Az apache php mysql szervert és ftp szervert tartalmazó xampp telepítése és beállítása - oktatóvideó

A következő video tutorial, hogy megtanulják, hogyan kell letölteni, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell beállítani XAMPP (a csomag tartalmazza az Apache, MySQL, PHP és a FileZilla FTP szerver, és nem csak azért, kiterjedhet más alkalmazásokra, és a kiterjesztések.

Készítettünk egy videót bemutató telepítésével WAMP, XAMPP egy csomó, mint FTP, kivéve, hogy az tartalmazza a WAMP, hogy nem egy alkalmazás könnyebb beállítani és könnyen kezelhető, mint a XAMPP.

Ez a bemutató része egy sor video tutorials külön weboldalakat, mégpedig weboldal, ami egy blog, ami egy fórumba vagy létre professzionális fotó galéria.

Ez a leírás követi egy másik, amely utal a Joomla telepítés, mely a CMS (Content Management System), nagyon könnyű használni, és a modern felhasználói felület.

Arra kérlek benneteket, hogy kövesse ezt a bemutató, de addig ne hagyja ki ezeket video oktatóanyagokat a témában.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (171)

  • ... hello Cristian ................ probléma merült fel ... nem tudom letölteni az XAMPP-t ... a sourseforge forrásból származó szoftverről ... egy tipp ... .

  • Néztem ezt a bemutatót és a következőt a joombla-val, sikerült, és köszönöm a türelmét: D de van néhány kérdésem:

    * Hogyan tehetek valakit ftp hozzáféréssel az "ex:" fájlokhoz: http://ftp.IP/xxx/"a Total Comander vagy a FileZila, ... stb. útján?

    * Adtam egy "http://92.81.42.68/" -ta barátomnak, és azt mondta, hogy nem működik, elhagytam a Messengert, kikapcsoltam a Windows tűzfalat, majd működött ... hogyan tudom megoldani ezt a problémát?

    Köszönet fff érdekes oktatóanyagoknak, különösképp ezekkel az apache, mysql, php-kel, és amint mondtam, nagyon érdekel az ftp vezérlés ... sokan érdekelnek valami ilyesmi, és tényleg megtanultam valami hasznos ff-et.

  • Dragos.
    Lásd mi oktatóprogramok és ftp szerver FileZilla Total Commander.
    Az ftp-nél a címet nem "http: //" -nel kezdik, hanem "ftp: // felhasználó: jelszó @ ip /" -vel, például "ftp: // cristi: 12345@89.46.12.90/".
    VIGYÁZAT a tűzfalat, hogy ne akadályozza meg barátját, amikor megpróbál kapcsolódni az "ftp" szerverhez
    A kapcsolat, hogy megtalálja néhány téma, hogy téged is érdekel, de a jövőben megpróbálja használni a motor mászás honlapunkon.
    https://www.videotutorial.ro/index.php?s=ftp+server

  • De valójában telepítettem az ftp szervert az xampp segítségével ... és ez nem működött, mert eltörtem a TC-t ...

    * Az apache segítségével oldottam meg a problémát, kivételekkel hozzáadva a Windows tűzfal 80-as portját ...

    * Olvasás egy tutorial hozzá egy aldomain név szerver és érdekelne az esetre, ha nem totorialul.

    *** Ez került a megosztott mappák FileZilla egy hely korlátoz, hogy nem lehet tenni a fájlokat a mappában több pl BM 100 ????

    Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy nagy előrehaladást értek el ezen a területen .. csak html, css és oktatóprogramokkal kapcsolatos ismeretekkel találkoztam a webhelyeddel :) Sikerült magamnak telepítenem a phpBB3-t (ez egy ötlet lehet egy jövőbeli bemutatóhoz;), és létrehoztam csak egy adatbázis erre: D, jobban ismerem a phpmyadmin-ot ... és még sok másat.

    Hálás vagyok. RESPECT!

  • Köszönöm a megjegyzést Dragos.
    Kösz a javaslatot, sőt még a phpBB projekt.
    Nem tudom pontosan, hogy mikor fogjuk ezt a munkát, mert vannak mások is, hogyan lehet arra törekszünk, de sajnos az idő csak 24 óra.
    A filezilla limit problémájához kérjük, keresse meg a súgó fájlt is, elvben bármit megtehet, ha rendelkezik a szükséges opciókkal, és ha nincs elég lehetősége, ez azt jelenti, hogy sokat haladtál ... Gratulálunk.
    Üdvözlet és várják magát.

  • hello Cristian ... Megoldottam a problémát az xampp telepítésével ....... de most hibát okozok a mysql-rel ...... és nem tudom megtalálni a megoldást .......... ez egy kicsit irritálja a probléma .... figyelembe véve a webhely személyes problémáit .......... Szeretném magam működőképessé tenni a videó bemutatójában bemutatott tanításain keresztül ....... mindenesetre srácok 100 éves vagy ...

  • ...... Boldog ünnepeket ... Boldog születésnapot ... egy új, sikerekkel és egészséggel teli évvel, amely mindennél jobb ......... Laaaaa multiiiiiiiii baniiiiiiiiiiiiii ..... .............. 2009

  • Volt, hogy gondosan nézni a videót bemutató, mert egy bizonyos ponton már megmutatták, hogyan kell bekapcsolni indításkor: mysql, apache, ftp szerver FileZilla.
    De ne aggódj, ahogy a helyzet megoldására a Windows szolgáltatások, és kapsz jobb klikk a minden, és a beállítások lapját, és válassza ki a lehetőséget, hogy indul az automatikus indítás.
    Ahhoz, hogy szolgáltatások jobb egérgombbal a Sajátgép, majd válassza a Kezelés és gyalogos INDEVA szolgáltatások, a siker.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.