Android Jelly Bean 4.1.1 telepítést a Windows VirtualBoxban

Ma telepíteni az Android operációs rendszer a Windows használ VirtualBox kép, minden mozog szuper gyors, azt lehet mondani, Android VirtualBoxban Sasszegek hogy gyorsabban halad, mint az Android mobil okostelefon vagy tabletta.
Ez a megoldás azok számára, akik nem rendelkeznek egy olyan eszköz, Android OS, de szeretné, hogy úgy érzi, ezt az operációs rendszert, hogy az egész világot meghódította az elmúlt években, azt is, hogy a tökéletes megoldás azok számára, akik szeretik az Android és szeretné van ez az asztalon vagy a laptop, és még nem adja fel a Windows.
Mi is van néhány oktató ebben a témában, az első bemutató idősebb, 1.6 Android VirtualBox és a második BlueStacks App Player bemutató, Egy alkalmazás, amely alapja egy virtuális gép, ami minden Android, sajnos a felület változik íze túl sokan, de BlueStacks igen nagyra értékelik.
Bármit használja ezt a konfigurációt, akkor látni, milyen gyorsan mozognak, a terhelés és a boot, akkor is látni olyan böngésző, amely lehet mondani, hogy a versenyt a sebesség böngésző Windows sebesség és az egyszerűség.
Természetesen, mint az várható volt, azok a kis hibákat, amelyek többsége kapcsolódó OpenGL, de remélhetőleg orvosolni fogják hamarosan.
Az alábbiakban linkeket letölteni VirtualBox és az Android (import kép), azt tanácsolom, hogy válasszon ki egy képet gapps és a Flash Player.
Letöltés VirtualBox
Android kép importálni VirtualBox


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (92)

  • Cristi, az androidot a fejlesztők túlságosan gyorsan eltávolítják, még csak nem is kell kipróbálni, és már készen áll a multitaskingra is, hazugságok, amelyeket 2 hónappal ezelőtt frissítettem egy S2-en, és nincs olyan multimédia feladatom, amit láttál, hogy sok megjegyzésed volt , de az S2-en nem. Ezek mindig sietek, aaa, és van egy másik dolog, az alkalmazások nem mennek az SD kártyára, hanem a telefon memóriájába mennek korábban a 2.3.4-rel. Most nem haladtam meg az 1 GB-ot a 4.1.2-vel. Már 300 MB telefonmemóriám van. semmi sem megy a kártyán, sajnálom, és meggondolom az androidot. Egy másik dolog, amiért az iOS most már többfeladatos lett, miért az android most úgy vette ki, hogy siessen, hogy sokkal tetején álljon, pff, az iOS most már többfeladatos, és inkább azt gondolom, hogy sokkal jobb az iOS, mint az android Ha elkezdi ezt csinálni, akkor még ügyfelei sem lesznek. Különben is, jobb, ha 30 milliót költ egy iPad 4-re, mint a Samsung N8000 táblagépére, amelynek katasztrófa képernyője van, csak a SubWay játék pixelei. Alig várom meg, hogy megjelenik a Sony Tablet Z vagy az iPAD 20, és megvásárolják egyet, akár a Sony, akár az Ipad. A Samsungnál káposzta képernyőn, 5 dpi felbontással, 180 hüvelykes képernyőn, sajnálom, hogy kínosan rossz vagyok.

  • Nagyon jól működik. Van egy tabletta, a lehető leghamarabb vásárolok egy mini PC-t .... és most a számítógépen is. Van egy kis kérdésem, az otthoni alján lévő gombok nem jelennek meg nekem, nyomja meg a "home" gombot :))

  • Kiváló! Kellett, hogy az! Alig várom, hogy többet AndroVM a totorialele viitoare.Observ az úgynevezett AndroVMplayer.Ce gyártó?

  • Swe asptept telepíteni a számítógépre Most már csak meg kell várni, és mit lehet szempontjából illesztőprogramok perifériák, és milyen mértékben kompatibilis velük.
    Orcum Android nő egyre.

