Hirdetés eltávolítás és több rendetlenség aktiválása a Yahoo Messenger 11.5-hez - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan működünk multi messenger Yahoo Messenger 11.5Az új verzió, amely csináltunk néhány nappal ezelőtt a bemutató. Továbbá, minden a bemutató látni fogjuk, hogy mit kell tennünk, hogy megszabaduljunk a reklám és a messenger listát, amely a leggyakrabban bosszantó bunkó. Azonban van dolgunk két hordozható alkalmazások, amelyek nem igényelnek telepítést.
Az első alkalmazás AbrLite Ez lehetővé teszi számunkra, hogy távolítsa el bannerek reklám Mess, chat szobákban, vagy videokonferencia. Ez az alkalmazás hasznos, ha azt szeretné, hogy csak megszabadulni a hirdetések Yahoo Messenger, és nem akar fordulni, és a több rendetlenség a Yahoo Messenger 11.5
A második alkalmazás neve AdBannerRemoverPlus_v1050 ami valamivel erősebb és engedélyezni és letiltani vagy engedélyezni multi káosz. Az alkalmazás is távolíthatjuk néhány gombot a messenger listán, letiltás futtatni a Yahoo Messenger a Windows (amely lehet tenni közvetlenül a Yahoo Messenger alkalmazás 11.5). És ez az alkalmazás képes eltávolítani a hirdetéseket, ha korábban még nem használta AbrLite.
Figyelni: Mindkét AbrLite és le kell játszani óvatosan AdBannerRemoverPlus függően, hogy milyen operációs rendszer van. Ha Windows 32 bit (megmutattam a bemutató tudni, hogy melyik változat a Windows használt, vagy 32 64 bit) le kell tölteni AbrLite_32bit és ha 64 bites Windows érdemes letölteni AbrLite_64bit.
Bár az alkalmazás két változatban ge AdBannerRemoverPlus 32 vagy 64 kell nézni ki egy futni, lenézni az alkalmazás ablakba, hogy ha észleli a helyes út a mappát, ahová telepíteni Yahoo Messenger 11.5.
A mappa elérési útvonala Yahoo Messenger for Windows 32 bitek: C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger
A mappa elérési útvonala Yahoo Messenger for Windows 64 bitek: C: \ Program Files (x86) \ Yahoo! \ Messenger
Ha az útvonal jelzett AdBannerRemoverPlus nem helyes, azt mutatják, a video tutorial, hogy hogyan adsz a helyes utat mappa Messenger alkalmazás.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a bemutató, hogy mit kell tennünk, hogy megszabaduljon a hirdetések Yahoo Messenger, és hogyan működünk több rendetlenség Yahoo Messenger 11.5.

Fájlok letöltése AbrLite 32 és 64 + AdBannerRemoverPlus

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (45)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.