Eredeti ROM telepítés az LG Optimus One P500 készülékre gyökéreltávolítással és ClockWorkMod helyreállítással - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan hozzuk Android okostelefon az állam volt, amikor megvettem, vagy hogyan villog-ui eredeti ROM. Pontosabban azt fogjuk látni, hogyan lehet megszabadulni a gyökér (ha telefonon root), és hogyan lehet visszafordítani ClockWorkMod Recovery, milyen helyreállítási kép lehetővé teszi számunkra, hogy hát mi Android telefon. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a telefon szolgáltatás nem aggódik, ha van egy probléma (gyökerezik telefon nem vonatkozik a garancia).
körülbelül hogyan villog a helyreállítási kép uieste ClockWorkMod Recovery és hogyan teszünk egy tartalék, vagy a flash-UIM Custom ROM már tett egy bemutató a múltban.
Miért akarnánk tenni, hogy eltűnjön ClockWorkMod gyökerestől kitép Recovery?
Ha Android telefon még garanciális, és el szeretné küldeni a szolgáltatást, a garancia nem fedezi, ha a telefon a gyökér!
Alapvetően egy bemutató ma, hogy hogyan hozzuk, hogy a telefon az állam volt (ami a szoftvert), amikor vettem, és bekapcsolta az első alkalommal. Mi a menekülés és helyreállítás ClockWorkMod gyökér és az egész leírt módszer a bemutató ma.
Íme néhány lépés FONTOS hogy meg kell tenni őket, mielőtt fejest:
- kapcsolja ki a számítógépen futó összes alkalmazást, böngészőt és minden mást
- húzza ki az összes számítógéphez csatlakoztatott USB-eszközt
- kapcsolja ki vagy távolítsa el a tűzfalat és az antivírusokat
- vegye ki az SD adatkártyát a telefonról, valamint a SIM-kártyát
- győződjön meg arról, hogy telepítette-e az illesztőprogramokat a telefonjára. Ha még nem telepítette őket, az oktatóanyagban megmutattam, hol töltheted le őket
- Csatlakoztassa az Android okostelefont a számítógéphez a mellékelt adatkábel segítségével, és kövesse a video oktatóprogramban bemutatott lépéseket.
Ehhez, amit szerettünk volna, szükségünk van a következő:
- KDZ_FW_UPD_HU (KDZ Updater), amelyet letöltünk, ahogy az ebben a video bemutatóban látható
- Eredeti LG Firmware, amely lehetővé teszi az LG Optimus One P500 eredeti ROM-jának letöltését és letöltését itt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073827
- LG_PCSuiteIV_Setup, amely telepíti az LG Optimus One P500 illesztőprogramjait (abban az esetben, ha még nem telepítette az illesztőprogramokat). Ez a video oktatóanyagban látható, ahol letöltheti az LG_PCSuiteIV_Setup fájlt
További lépéseket kell menni végig a tutorial videó. Az alkalmazott módszer a bemutató lehet alkalmazni, ha elfelejtette tégla-telefon, amely az úgynevezett unbrick telefonon. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni a ROM LG Optimus One eredeti P500 és hogyan lehet visszafordítani ClockWorkMod Root and Recovery

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (87)

  • Adrian're a legjobb! Ez valóban várható, akkor minden tiszteletem! Csak így tovább a jó munkát Android tutorials!

  • Adrian, én is örömet szereztem a root-al, a wildfire 2.2.1-et rootoltam forradalmi unrevokeddel és csak én tudok megszabadulni tőle, hogyan térjek vissza S-ON-hoz nem S-OFF-hoz, mint a régi androidhoz, amit támogattam betört valahogy, nincs semmim ha gyári visszaállítom, egyszerűen nincs más a kijelzőn csak lemosott tapéta, mit csináljak, valahogy elrontottam a telefonom, csak a forradalmártól tudok megszabadulni, van ötlet? Jobb hagyni rootolva, mivel a gyár tudja mit csinál, felraktam a Cyanogen Mod 6.1.0-t és 7.1.0-t, nincs market és fm rádióm, és visszatértem a 2.2.1-hez HTC SENSE-vel, mit csinálom? Mennyibe fog kerülni az újraszoftverezés?

  • Félelmetes bemutató, kíváncsi vagyok, aki a másik módja annak, hogy telepíteni az eredeti rum.
    Van néhány kérdés:
    1) Ha a telefon az LG Optimus One P500 vásárolt Vodafone, amit én, mert tudom használni nyitott telefont értékelés protocalie. Ha visszatér az eredeti ROM-ot és meg kell Detune?
    2) Guess eredeti ROM Android Froyo 2.2?

  • Ha azt mondják, hogy én imfectez Android operációs rendszer, és ez eredeti Rum módszer-és visszaút, és a gyári beállításokat. A telefonom, hogy amikor vettem ki a dobozból?

    • FlorinP:
      Ha azt mondják, hogy én imfectez Android operációs rendszer, és ez eredeti Rum módszer-és visszaút, és a gyári beállításokat. A telefonom, hogy amikor vettem ki a dobozból?