  • Futnak szinte minden játék, mint egy igazi android? Őszintén szólva, szeretném a gödör az operációs rendszer és az Android! A szó, hogy Krisztus hamarosan feladja Windows!

  • Úgy vettem észre, hogy csökkent csaknem teljesen prezentációs szoftver, akkor szédül mindenféle alkalmazás, amely azonban nem mindenki tudja használni!

  • Helló, chear most írni a virtuális gép telepítettem android.
    Goes nagyszerű. (Csináltam egy pár változások megjelenése)
    Köszönöm szépen, Cristi.
    Sok szerencsét mindenkinek

  • AndersonCristi, android szoftverfejlesztők eltávolítása túl gyorsan, nem értem, hogy próbálja ki alaposan, és kész pac már multitasking fekszik 2 hónapja tettem egy frissítést, és nekem nincs multitasking S2 láttad, hogy voltál Notes sok, de nem S2. Ezek a srácok mindig rohanó, és az egyik utolsó dolog aaa alkalmazás nem megy az SD-kártyát a telefon memóriájába megy előre 2.3.4 nem haladhatja 1gb most 4.1.2 már 300MB telefon memóriájába. A kártya nem megy semmit tesz sajnálom, és megváltoztatni a véleményét android. A másik dolog, ami dAbeau ki most iOS multitasking, hogy az Android, és most elvitték neki, hogy siessen, hogy a tetején a sok közül, pff jól dAbeau iOS mostanáig multitasking és hajlamosak azt hinni, hogy ez sokkal jobb, mint az Android iOS Ha kezdett dastea már not'll tartani az ügyfelek. Orcum jobb adni 30 4 millió egy iPad, mint egy tablettát Samsung N8000 katasztrófa csak pixeles képernyő játszani Pai káposzta Subway hogy 20 millió pixel sajnálom, nem látni, nem dobja pénzt. DAbeau várható Sony Tablet Z vagy iPad 5 és vesz egy közülük, vagy a Sony, vagy a Samsung Ipad.La káposzta 180 dpi képernyő a képernyő 10inch kínos Elnézést beteg.

    Úgy vettem észre, hogy a legtöbben nagyon félretájékoztatták megjegyzéseket és rohanás a hamis állítások.
    Android támogatja a multi task sokáig! Amit mond az S2 és megjegyzi, hogy lehetséges alkalmazásokat egymás mellett (egymás mellett), valami új és esetleg több eszköz Android.
    Kő dobja el túl hamar!
    Idősebb, egyik cég sem tartozik semmiféle tartozással, ha nem szereti bizonyos termékeket, ne használja többé, tájékoztassa magát jobban, mielőtt megvásárol egy terméket, és ne viselkedjen úgy, mint egy gyerek, aki azt gondolja, hogy minden megfelelően ...

    • Igen, és miért nem multitasking S2 azt mondta, hogy a funkció az összes Android készülékek, és miért én még soha nem működik 1.2ghz dual core processzor, hogy szükség van megjegyzéseket kell multitasking már 1.4 ghz és kellemes dak is 1.4 ghz, miért a jegyzeteket Cristi van S2 bú, mi a válasz? Azt mondtam, és jobb termékeket ad egy fillért sem, de valahogy minőség vagy ipad ipad 4 5 fordul elő az ősszel. És válaszol a kérdésre, hogy miért nem megy alkalmazásokat az SD-kártyát a telefon megy minden, hogy ez a válasz?

      Adrian Gudus: Úgy vettem észre, hogy szinte az összes megjegyzés nagyon félretájékoztatták, és rohanás abba, hogy azt állítja, gresite.Android támogatja a multi task sokáig! Amit mond az S2, és megállapítja, hogy lehetséges alkalmazásokat egymás mellett (egymás mellett), valami új és esetleg több eszköz Android.Arunci kő túl gyorsan! Felnőnek, nem cég tartozik semmit, ha nem tetszik egyes termékek, már nem használt, tájékozódjon jobban, mielőtt megvásárolná a terméket, és ne úgy viselkedik, mint egy gyerek, aki úgy véli, hogy minden esedékes ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.