Telepítse a Flash Player alkalmazást az LG Optimus One P500 készülékre online videó és flash játékokhoz - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató meglátjuk, mit tehetünk, hogy fut flash player az LG Optimus One P500. Általában Flash Player nem támogatja az ARM processzorok v6 processzor találkoztak P500 az LG Optimus One, Samsung Galaxy Mini és a HTC Wildfire. Hanem egy módosított változata a Flash Player és a Custom ROM, telepítheti flash player.
Itt van, amit meg kell csinálni, amit akarunk:
FONTOS:
Az Ön javára, hogy nem probléma, menj és nézd nagyon óvatosan bemutatója Telepítse CWM Recovery, a biztonsági mentés és a flash rom egyéni rom eredeti LG Optimus One P500
A legtöbb felsorolt ​​lépéseket a bemutató szorosan kapcsolódik a bemutató, amelyhez linkre.
- Letöltés ROM ICS_KANG_thunderg_6.5.1 Amint a videó bemutató
- Töltse le a csomagot Package-for-FlashPlayer és ICS.7z
- Vakítsa meg a ROM-ot ICS_KANG_thunderg_6.5.1Kövess varázsló első csomagtartó, és indítsa újra a telefont hasznosítás (szerepel a bemutató, ahogy ezt egy könnyebb út)
- Flash-felejtsd el acPatcher frissítések patch-ac- Ha szeretnél értesítést bar, és a témája az Android Ice Cream Sandwich, és hogy újraindítás (Ha OnService nem lép a telefon operációs rendszer, és indítsa újra a helyreállítási lenyomja a Hangerő fel és a Home gombot. Után a helyreállítás, flash megjelenés pack Frissítés visszavonás acPatcher-ac-)
- Indítsa újra a helyreállítást és a villanást ICS-Transitions-001-LGP500-ICCS aláírású Ha átmeneti hatások (hatásait áttérés egyik alkalmazásból a másikba), az Android Ice Cream Sandwich és hit indítsa újra
- Adja meg újra a helyreállítást és villog új baseband-patch-Signed. Ez a javítás egy részleges megoldás a baseband. A legtöbb ROM-ok a régi baseband, ez azt jelenti, hogy nem lesz a vezeték nélküli jel, bluetooth, GSM jel vagy 3G. Flash uind ezt a javítást, akkor a vezeték nélküli, Bluetooth és a GSM, de nem használja a 3G Orange, a Vodafone és a Cosmote.
Most, hogy a föld készen áll, akkor kell, hogy a beállítás a telefonon alkalmazások telepítéséhez. Apk (hasonlóan. Exe Windows, APK-k alkalmazásaira Android OS). Ugrás a Beállítások> Alkalmazások és ellenőrzése Ismeretlen források. Anélkül, hogy ezt a beállítást, csak akkor tudjuk telepíteni alkalmazásokat az Android Market, nem csomagokat. Jelenlegi apk SD kártya.
Böngészés alkalmazás File Manager hogy jön a telepítés a ROM a mappát, ahová a két jelenlegi változata a Flash Player archívum Package-for-FlashPlayer és ICS.7z akkor a letöltési linkre.
Telepíteni egy Flash Player, telepítettem verzió Adobe Flash 10.3 a ARMv6.apk. Ez minden, most meg lehet nézni a YouTube videókat a böngészőben, akkor is, amikor betölti a desktop változata YouTube. Egy kis játék élvezheti Flash a különböző honlapokon. Akkor is nézni a konzultáció a helyszínen, de nem az idő hiánya lehetővé tette számomra, hogy bizonyítani, és ez.
Ha van raktáron ROM a telefon LG Optimus One P500 és telepítse az egyik változat a Flash Player létezik az archívumban, nem fog működni akkor is, ha gyökér. Custom ROM-ok és főleg CM7 vagy CyanogenMod verzió használjon JIT (just in time), némileg módosított és alkalmazkodik, hogy több intelligens processzor. Nagyon is lehetséges, hogy az egyik vagy mindkét változata Flash Player elérhető archív munka más egyedi ROM-ok. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan mit kell tennie, hogy telepíteni és futtatni Flash Player LG Optimus One P500

