Telepítés és beállítás apex dc (dc stong hasonló szoftver és ODC) -tutorial

Ebben a videóban bemutató megmutatjuk, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell beállítani csúcsáig dc programot.
Tudtam beszélni, és egyéb programok, mint például ODC vagy erős apex dc dc, de a program jobb, mint a két program, mert a szűrési lehetőségek, biztonság, ellenőrzési fájlok és previzualizrea fájlok és TTH (tigris fa hash).

Az Apex dc van a létesítmény, mint a képesség, hogy töltse le a több forrásból, azaz meg tudjuk csinálni
le több felhasználó (felhasználó) egyszerre.

Egy másik érdekes lehetőség az lenne, ha letölti és a fájl nem töltötte le teljesen
tudjuk nyérc és praktikus darab is, így tudjuk ellenőrizni a minőséget a fájlt, és akkor is, ha azt szeretné, hogy töltse le. Nem egyszer történt, hogy szeretné letölteni a programot, film, játék, vagy a dal, majd a fájl befejezte a letöltést, hogy látni, hogy van-e tényleges és úgy tűnik, csak a nevében.

Ebben a videóban bemutató mi lesz két új lehetőség, hogy az emberek nem használják őket, annak ellenére, hogy nagyon interesante.speram, hogy miután ez a bemutató, hogy gyakrabban lehetőségek: TTH Magnet link és file piview, lehetővé téve a gyors fájlmegosztás és previzuailizarea a videó és audió fájlokat, még mielőtt azok teljesen letöltött.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (110)

  • Sal Bobi van egy probléma, amit használni, és nem megyek be StrongDC aktív mód oare.Vreau mondom, hogy ez mindig is történik, amikor tudom megváltoztatni a WinXP néha megy AKTÍV catteodata Nemrég már nu.Iar sp3 ablakok és nem megyek StrongDC aktív pls ajutama

  • A DaneZu aktívnak kell lennie bizonyos számú sher-rel! attól függ, hogy a hub ... néhány adik hub-nak leginkább bizonyos számú sherre van szüksége, hogy aktív lehessen! tehát tegyen be minél többet a sher-be! és ügyeljen arra, hogy a csúcsot ne takarja el a tűzfal ...

  • Soha nem volt ügyfél a számítógépre telepített dc szeretném tudni, ha van internet a clicknet milyen gyorsan érdemes letölteni?

  • Elfelejtettem megemlíteni, hogy nagyon alacsony sebességgel, csak 2 MB / s sebességgel, de ez :(

  • Igaz, hogy az oDC-n nem jelennek meg új verziók ??? (a legfrissebb 5.31 verzió 2004-től származik) ...

  • Radu81 igen, ez igaz, a legjobb ügyfelek azok, akik több forrásból lőnek ... oDc hajtások egyetlen forrásból ... most azok, akik több forrásból készülnek, erős vagy Apex, például az oDc-n, ha egy dalt a valakinek és másoknak is ... csak az egyikről fog lőni, amelyet a Strong vagy az Apex segítségével választottál, ha egy dalról lőttél ... és ha ez kijön, automatikusan keres valaki másnak, és folytatja a letöltést ... ez azt jelenti, hogy több forrásból származik ...

  • sal .... Problémáim vannak az apexu-val is ... A beállításokat elvégeztem az oktatóanyagban ... de amikor kerestem, semmi sem jelenik meg a keresőablakban ... pls segítsen nekem ... nagyon köszönöm..a szuper nagyszerű oldal ...

  • @makavely:
    Óvatosan bánjon a tűzfal beállításait, tűzfal gyakran blokkolja az ilyen programok csúcsa, erős dc, ODC, DC + +, uTorrent, BitComet, Azureus, Vuze.
    Azt javaslom, hogy tiltsa le a tűzfalat a Windowsban, és telepítsen egy harmadik féltől származó tűzfalat. Van néhány oktatóanyag erről a témáról, video oktatóprogramok vannak ingyenes tűzfal riasztási zónákkal és kényelmes internetbiztonsággal.
    Ezek a video oktatóanyagokat megtalálhatja a kereső az oldalunkon.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.