Telepítse és állítsa be a fekete alapvető eszközöket - video bemutató

Nero egy szoftvercsomag égő cd dvd nagyon népszerű Romániában és azon túl.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a német szoftvercég elkezdte bevezetni egyre több alkalmazás ebben suita.Cu azonban inscriptiomare modul optikai adathordozó maradt elöl a vállalat egyéb szoftverek a csomag megmaradt annak árnyékában nélkül izzás semmilyen módon.

Nero jól megfizetik a fő feladatot, nevezetesen: égő DVD és CD, de már javasolta ezt az oktatóvideót a közölt minden alkalmazás szoftver nélkül vagy más előnyöket is.

Kétségtelen Nero Express Nero Burning és a vitathatatlan sztárjai a csomag, de igyekszünk, hogy az ismert és kétségtelenül más alkalmazások beleszólása.

Az alábbi videó bemutató látni fogja, hogyan kell telepíteni és hogyan kell beállítani nero lényeget, de az összes lehetőséget, és milyen szerepet azokban az időkben nem vesznek figyelembe, vagy nem tudják, hogyan kell használni őket.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (101)

  • Próbáltam éget nero típusú axxo letöltött fájlokat a net, és mi nem, tud nekem segíteni néhány tanácsot?

  • Helló srácok, te rendkívüli vagy, én olyan anya vagyok, aki nem nőtt fel gyerekkel, és nem dolgozom ezen a területen, de minél többet szeretnék megtanulni mind nekem, mind a kisfiúmnak. Nem hiszem el, hogy találkoztam Annyira jól megértem, hogy még nincs meg az alapjaim. KÉRDÉS: NEM NEM NEM 7ULTRA E.SI NEM MEGKÖNNYEN Dolgoznék. LEHETSÉG-E, HOGY MINDEN CSAK Távolítsa el és telepítse újra? ÉS Mit csinálok? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

  • @mary: Asszonyom, kérlek, ne haragudj rám, bocsáss meg nekem, de meghalok, amikor olyan kényelmeseknek látom az embereket, mint te és másokhoz hasonlóan, meghalok magam ellenére ... mit szeretne egy ujj kattintással telepíteni? Mi olyan nehéz a szoftver eltávolításában? olyan nehéz lenni? aaa, nem tudod, hogyan kell eltávolítani a szoftvert? semmi egyszerűbb, bemutatónk van a "revo uninstaler" témáról, írja az oldal jobb felső sarkában, a mezőbe a "revo uninstaler" keresésére, és megtalálja az oktatóprogramot, amely megtanítja a szoftver helyes eltávolítására és a revo uninstaler használatára !! Garantálom, hogy könnyebb az eltávolítás és újratelepítés, mint a hiányzó dll keresése! Bocsásson meg még egyszer, de őszintén szólva ... annyira kényelmes vagy, mintha a számítógép férfi lennél, és a helyedre kell játszanod! Egyáltalán nem ilyen!

  • köszönöm a segítséget. Végül megoldottam, de nem jelöltem be jelölőnégyzetet, és tudod, hogy most már mindenki nyitva van a nero-val. Tudok-e csinálni valamit, miután telepítettem, vagy kezdhetek újra?

  • @mary: Nézte az oktatóprogramot fejtől farkig? az opciókat is megmutatták ... keresse meg a beállításokat ... ha nem ... ennyi, telepítse újra, és tegye úgy, mint az oktatóprogramban !!

  • @mary:
    Meg kell újítania az elérési utat bizonyos alkalmazásokkal, például: kattintson a jobb egérgombbal a filmre / nyissa meg a / gombbal a "program kiválasztása .." gombbal / a listából válassza ki azt a lejátszót, amelyet mostantól nyitni szeretne / ellenőrizze a dolgot az „A program mindig megnyitásához használja a programot” alatt, amelyben azt mondja, hogy „OK”, és megváltoztatta a nyitási útját, és mostantól csak az adott lejátszóval nyílik meg.
    Ez a folyamat érvényes minden fájlt, persze nem nyitható meg minden a játékosnak, minden megnyitni a programot, amely támogatja ezt a fajta fájl vagy dokumentum.

  • Köszönjük, hogy az időt, káposzta nekem, de én nem a legjobb, hogy megoldja NERO invat.APROPO AM .I nem tudom, ha AF WELL DONE DE MOST MERGE.LA eltávolítást azon a forgatás, majd ismét az úton volt lehetőség, ha úgy nézek én hiányzó fájlokat, és helyezze vissza őket .I adtam ok és mindent a helyére beleértve a fájl hiánya miatt, akinek mergea.Acum még nem .merge.FARA segítséged nem tudtam csinálni SEMMIT

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.