UPDATE:
Mivel az XDA Developers emberei kiadták a ROM új verzióját, amely sajnos már nem indul el, és továbbra is zárva marad a rendszerindító lemezképhez, csatoltam az Archive Package-for-FlashPlayer & ICS.7z és az ICS_KANG_thunderg_6.5.1 ROM-okhoz használt a videó oktatóanyagban. Az XDA Developers fórumon talál egy letöltési linket ugyanezen ROM másik verziójára, az ITL41D_Themed_DaxElectro.zip nevűre. Később megpróbálhat visszajelzést adni az XDA Developers fórumon megnyitott témáról. Talán neked is sikerülni fog, de nem indított el

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

frissítés


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (64)

  • Megjegyzés 10.
    Android tulajdonosok ARM6 oldalakon kapott ajándékot Mikulás.
    Jó ötlet lenne, ha az összes ARM6-os Android-tulajdonos (Wildfire, Galaxy Mini, Galaxy Gio stb.) Elmondja nekünk, hogy az okostelefonján működött-e, természetesen az összes lépés elvégzése után. ha más "trükköket" csináltál azon kívül, amit az oktatóban mondtak.

  • Tettem magam Wildfire CyanogenMod eleget tettek minden lépést, hogy hát mindent, és miután feltettem CyanogenMod 6.1.0 volt bennük, és FM-rádiós piacon, és miután tettem cián 7 szabad piac, hogy mit kell tenni most vagyok visszaállítani törölt mindent, és adta a régi eredeti 2.2.1 és mit kell látni, ha adok a gyári beállítások visszaállítása csak semmi a kijelzőn HTC Sense, vagy ilyesmi, nem tapéta, mit tegyen, a telefon majdnem meghalt. Mit tanácsot?

    • ASUS:
      Tettem magam Wildfire CyanogenMod eleget tettek minden lépést, hogy hát mindent, és miután feltettem CyanogenMod 6.1.0 volt bennük, és FM-rádiós piacon, és miután tettem cián 7 szabad piac, hogy mit kell tenni most vagyok visszaállítani törölt mindent, és adta a régi eredeti 2.2.1 és mit kell látni, ha adok a gyári beállítások visszaállítása csak semmi a kijelzőn HTC Sense, vagy ilyesmi, nem tapéta, mit tegyen, a telefon majdnem meghalt. Mit tanácsot?

      HTC Wildfire az első kapcsolat, hogy RUU_Buzz_HTC_WWE_1.25.405.1_Radio_13.45.55.24_3.35.15.31_release_142189_signed.exe, és visszatér az eredeti fa (miután letöltött dupla kattintás és megoldása) http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Buzz és az egyéni rom http://alchemistar.blogspot.com/2010/10/htc-wildfire-custom-roms-list-103110.html . Remélem, segíteni.

      • Radu: A HTC Wildfire első link vesz RUU_Buzz_HTC_WWE_1.25.405.1_Radio_13.45.55.24_3.35.15.31_release_142189_signed.exe, és visszatér az eredeti fa (miután letöltött dupla kattintás és megoldása) http://shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Buzz és az egyéni rom http://alchemistar.blogspot.com/2010/10/htc-wildfire-custom-roms-list-103110.html . Remélem, segíteni.

        Nos, hogyan ezt az android 2.2.1 az eredeti a HTC, vagy közvetlenül a cián egyéni rom, mint a hogyan mondtad Miai 2.1 így tettem az eredeti, de ahogy nincs semmi a képernyőn, de ez üres, HTC Sense valami google semmit, csak kopasz android 2.1 csak semmi, azt hiszem, nem kell törölje Dalvik cache letörölte úgy vélik, hogy még mindig az Android, és akkor is, ha adja vissza a régi visszaállítási htc apps 2.2.1 a Beállítás menüben csak akkor nyílik jelenik meg, eltűnik, mielőtt anélkül, hogy bármi a gyökér nélkül google számla, azt mondom, köszönöm mindenkinek most üres semmit. Ha megy a Vodafone sal nekem megjavítani vagy mehetsz közvetlenül a htc millió 2.1 resofteaza is, mi?

        • ASUS: Nos, hogyan ezt az android 2.2.1 az eredeti a HTC, vagy közvetlenül a cián egyéni rom, mint a hogyan mondtad Miai 2.1 így tettem az eredeti, de ahogy nincs semmi a képernyőn, de ez üres, HTC Sense semmi google semmit, csak kopasz android 2.1 csak semmi, azt hiszem, nem kell törölje Dalvik cache letörölte úgy vélik, hogy még mindig az Android, és akkor is, ha adja vissza a régi visszaállítási htc apps 2.2.1 a Setup menü csak nyitott jelenik eltűnik mielőtt anélkül, hogy bármi lesz anélkül, hogy root meg a google számla, azt mondom, köszönöm mindenkinek most üres semmit. Ha megy a Vodafone sal nekem megjavítani vagy mehetsz közvetlenül a htc millió 2.1 resofteaza is, mi?

