a nexus tartományba tartozó eszközökön működik .... Láttam, hogy sokan telepítették az ubuntu telefont még egy htc vágyra is, mert mernek 1ghz-es processzorral rendelkezni ... 1 és szeretném telepíteni erre az eszközre

 19. Malo17 - mondta

  Szia..csak a nexus tartományba tartozó eszközökön működik ... láttam, hogy egy htc vágyra telepítették, közvetlenül George bufnici készletében egy fiúval, aki néhány perc alatt telepítette HTC vágyra, amelynek 1 gigás egymagos processzora van, és ez prafff ... Van egy telefonom 1ghz kétmagos 1gb RAM-mal és videokártyával mali-400, és szeretnék telepíteni az ubuntu telefont erre az eszközre ... lehetséges? Várom a választ….

Trackbacks

 1. […] Barátok, mert tegnap közzétettem egy oktatóanyagot az Ubuntu Phone OS telepítéséről a Nexus telefonokra és táblagépekre, ma egy érdekes témára bukkantam a RootzWiki fórumon, amelyről megtanulhatjuk az Ubuntu telepítését […]

 2. […] Ahol telepítve van az Ubuntu Phone OS. Néhány nappal ezelőtt már megoldottunk egy oktatóanyagot az Ubuntu Phone OS telepítéséről a Nexus telefonokra és táblagépekre. Ha már tesztelte az Ubuntu Phone OS operációs rendszert, és vissza akar térni az Android rendszerre, akkor az […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.