Az Ubuntu 11.04 Natty Narwhal telepítése és bemutatása, kettős rendszerindítással Windows rendszerrel - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy mi az új az vesiunea 11.04 Ubuntu Natty Narwhal és én végig a telepítési lépéseket. Aki nem tudja még, Ubuntu egy nyílt forráskódú operációs rendszer számára ingyenes PC-felhasználók számára. A közelmúltban jött egy új verzióját, az Natty Narwhal 11.04. Jön egy új felület nevű egység egy intuitív interfész célja, hogy megkönnyítse a számítógép a munka nagyon jól optimalizált, és készen áll használó készülékek kapcsolatot. A hátránya a Unity felület, hogy csak futni egy alkalmas hardver, egy tisztességes videokártya. Mivel az Ubuntu operációs rendszer jön integrált néhány vezetők a kernel, néhány élvezni Egység interfész rendszer telepítés után azonnal, anélkül, hogy telepíteni illesztőprogramok vagy speciális beállításokat, de attól függően, hogy melyik videokártya van teljesítmény és hogy lehetséges, hogy az Egység felület nem használható, amíg nem telepíti videó illesztőprogramokat. Ha nem tudja a Unity felület, vagy egyszerűen, ha nem tetszik, akkor adja meg a naplót, vagy indítsa újra, és be lehet választani a kijelző található Ubuntu Classic felület lehetővé teszi, hogy használja Gnome interfész használt Ubuntu 10.10.
További részletek a hardver követelmények Unity felület, kérlek benneteket, hogy látogassa meg ezt a linket:
https://wiki.ubuntu.com/DesktopExperienceTeam/UnityHardwareRequirements
Egység jelentős változás következett be Natty Narwhal 11.04 de emellett a jövő az új felület és egyéb kisebb fejlesztések, mint például:
- Húzza és dobja új alkalmazások hozzáadására a Launcherbe (dokkoló)
- lehetőség az ikonok sorrendjének átrendezésére az Indítóban
- gyors billentyűzet-navigáció billentyűparancsok segítségével
- A jobb kattintás és a helyi menü támogatása az Indítóban
- Az Ubuntu One Vezérlőpult lehetővé teszi a szelektív szinkronizálást és a Launcher ikonban megjelenített letöltési folyamat megtekintését.
- A fájlok szinkronizálásának sebessége az Ubuntu One-ban javult
- Az Ubuntu Software Center most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szavazzanak a kedvenc alkalmazásukért, vagy adjunk nekik egy kis áttekintést
- új Ayatana Scrollbar nevű görgetősáv használata az alkalmazásokhoz és az ablakokhoz, a régi görgetősáv által használt hely megtakarítása céljából
- Az Ubuntu 11.04 a Firefox 4 legújabb verzióját tartalmazza, a LibreOffice az OpenOffice (irodai csomag) 3.3.2 verziójának helyettesítésére és a Banshee 2.0 audiolejátszóra, a hangmenübe (hangmenübe) integrálva, amely felváltja a Rhythmboxot.
- új háttérképek, X.org 1.10.0 és 7.10.1 táblázat.
- vizuális effektusok az alkalmazások számára, amelyek futnak és minimalizálva vannak az Indítóban, valamint új effektusok az alkalmazások és ablakok megnyitásakor és minimalizálásakor.
- az Indító intelligens elrejtése az ablak maximalizálásakor (teljes képernyő üzemmódra váltáskor)
Összefoglalva, 11.04 Ubuntu Natty Narwhal egy operációs rendszer, amely előre telepített mindent, amire szüksége van. Irodai programcsomag alkalmazások, azonnali üzenetküldő kliens, e-mail kliens és a naptár, BitTorrent kliens, video lejátszó, audio-, video-szerkesztő, Photo Manager szoftver megtekintéséhez PDF fájlok hangfelvétel szoftver, vizuális effektek, böngésző kliens a társadalmi hálózatok, mint a Facebook, Twitter, identi.ca, szoftver Szinkronizálás és biztonsági mentés a fájlokat akár 2G potenciálisan nagyobb tárhelyet, valamint a képesség, hogy telepíteni szabad szoftver bármikor. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató videók ne felejtsük el: Ubuntu GNU Linux, hanem szabad, ez nyílt forráskódú!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (95)