          Cristi, meg most, és azt mondom, Lam fel 2.1 Loading várjon néhány percet, amíg azt mondja terhelés alatt lb.engleza és halvány színű, és azt mondom, adjunk hozzá Wiget, főképernyő két párbeszédeket, így csak akkor van értelme csak Letöltés semmi teendő ebben az esetben? Hogyan jutok el a forradalmi gyökér? Igazából nem tudom, mit tegyek: -?

        • ASUS: Nos, hogyan ezt az android 2.2.1 az eredeti a HTC, vagy közvetlenül a cián egyéni rom, mint a hogyan mondtad Miai 2.1 így tettem az eredeti, de ahogy nincs semmi a képernyőn, de ez üres, HTC Sense semmi google semmit, csak kopasz android 2.1 csak semmi, azt hiszem, nem kell törölje Dalvik cache letörölte úgy vélik, hogy még mindig az Android, és akkor is, ha adja vissza a régi visszaállítási htc apps 2.2.1 a Setup menü csak nyitott jelenik eltűnik mielőtt anélkül, hogy bármi lesz anélkül, hogy root meg a google számla, azt mondom, köszönöm mindenkinek most üres semmit. Ha megy a Vodafone sal nekem megjavítani vagy mehetsz közvetlenül a htc millió 2.1 resofteaza is, mi?

          Azt mondom, nem alkalmazható, és kristály tutorials! Hányszor mondod (mondtam, és Cristi), hogy a telefon más, és mi vonatkozik Optimus One nem érvényes, vagy nem volt meg a HTC Wildfire?
          Ez az, amit a harc mindannyiunk száját, és nem ... Batman

        • ASUS: Nos, hogyan ezt az android 2.2.1 az eredeti a HTC, vagy közvetlenül a cián egyéni rom, mint a hogyan mondtad Miai 2.1 így tettem az eredeti, de ahogy nincs semmi a képernyőn, de ez üres, HTC Sense semmi google semmit, csak kopasz android 2.1 csak semmi, azt hiszem, nem kell törölje Dalvik cache letörölte úgy vélik, hogy még mindig az Android, és akkor is, ha adja vissza a régi visszaállítási htc apps 2.2.1 a Setup menü csak nyitott jelenik eltűnik mielőtt anélkül, hogy bármi lesz anélkül, hogy root meg a google számla, azt mondom, köszönöm mindenkinek most üres semmit. Ha megy a Vodafone sal nekem megjavítani vagy mehetsz közvetlenül a htc millió 2.1 resofteaza is, mi?

          Az eredeti smartphone csatlakoztatott USB-n keresztül a compuer és végre RUU_Buzz_HTC_WWE_1.25.405.1_Radio_13.45.55.24_3.35.15.31_release_142189_signed.exe fülre, és kövesse a lépéseket, és akkor nem tudja kezelni rezolvat.daca ha tanulmányozza a xdadevelopers.

  • ... professzionális bemutató, ám továbbra is rajongói vagyok a mobiltelefonoknak a filmekkel Stan és Bran mellett ... Naponta és még többet olvastam az oktatóanyagokat: "A Flash Player halálának bejelentése után az Adobe megígérte, hogy hozzájárul a HTML5 fejlesztéséhez. , egy olyan platform, amely szélesebb körű támogatást és funkciókat kínál, amelyeket a Flash nem tud nyújtani. Folytatódni fog az Adobe AIR irányába tett erőfeszítések, és a vállalat az asztali rendszerek Flash Playerjével fog foglalkozni, bár én személyesen nem adom ennek a platformnak a hosszú élettartamát.

    Úgy tűnik, hogy a Flash Player 11.1 az Android és a BlackBerry PlayBook az utóbbi, amit valaha látni fog a mobil eszközökön, és a jövő HTML5-ben van írva. Ha Steve Jobs itt lenne, hogy megnézze, mennyire jól van ... Mit gondol, mit gondol, Jobs irónikus kijelentést tett volna a hír meghallgatásakor? „”

    ... meg tudsz-e készíteni egy oktatást Stan és Bran telefonokról?

