Telefonos regisztrációs ujjlenyomatok a helyes módszer

Regisztrálása ujjlenyomatok telefon

Regisztrálása ujjlenyomatok telefon

Az utóbbi időben szinte minden telefon egy bizonyos szint felett, amely rendelkezik egy ujjlenyomat-érzékelő és a biztonsági minden új telefonok hamarosan ujjlenyomat-érzékelő.

Mennyire biztonságos ujjlenyomat?

Ha beszélünk a biztonság, nem mondhatjuk, ujjlenyomat-érzékelő biztonságos. Ez általában elég könnyű, hogy kinyit egy telefon ujjlenyomat-érzékelő. A legegyszerűbb módszer az, hogy erő a tulajdonos érintés érzékelő, míg a jelszó nehezen eltávolítható a férfi fejére.

Ujjlenyomat-érzékelő = kényelmet és gyorsaságot

Általában ujjlenyomat-érzékelő van elhelyezve ott, nem a biztonság, de a kényelem és a sebesség.
Gyorsabban feloldhatjuk a telefont, és nem tudunk bejelentkezni az alkalmazásokba anélkül, hogy emlékeznénk vagy jelszavakat írnánk be; Csatlakoztassa az ujját, és oldja fel a telefont, vagy jelentkezzen be az alkalmazásba.

Miért nem megy jól az ujjlenyomat-érzékelő?

érzékelő jel egy olyan eszköz, ami jó ameddig hogy helyesen használják. Figyelembe véve bizonyos dolgokat, és az ujjlenyomatok rögzítésre került, mi lesz a békés életet, és mentes a frusztrációk ujjlenyomat-érzékelő.

Amikor ujjlenyomat-érzékelő

1. Ekkor adjuk nedves
2. Amikor túl száraz bőr
3. Ha az érzékelő szennyezett
4. Amikor felvettük jó nyomatok
5. A szélsőséges hőmérséklet túl hideg / meleg
6. Egyes telefonok, amikor a zsebében

Regisztrálása ujjlenyomatok telefon

Meg kell gondolni, hogyan használjuk a telefont, és a különböző pozíciókat az érintés ujjlenyomat-érzékelő.
Nem ujjlenyomat-érzékelő rögzíti az összes ujját, de kis adagokban, amelyek összehasonlítják az eredeti regisztrációt.
Minden alkalommal, amikor egy másik ujjlenyomat érintőgomb része az ujját, és ezért fontos, hogy minden régió a telefon ujj ujjlenyomat kezdeti regisztráció.

Hogyan beíratni ujjlenyomat nincs probléma

Tisztítsuk meg a kezét tiszta (fontos), indítsa el a felvételt az ujját, egy minden bejáratnál.
Ugyanazzal érintés ujjlenyomat, de különböző pozíciókban a telefon rögzítésére számos területén lábnyom.
Ne keverje az ujját, egy ujjal egy időben rekordot.
Figyelem!
Ez az útmutató csak akkor érvényes, az ultrahangos vagy kapacitív érzékelők. Optikai érzékelő (laptopok, Galaxy S5) megy egy másik üzemmódot.

Ujjlenyomat regisztráció a telefonon - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Kérem, segítsen nekem néhány tanácsban: Nem telepíthetek ablakokat a C partícióra, nem tudom törölni az MBR-t vagy a Gpart-ot a linuxból, az Egyesült Királyságban vagyok. Cristi úr, Adi úr, segítsen nekem a laptop életre keltetésében.

    • Szerezzen be egy CD-t a Windows XP nem számít semmilyen verziót, majd tegye a boot cd hogy -eze NTFS formátumú, akkor egyszerűen nem gyors

      • Lehet olvasni, ha egyszer ura felett, nem tud semmit a partíció kemény és én történt, hogy egyszer nem tudott tovább bármilyen formában, illetve törölni partíciókat, megoldottuk csak tudja, hogyan éjszaka után álmatlan.

  • 1. Helló, még mindig van egy Oneplus One, amelyet két évvel ezelőtt vásároltam, miután itt láttam az oktatóanyagot, és egy hónap alatt megvásárolom a 3. szót. Néztem itt, és tőled tudom, Cristi, hogy ő valóban "vadállat", amelyet csak az Iphone 7 "ver" egyelőre az összes tesztben, ehelyett nincs riválisa. Érdemes megvenni az egyszerű tény miatt, hogy csak Androidot használ, és nem IOS-t, ahol valójában nem tud megváltoztatni vagy megtenni semmit a telefonnal. "Mi szolgált arra a tálcára, amelyet elnyelsz"
    2.Tin köszönni a képek letöltésére előző tutorial eredeti ablakokat, keres hosszú 7. Unom már 8 10 vagy. Ezek a srácok tudom a nevét, és most az anyám, nem beszélve a szar.
    3. A legfontosabb! Kérem, Cristi, láttuk, és mindannyian tudjuk, hogy vagy az EMAG-nál dolgozik, vagy van velük kapcsolatban álló bizottsága, ami nem igazán számít, de lehet, hogy van valaki, akit ismersz, vagy joga van véleményt kapni a fentiekről ”. Kérjük, javasolja számukra egy határokon átnyúló termékszállítási rendszer bevezetését, természetesen alacsony költséggel. Körülbelül 3 éve élek az Egyesült Királyságban, gyakran akartam tőlük termékeket vásárolni, ám megakadályozta az a tény, hogy a termékeket nem lehet a határon átadni. És Istenem, kicsit megkíméltem őket, amíg az országban voltam. Az itt látott oktatóprogramok százai után (az alaplap, a grafika, a processzor, a RAM, az SSD, a hálózati kártya stb.) Frissítettem az egész asztalomat. Milyen szégyen!
    Sok szerencsét!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.