Infobot, a Yahoo Messenger robotja, amely ismeri az időjárást, a horoszkópot, a legnépszerűbb filmeket stb. - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató Örülök, hogy vezessenek be egy robot Yahoo Messenger akkor értesítsen minket az időjárás, horoszkóp, egyik legforróbb filmeket, akkor tegye meg minket szavakat lefordítani bármilyen nyelvre akarjuk , akkor kérheti bármilyen címet irányítószámot Romániában, valamint a telefonos körzetszáma egy város Romániában, azt mondjuk, hogy megnyerte a lottó számokat a múlt héten, azt kérdezi, hogy mi az árfolyam, és nem kérhetjük, hogy nem még nehéz matematikai műveletek számunkra.
Ahogy ígértem itt a bemutató, és a rövidítések jelentését lásd a használt nyelvek fordítás:
ro - római ga - ír
hu - angol it - olasz
német és japán
fr - francia ko - koreana
af - africana lv - letona
sq - albán lt - litván
ar - arab mk - macedón
be - belarusa ms - malaeza
bg - bolgár mt - máltai
ca - katalán nem - norvég
zh - kínai fa - vak
hr - horvát pl - lengyel
cs - cseh pt - portugál
igen - dán ru - orosz
nl - holland sr - szerb
et - észt sk - szlovák
tl - filippínó sl - szlovén
fi - finn es - spanyol
gl - galíciai sw - szuahéli
ő - görög sv - svéd
ő - héber th - thai
hi - indusa tr - török
hu - magyar uk - ukrán
is - izlandi vi - vietnami
az indonéz cy - galeza

A legviccesebb dolog infobot, viccel, és ha valahogy, valamilyen oknál fogva ideges vagy unatkozik. Találtam ezt a rendkívül hasznos robot, amely gyakran előfordul, hogy hiányzik a híreket és az időjárás, vagy egyszerűen nem tudom, hogy egy tranzakció Dolaru vagy euróban. Habozás nélkül infobot robot segített minden alkalommal anélkül, hogy nekem ő fáradt
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
UPDATE 26-06-2010
Ha megy próbálja használni egy ID ezeken az oldalakon: infobotro7, infobotro10, infobotro11, infobotro12

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (86)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.