Próbálja ki a Google Chrome OS-t telepítés nélküli USB-meghajtón - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan lehet, hogy a rendszer össze Chromium OS és a Google Chrome OS egy USB stick később indul, és használja a Live módban. Ez csak akkor fut a pendrive minket, hogy bármilyen változás a valódi merevlemez. Mi is van egy bemutató, ahol bemutattuk, hogyan lehet használni, és tesztelni a Google Chrome OS egy virtuális gép, mint VirtualBox vagy VMWare Player. Lesz, hogy vajon, ha egyetért, és ha azt szeretnénk, hogy a bemutató, és hogyan tud egy USB stick, ezért úgy döntöttem, hogy ez a bemutató. -Ban utolsó előtti bemutató A fenti szöveg bemutató részletesebben is bemutatja az operációs rendszer. Csak annyit kell, hogy töltse le a uTorrent vagy torrent kliens, egy archív tartalmaz képeket és Win32DiskImager segédprogram, amely elősegíti, hogy a Google Chrome OS rendszer kép az USB stick. Ha az alábbi lépéseket, akkor nem csak, hogy az USB stick a számítógépbe, és hogy mi a restart, hogy belépjen a BIOS-t és állítsuk PC boot az USB stick. Hogyan csináljuk ezt mutatni részletesen a bemutató videót.
Megjegyzés: Az USB stick használt legalább 4 G

magnet:?xt=urn:btih:AZDMDID2FDGQ5ETAUZA2WVY3J6ZHP2Q6

Ha továbbra sem tudja kezelni a BIOS-ot, hogy beállítsa a számítógépet az USB memóriakártyáról való indításhoz, Cristi kollégám oktatóanyagot készített a "Néhány rövid magyarázatokat BIOS"Ahol részletesen meghatározta a BIOS funkcióit és lehetőségeit, ideértve a számítógép indítását az USB-meghajtóról. Ennek ellenére azt mondom, hogy térjünk tovább a videó bemutatójára.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (70)

  • Ön Andrian útmutatók overclocking a processzor elérni, de azt mondta, hogy egy kis idő telt el azóta, és furcsa nincs bemutató a tuningolás a CPU?

    • sasha-097: Azt mondtad, Andrian útmutatók tuning CPU elérni, de kevés idő telt el azóta, és furcsa nincs bemutató arról, tuningolás a CPU?  

      Ez veszélyes, és ne felejtsük el, hogy az oktatóanyagokat 8-14 éves korosztály is figyeli. Ki fizet az okozott károkért, csak a szülők. A google-on vagy a YouTube-on sok információ található erről, a sikerről.

  • Helló ... Szeretnék egy oktatóanyagot a Windows xp indítási menüjének a Windows 7-re változtatásáért ... ha lehetséges, hallottam, hogy valami ilyesmi lehetséges, de nem tudom hogyan, így gondoltam, talán találok megoldást az Ön számára. És bármi Üdvözöljük az xp testreszabási oktatóprogramját, sok szerencsét

  • Nincs több vicc, egyáltalán nem tipizálsz, ha a processzor leromlik, nem rátette a pénzt, tehát én vigyázok a processzoromra.

    • sasha-097: Május Joker TYY nem tudom, hogy fájni fog mindegy CPU adtál neki pénzt, nuty otthoni ápolás a CPU.  

      Haver, nem látja, mit mondtam a fenti? Nem off-topic hozzászólások tutorial!

  • Szia.! jó bemutató, és gratulálok neked, nagyon szeretem ezt a weboldalt, és nagyon sikeres vagy, hogy arra törekszel, hogy többet tudjunk meg .. tiszteletet tőlem ..! A sias azt javasolja, hogy készítsen egy oktatóanyagot a Hamachi szoftverekről, hogy virtuális hálózattal rendelkezzenek a neten. Ez egy nagyon jó program, de ingyenes verzió, és be kell állítani, és sokan használják ezt a szoftvert, sokak számára jó lenne (csak a játékok működnek DirectIP-n keresztül, az IN LAN nem látja őket) .OK sokkal jobban teljesíti a helyét! előre is köszönöm!

  • igen, igazad van velem, amíg kapcsolatba nem kerül, 2 percet vesz igénybe, és van egy kapcsolatom a romtelecom-tól, és nagyon jól működik, azt mondom, és azt hiszem, hogy a romtelecom-ból származó internet jobb, mint az rds & rcs.

  • Sajnálom nem működik URL-címet .. le .. a táskát bittorrent Linck és ad nekem egy hiba .. valami ilyesmi nem található xt = urn: btih: AZDMDID2FDGQ5ETAUZA2WVY3J6ZHP2Q6 valaki tud segítsen nekem rogggggggg

    • Andrei1988: egyébként nem tipizál, ha a processzor lebomlik, akkor nem tette rá a pénzt, és így zamatos törődik a processzorommal. sasha-097Citeaza nekem
      sasha-097 nem szavaz ez a bemutató.

      Azok számára, akik nem tudják kezelni, vagy a mágnes nem működik, feljöttem egy helper letöltési linket. Ugyanazt az archívumot töltöttem fel és töltöttem fel egy szerverre, ahol 10 napig létezik. A link erre a "http : //dl.transfer.ro/chromium_os_usb-transfer_RO-17jul-103f8c.zip ". Sajnálom, ha valamit feltettem, aminek nem kellett volna lennie.

  • Bocsánatot kérlek, észrevettem, hogy nem másoltam mágnest ... stb. feltettek a felső sorba és deaia: d .. elnézést kérek: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.