    Tényleg nem ironikus vagyok, az embereknek tudniuk kell a „Hogyan készül” és nem a Dicovery-ből, ahol mindent robotizálnak és természetesnek mutatnak be ... Remélem, hogy az ASUS ért valamit, kapcsolatban áll veled? ... nem hiszem, véleményem szerint "pénzre kész" gyerek, aki megpróbál alkalmazkodni ... nos, mentem dolgozni.

  • Még mindig nem értem, ha én megyek 3G webhely telepítése után a ROM. Telepítése után a baseband csomagot, vagy menjen minden kívül 3G?

  • Nekem van egy galaxis gio s3650 és szeretném ezt upadate kezdő, én nem a saját gyökér egyetlen dolog, amit fel Luncher profi, ha tudok segíteni bárki is kilép, vagy hol lehet kapni, azt akarom, hogy ez a 0.Am 800 processzor és még mindig nem működik

  • Adrian szeretnék valamit kérdezni tőlem (igen, tetszik ezek a mobiltelefonok, gyönyörűek, nagyon sok funkcióval rendelkeznek, nagy teljesítményűek, különböző lehetőségek vannak, különféle lehetőségeket csináltok, így csinálod, túlmutatsz és így tovább korlátlan ideig ...), de szeretnék Ön azt mondja, hogy mennek a dolgok az LG p500, a samsung galaxy stb. sugárzó nagy és nagyon vonzó képernyőt sugárzó mágneses mezővel, amely az LG pXNUMX, samsung galaxy stb. hogy ezeknek az okostelefonoknak a gyártói megóvják termelésüket, és azt fogják mondani, hogy minden jó és tökéletes, és több ezer érdekes ember kérdez egy fizikai tanárt vagy szakembert, aki tudja, hogyan kell besugárzni ezeket a mobilokat, mindaddig, amíg rájönnek, mennyire hasznosak, biztos vagyok benne hogy minden bútor sugárzik, de egyik sem informálja a világot, amely kevésbé sugárzik, annál több ......

  • Marian, én nem egy mentem állomány ROM bár megváltozott a jogosultságokat a lib mappában. No flash player nem működik, és nincs flash player 10.2 10.3

    • AdrianGudus: az egyik nem működött az alap-ROM-mal, bár a lib mappában lévő fájlok engedélyét is megváltoztattam. Sem a 10.2, sem a 10.3 Flash Player nem működött

      Amikor elmegyek, de egy kicsit szaggatott.
      Én 2.3.3 Android verziót v20h, és azt tettem, amit korábban írtam.
      Van egy link az xda fórumhoz.
      Amikor fájlokat használtam Root Explorer. De vigyázz Flash Player kell telepíteni a telefon memóriájába, és nem az SD-kártyán, különben megy másolni a fájlokat a lib mappában

      • Marian: Amikor elmegyek, de egy kicsit szaggatott.
        Én 2.3.3 Android verziót v20h, és azt tettem, amit korábban írtam.
        Ez is egy linkcatre XDA fórumon.
        Amikor fájlokat használtam Root Explorer. De vigyázz Flash Player kell telepíteni a telefon memóriájába, és nem az SD-kártyán, különben megy másolni a fájlokat a lib mappában

        :) Igen, barátom, tudom, miről van szó, hidd el, nagyon nem szeretem a romot. Lehet, hogy valahogy feltölti a .kdz v20h kiterjesztésű fájlt egy fájlmegosztó webhelyre, és megadja ehhez a linket. Az oktatóanyagban megmutattam, hogyan kell egy egyéni ROM-ot villanni, hogyan lehet letölteni a .kdz fájlt (hivatalos rom). Az e-mail címem az első oktatóprogram fölött van, kattintson a jobb gombbal a vörösre írt nevemre, és válassza a helyi menüből " e-mail cím másolása "
        Előre is köszönöm!

  • Hagyja, hogy a becsapott lam valahogy adta iam 2.1 mint mondta, Cristi és IAM történt a telefon rendszer frissítést, és most látom, hogy megy a 2.2.1 SETUP HTC Sense, de ott, amikor megvásárolja a telefont úgy tűnik Primada set wi-fi, google számla , facebook, és végül a Befejezés még mindig nem működik, de működik olyan jól. Ez az, hogy az a nyitott LG Adriane a p500 csinálsz vele, amit teszel vissza csirke 2.2 2.3 astaaa oh ő Wildfire. Jól megy

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.