Telepítse a Mac OS X Lion Mount VirtualBox a Windows - oktatóvideó

Hi barátok, ma fogom mutatni, hogyan kell telepíteni a Mac OS X Lion hegyén a Windows virtuális környezetben a VirtualBox.
Mac OS X operációs rendszer által termelt Apple, egy operációs rendszer találkozott csak az Apple termékek, nem lehet telepíteni könnyen telepíthető a Windows vagy Linux distriburie. Az Apple egy cég, hogy eladja integrált hardver és szoftver védett. És még ha sikerül is telepíteni más operációs rendszerek Apple hardver, operációs rendszer harmincon túli nem telepíthető számítógép vagy más eszközök, legalábbis nem olyan könnyen.
Érdekes, hogy a Mac OS X is vásárolt egy nagyon alacsony áron a Mount Lion például nem kell többet fizetnie 18 eurónál. Ha úgy gondoljuk, hogy a legolcsóbb Windows 8 OEM 100 euróba kerül ... valóban érdemes telepíteni a Mac OS X-et a számítógépére vagy legalább a VirtualBoxba, hogy lássuk, milyen jó az Apple operációs rendszere.
Az ok, amiért a Mac OS X Mount Lion telepítését választottam a VirtualBox-ra, "titkos", valójában meglepetés az Ön számára, amely videotanulmányok formájában érkezik. Különösen a particionálási funkció érdekel ... és nem mondok el többet, hogy ne rontsam el a meglepetést, de ha jól gondolkodom, azt hiszem, már túl sokat mondtam ...
Gyakran van szükség:
VirtualBox kiterjesztés csomag és a
Fel kell szerelni a dmg kép MacOS X Lion (iATKOS)
Nem sokkal beszédesebb, hogy dolgozni. Hm, ha van valami, hogy meg tudjuk oldani a problémákat közösen, kérjük, tegye őket a megjegyzések rovatban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 1.000 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (141)

  • Kérjük, készítsen oktatóanyagot arról, hogyan lehet inaktiválni az összes üzenetet (azaz ne fogadjon üzeneteket barátoktól, hanem más facebook-felhasználóktól is, azaz ne beszélhessen velük, ne fogadjon üzenetet) az Üzenet gomb megjelenik a profilomon. '' és azt is, hogy hogyan kapcsolhatom ki ezt a funkciót a barát hozzáadásával, vagyis már nem kapok barátkéréseket, csak a lájkok maradnak. Nem tudom, előre is köszönöm!

  • Meg kell telepíteni a virtuális vendég kiegészítés boksz, hogy meg lehet változtatni a felbontást.

  • Érdekes lenne egy video bemutató a Mac OS valós telepítéséről, esetleg kettős rendszerindítással. a Windows 7-tel. Nem mintha ilyen nincs az interneten, de maga magyarázta ... ez valami más. RENDBEN?

    • Nem tudom, miért érzem magam nyomvonal caacele oktató mondás utal Cristi kezdődő pontosan mit mondott.
      Nem tudok várni, hogy mi következik!

  • Van egy kérdés, egészen a közelmúltig volt két probléma, amikor szoktam VMware Player, másnap már nem ment a billentyűzetet és egy hónap után már nem megy a PC-u. Ha újra letölteni vmware játékos ismételni?

  • kíváncsi, de nem tudom telepíteni :-(
    Követtem a lépéseket a bemutató után a telepítés rendszerindító lemez és a virtuális gép telepítése ad nekem hiba: nincs indítható közepes méret! A rendszer leállt.

    • Helló, ugyanaz a probléma boot környezet találkoztam magam, én tiszteletben az összes lépést Krisztus. Ez kezelhetőnek mert szoktam VirtualBox telepítve Linux Mint 12.04 LTS, de legalábbis elméletben, virtualizációs szoftver jellemzői megegyeznek az operációs rendszertől függetlenül.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.