  • Az Ubuntu kipróbálására is gondolok, olvastam arról, hogy oktatóanyagokat láttam, amelyekről nem tudom, mit mondjak első pillantásra (talán az az én benyomásom), nehéznek tűnik, de ha mások megteszik, nem hiszem, hogy megbirkóznék :)) egyébként azt hiszem és meg vagyok győződve arról, hogy a jövőben ez az egyetlen alternatíva

  • hogy hány végül sikerült 11.04 ubuntu tutorial. Ha azt szeretné, ha csak voienta néha. nem mondom, hogy nem tud x bemutató, mintha megtalálta a módját, hogy kövesse. Gratulálunk és köszönjük,

  • Nagyon részletes tutorial! Gratulálunk!

    Véleményem szerint az Ubuntu megpróbálja a lehető legközelebb kerülni a fizetett alternatívához, a Windows 7-hez, ezért vezette be az "Unity" alkalmazást, előkészítve ezzel a rendszert az érintőképernyőhöz.

    • Vlad:
      Nagyon részletes tutorial! Gratulálunk!

      Az a gyanúm, hogy az Ubuntu udvarolt alternatív mennyit kell fizetni, a Windows 7 ezért bevezette az "egység", amelyben a rendszer az érintőképernyő.

      =)) A iauzi

  • Véleményem szerint az Ubuntu lassan egyre felhasználóbarátabbá válik. Nagyon örülök ennek, mert a terminálról nem mindig könnyű dolgozni, még akkor is, ha ez gyakran sokat egyszerűsít.
    Milyen hamar fogom telepíteni és dual-boot Ubuntu.
    Azonban van egy kérdésem a telepítést. Ha a particionálás van szükség, három lehetőség áll: Dual-boot Windows-és csere valami mást. És a dual-boot vettem észre, hogy szükség van felosztása két partícióra (Windows és Ubuntu).
    Ha azt szeretnénk, hogy egy kicsit a meglévő partíció (C és D), valamint, hogy egy speciális Ubuntu megmutatja három keret? C (Windows), D (Windows) és az Ubuntu?
    Azon gondolkodom, hogy lehet tartani paritiţia C (amit windows), és próbálja meg a D Ubuntu. Szeretném megtartani a C és D, valamint az Ubuntu egy másik partícióra.
    Az a benyomásom azonban, hogy ha nem tévedek, a "Valami más" opción kell dolgoznom, és át kell méreteznem a partíciókat. De nem vagyok biztos benne, hogy megkérdeztem.

  • köszönöm Adriannak, hogy készített egy bemutatót az ubuntu 11.04-ről. Ez nagyon hasznos és könnyebben használható, mint a 10.10.
    Azt szeretném kérdezni, hogyan tette a Windows 7 az alsó gombsor vak, az Internet Explorer, és mi volt, hogy ki, mint az Ubuntu
    Miai lehet hasznos, ha kapok választ

  • Jó bemutató. Gratulálunk. De úgy tűnik, hogy az ubuntu új verziója legalább egy apró hibát tartalmaz legalább az nvidia videó meghajtóiban. A telepítés után azt mondja, hogy aktiválva van, de nem használt: valami hasonló: "aktivált, de jelenleg nincs használatban".

    Azt is javasolja egy érdekes Linux és felhasználóbarát. ez egy Linux disztribúció pardus török, de nem vagyok érdekes, és nagyon jó.

  • Nagyon jó tutorialul.Multumesc sokat miután végzett a bemutató ubuntu 11.04 ma telepítette magam, és őszintén néhány perc múlva elvesztettem, és azt akartam, hogy neki fel, különböző felület, akik nem használják, de most, miután Láttam a bemutató úgy döntöttem, hogy tartsa, bár ha azt nézzük, f még érdekes.

    • costel08_78:
      Nagyon jó tutorialul.Multumesc sokat miután végzett a bemutató ubuntu 11.04 ma telepítette magam, és őszintén néhány perc múlva elvesztettem, és azt akartam, hogy neki fel, különböző felület, akik nem használják, de most, miután Láttam a bemutató úgy döntöttem, hogy tartsa, bár ha azt nézzük, f még érdekes.

      Pori visszatér a régi felület 10.10 Ubuntu telepítése nélkül semmit. Megmutatja, hogy te ez a bemutató.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.