Hogyan kell telepíteni a Windows XP operációs rendszer -Videó bemutató sp3

Mindenki járt a politikában, a labdarúgásban és a Windows xp vagy a Vista telepítésében, de a legtöbb nem tudja, hogyan kell helyesen telepíteni a Windows xp-t, és két vagy három sikertelen kísérlet után megkérdezi kollégáit vagy barátait: "Hogyan telepítsük a Windows XP-t?"

Ezért úgy döntöttem, hogy egy sor video tutorials telepítésével XP és Vista könnyen telepíthető, de még mindig hiba ezek után rendszer telepítés.

A következő videót meg lehet nézni egy tutorial windows xp telepítés kész van a fejtől a farok.

A kérésem az lenne, hogy kövesse a tippeket ez a videó bemutató telepíti a Windows XP, így elkerülhető a nem kívánt hibák, amelyek eredményeként a helytelen telepítés rendszer operare.Aceste tippek is a Windows XP, hanem Windows Vista.

Meghívjuk Önt, hogy jobban megnézed ezt a videót bemutató segítségével történik VirtualBox, annak érdekében, hogy a képernyő elfog video a minőség a telepítés során a Windows XP operációs rendszer.

Kívánok kellemes vizuális.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (577)

  • Lehet javasolni (esetleg a bemutató), hogy észlelni és kijavítani a Windows XP? Úgy értem, hogy felszerel egy ilyen program, és ő észlel, hibák vagy kihagyások XP (ha véletlenül törölt valamit sist.de üzem), mert ez sokkal könnyebb, mint újratelepíteni az operációs rendszert, vezetők stb.

  • A biztonsági másolat készítése a processzortól függően most nem vesz igénybe több mint 7-10 percet, és a hatékonyabb idő rövidebb.


  • Két kérdésem telepítésével sist.de op. Windows XP:
    1.daca már telepített XP számítógépre, és szeretné törölni, és újra, azt lehet kezdeni telepítését Elérte az XP CD cd-rom, és megy onnan?
    2. Először nem igazán értettem, amikor megemlítette az oktatóprogramban, hogy be kell lépnie a bioszkóba, és oda kell néznie, nem tudom, mit kell kezdenie és indulnom kell.
    A kérdések kissé ostobának tűnhetnek, szóval ne nevessen nekem :)

  • Hello "bl"
    Először is nem törli XP telepítve, de a második System Setup formázott partíció (NTFS ajánlott)
    Másodszor pedig nem tud belépni a BIOS, hogy mutassa meg, mert elfog szoftver, amit használni a video oktatóanyagokat ne engedje meg, hogy elfog a bios, így telepített Windows XP VirtualBox.
    (A számítógép indításakor) be kell írnia a BIOS-t a „Törlés” vagy az „F2” gombbal (laptophoz), és az „Speciális bioszolgáltatások” szakaszban válassza az „első indító eszköz” elemet a DVD-n vagy a CD-n, vagy ha Ha van egy újabb számítógépe, akkor beléphet a "rendszerindítási menübe" az F12 billentyűvel, és ott választhat a rendszerindításkor a CD-ről vagy a DVD-ről.
    FIGYELEM bios helyek különböznek u egy másik számítógépre, de a lehetőségek hasonlóak, és ezért nem tudom megmondani, hogy pontosan hol be, és mit kell tennie.

  • Elsőként a Windows telepítésének megkezdése előtt, ha ezt még nem tette meg, jó, ha biztonsági másolatot készít, ha nem tudja, hogyan kell csinálni. https://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis . miután készített biztonsági másolatot, folytassa a 2. lépéssel, telepítse a Windows-t, majd az illesztőprogramokat, a programkodekeket, és amikor meggyőződött arról, hogy minden munkája nem hiábavaló, biztonsági másolatot készít, és mindenki boldog.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.