      Amikor rootolod az Android telefonodat, akkor alapvetően egy vírust csinálsz, egy exploitot használsz a root aktiválására. Ez egy tiszta célokra használt "vírus", amely lehetővé teszi bizonyos rendszerfunkciók feloldását, amelyekhez általában nem fér hozzá
      Most, mivel azt mondta, hogy ezzel, hogy bemutató gyökér bump Azt hiszem, a válasz a kérdésre már a választ, igaz?

  • Üdv újra, követtem a bemutató, és én megtettem majdnem ugyanaz, mint őt, de amikor ahhoz a részhez, ahol van, hogy távolítsa el az összes USB-port, én is eltávolították az egér és a billentyűzet USB, és nem lenne folytatódhat nélkülük. A másik dolog, amit tettem, hogy tettem a kártyát szimulátor, és követtem a lépéseket a bemutató, és tudtam, hogy el kell távolítani, csak mentem, hogy befejezze a tutorial. Most jön a probléma. Miután befejezte, és én jöttem ki a telefont, akkor nem indul el, és a sürgősségi mód képernyője sárga nekem nem zöld. Azt hiszem, sikerült brickuit telefon, de ne aggódj, nekem nagyon sokat, mert én tudom, hogy meg tud oldani. Ezért kérjük, ha meg tudod csinálni manapság debrickuit telefont bemutató, hálás lennék. Köszönjük!

    • Mihaita:
      Üdv újra, követtem a bemutató, és én megtettem majdnem ugyanaz, mint őt, de amikor ahhoz a részhez, ahol van, hogy távolítsa el az összes USB-port, én is eltávolították az egér és a billentyűzet USB, és nem lenne folytatódhat nélkülük. A másik dolog, amit tettem, hogy tettem a kártyát szimulátor, és követtem a lépéseket a bemutató, és tudtam, hogy el kell távolítani, csak mentem, hogy befejezze a tutorial. Most jön a probléma. Miután befejezte, és én jöttem ki a telefont, akkor nem indul el, és a sürgősségi mód képernyője sárga nekem nem zöld. Azt hiszem, sikerült brickuit telefon, de ne aggódj, nekem nagyon sokat, mert én tudom, hogy meg tud oldani. Ezért kérjük, ha meg tudod csinálni manapság debrickuit telefont bemutató, hálás lennék. Köszönjük!

      Nagyon rossz vagy! Tehát el kell olvasni, ha fut, mint a pokol tömjént!
      Helyes lépéseket kell követni előtt néz egy video tutorial:
      1. Így szól a fenti szöveg tutorial nagyon óvatosan. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert nagyon fontos, ugyanolyan fontos, és néha fontosabb, mint a video tutorial.
      2. Miután elolvasta a fenti szöveg bemutató teljesen, tudod lejátszani a videót, és nézd meg fej-farok nélkül hátra
      3. Ha azt szeretné, hogy ne hagyja, és megjegyzést, kívánatos, sőt szükséges, hogy olvassa el a tutorial első vélemények már kifüggesztett sokszor, hogy lehetséges, hogy valaki, ugyanaz volt a probléma, hogy még nem kapott, és reagált rá.

      Nem a gyakorlatban, amíg nem olvassa el a konzultáció, és nem igazolta vissza a szöveg felett tutorial! A szöveg gyakran fontos megjegyzés vagy figyelmeztetést vagy a mi megy és mi nem, milyen operációs rendszer áll rendelkezésre ahogy azt a bemutató, és így tovább.

      Ha még mindig tudatlan, úgy gondolja, hogy túl "képzett" vagy, és nem hajlandó elolvasni az oktatóanyag feletti szöveget, legalább győződjön meg arról, hogy végignézte az oktatóanyagot, és csak ezután tudja megvalósítani az oktatóvideóban bemutatottakat. .

      • AdrianGudus: A fenti szöveg olvasható a tutorial nagyon óvatosan. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert nagyon fontos, ugyanolyan fontos, és néha fontosabb, mint a video tutorial.

        Ahogy én tettem? Legyen a kártya dolog nem az én hibám, hogy néztem előre, hogy a végén, de bizonyos mértékben, hogy ez a te hibád, hogy elfelejtette, de nem csodálom, hogy emberi elfelejteni valamit. De USBs ahogy kiürítette, mert én nem folytatta nélkül egér és a billentyűzet. Köszönöm az utasításokat, de ez már fogyasztott és a kritika nem segít semmit, ezért kérjük, ha van ideje, hogy, hogy a bemutató. Kerestem a neten, és találtam néhány oktató, de nem bízom, mert ez egy érzékeny kérdés, és te vagy az egyetlen, aki tud nekem segíteni.

  • Szeretném emlékeztetni, egy kis pillantást a gyönyörű bemutató, vagyis nem tesz semmit, hogy a számítógép fut néhány percet, hogy hogyan ROM írás jó ideje, hogy tiltsa le a képernyőkímélőt, illetve, hogy egy nagyon hosszú idő, hogy ne lepődj meg, hogy aktiválni kell az eljárás során.
    Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lehet a hasonló típusú oktatóprogramok és Samsung Galaxy S2, bemutatója a Kies?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.