Hangfelvétel bármilyen forrásból veszteség nélkül, sztereó keveréssel - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogom mutatni, hogyan kell engedélyezni Stereo Mix hangkártya, ez a funkció lehetővé teszi, hogy intrgistram bármilyen forrásból származó hardver szintű veszteség nélkül.
Használata Stereo Mix hangot is rögzíthet a YouTube, a rádió az interneten, egy talk show, podcast, szolgáltatás audio streaming oldalak online zenei díjat és sok egyéb forrásból, mindössze annyit lehet hallani, hangszórók regisztrálhat . Ne keverd össze a Stereo Mix és felvételi mikrofon, valami más
Alapvetően Stereo Mix egy híd közötti közvetlen lejátszás és felvétel, ez a funkció fórumon a hang, sajnos alapértelmezésben le van tiltva, ezért hatástalanítás nem tudom, de azt gyanítják, hogy köze van a lehetséges szerzői, figyelembe véve, hogy a felvételt Stereo Mix készül a legjobb minőségű veszteség nélkül tűnik logikus feltételezés szerzői, alapvetően a forrás úgy lesz a felvétel, rájössz hogy mennyire képes felvenni a dalokat.
Ahhoz, hogy használni / rekord Stereo Mix kell használni coft elfog audio, szoktam vakmerőségEz egy szabad szoftver, és rendkívül kompetens.
Ha azt szeretnénk, hogy felvegyenek egy hangsávot, hogy a nemrég megjelent, lehet azt csinálni Stereo Mix egy online rádióállomás, meg kell találnia állások bitráta jó milyen bitráta nagyobb, így a hang lesz gazdagabb és kellemesebb a fülnek
Várlak rád kommentárokkal, benyomásokkal és javaslatokkal ...

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

  • Ezt a funkciót már régóta használom, főleg azokon a webhelyeken, ahol nem tölthet le olyan dalt, amely igazán szereti, és nem találja meg másutt. ezt a funkciót sikeresen használhatja.
    Azt elfelejtette megemlíteni, hogy ptr. ment minden felvett különböző formátumokban csak mp3.
    Ehhez szükség van egy plaghin (béna AUDACITY) nevezi. akkor menthető mp3.
    Bravo. videotutorial.Succes csapat tovább.

  • Cristi a lehető leghamarabb elvégzi az audio-video szinkronizációs útmutatót, mert nagyon érdekesnek találom

  • Cristi, meg tudod csinálni a tutorial, hogy szeretnék felvenni valamit ex. Nekem van egy hangszalag, és azt akarom, hogy húzza a dalok, amelyek rajta PC. Mi a szoftvereket, hogy a március segít, tekintve, hogy nem minden dal állvány őket megáll, ha egy dal után véget ér a box alapvetően úgy érzik, hogy a szoftver, és automatikusan kiválasztja egy másik dal a szalagot, és húzza ki db, nem tudom, ha érti, mire gondolok. Szóval adok Rec, hogy az, hogy az ilyen Delay várni, amíg eljövök, hogy énekeljen, és kezdjük Közvetlenül fényképezés után a PC dallamot. Mint oly találni szoftver, amely rögzíti egy dalt, és utána meg kell tenni egy másik nevet, hogy miután több mint újraírása. Kérjük, azt segíteni és más látogatók.

  • Apropó audio, van egy ploblema vagy a hiba attól függően, hogy hogyan kívánja értelmezni.
    Az én PC I 3.1 hangot, akkor csatlakoztassa a hátsó hangszórókat a számítógéphez normálisan működik, de im még mindig két előlapon jack mindegyik hangszóró és egy regisztrált. A probléma az, hogy ha csatlakoztatja az elülső panel windows nem ismerte. Amikor ubuntu felismeri és a hátsó és az elülső panelen.
    Mit tehetek, hogy ismerje el a Windows audio jack, és rögzíteni kell az előlapon?

  • KodeJust:
    Apropó audio, van egy ploblema vagy a hiba attól függően, hogy hogyan kívánja értelmezni.
    Az én PC I 3.1 hangot, akkor csatlakoztassa a hátsó hangszórókat a számítógéphez normálisan működik, de im még mindig két előlapon jack mindegyik hangszóró és egy regisztrált. A probléma az, hogy ha csatlakoztatja az elülső panel windows nem ismerte. Amikor ubuntu felismeri és a hátsó és az elülső panelen.
    Mit tehetek, hogy ismerje el a Windows audio jack, és rögzíteni kell az előlapon?

    Ez minden, amit tennie kell: http://www.screenr.com/Kqt8 (Kérjük a videolejátszás oldal, ahol kapsz)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.