Töltés keresztül szabványos vezeték nélküli telefonok QI

Helló barátok, ahogy a videotutorial.ro oldalon megszoktuk, bemutatjuk Önöknek az új technológiákat, hogy képet alkothassunk arról, hogy milyen lesz életünk és főleg az informatikai és technológiai világ a jövőben.
A mai pedig QI vezeték nélküli töltés normál, ezzel a technológiával vezeték nélkül tölteni telefonok, tabletta, órák és egyéb eszközök, amelyek támogatják a QI szabványt vagy felszerelhető tartozék vezeték nélküli töltési támogatást.
Ce nu Qi vezeték nélküli töltés?
Vezeték nélküli töltés nem jelenti azt, hogy egy szobát töltő és telefon töltő 3 4-méterre. Ez a szabvány megy a távolság legfeljebb 1 cm (5 10-mm).
Amit meg kell tölteni a vezeték nélküli telefon?
1. Először is szükség van egy töltőállomás, ezen az állomáson ül a telefont, ha a feltölteni kívánt.
2. Másodszor, meg kell egy telefon vagy tabletta, amely támogatja a Qi vezeték nélküli töltési szabvány vagy tartozék, amely bekapcsolja a telefont az egyik kompatibilis QI. Kiegészítők különböző formákat vehet fel, a ház kapacitású akkumulátor beépített indukciós tekercs.
Az "indukciós tekercs" elég csúnyanak tűnhet, valószínűleg elképzelhet valami nagyot és csúnya dolgot, valójában ezek az indukciós tekercsek rendkívül vékonyak, körülbelül egy papírlap vastagsága. Alapvetően a töltőállomások és a vezeték nélküli töltőfedelek vastagságát az eset anyaga és a kialakítás határozza meg.
Az előnye ennek a technológiának érkező korlátlan lehetőségek az integráció, mi tesz egy kis indukciós tekercs semmit, így tudjuk feltölteni a telefont, amikor ül az asztalon, CamDate maradjon Gent / hátizsák vagy zseb mellett egy külföldi bank díjat.
Ezzel a technológiával kiküszöbölhető számos terhelés kényelmetlenséget élettartamú akkumulátor asurta ahol okostelefonok, tabletták és még a laptopok.
Légy tudatában annak, hogy sok telefon nincs beépített tekercs a vezeték nélküli töltés.
Figyelem!
Ne vásároljon semmit, amíg győződjön meg róla, hogy megy a vezeték nélküli töltés a telefont közvetlenül, vagy pedig opcionális tartozék.
Ne vásároljon nélkül töltőállomások, hogy működnek meghatározott standard IQ. A legbiztonságosabb minőségi termékek tovább: LG, Samsung, Energizer, Zens, Panasonic, Nokia.
A bemutató használtam demonstrációs 4 Nexus telefon és a töltő állomás Samsung, amely az úgynevezett S Charger Pad.

Transformation Kit S4 Galaxy S Charger + töltő állomás Pad

Nexus 4 már integrált vezeték nélküli töltés (Kedvezmény) (Ehhez töltőállomás)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

      • Ahelyett, hogy nem tudtak végrehajtani a ujjlenyomat szkenner szar (ami mellesleg még nem találták ott a közelmúltban más eszközök, valamint a rekord, van Android okostelefonok annyira) jobbat végre hasznos és vezeték nélküli töltés.
        Az ujjlenyomat-leolvasó által kínált szuper extra mega giga-védelem (arcok) másnap megsérült ... tehát különféle tények ...

          • Ne próbálja fény semmit, még azt is említettem, hogy volt, mint vicces.
            Annak tisztázása, hogy az Apple forradalmasította volt egy cikk, hogy a blog dedikált blog.videotutorial.ro
            Csak félretájékoztatták az embereket, akik csak nézni a nyitó rendezvény Apple nem mosott nélkül dönteni, hogy amit mondok, az igaz, a nyitó rendezvényen.
            Az Apple nem találta meg az érintést, az okostelefont, az ellopot és az ujjlenyomat-leolvasót. Ezek csak "luxus" termékek, túlértékelt áron.

    • egyetértek veled. 4 saját egy iPhone, és a galaxis s2 és nem hiszem, hogy meg fog változni a következő nagy ani.in 2 egyaránt elégedettek. innovációk nincs egyik vagy a másik. ugyanolyan gyenge elem és számtalan hibákat. Inkább maradjon divatjamúlt, jobb befektetni a pénzt valami mást.

      • Ez azonban a fájdalom egy másik, bemutató eseményeket, verte az öklével a mellét, mint én, hogy ők voltak az első, hogy felfedezték, és feltalálta.
        Igen, ez az, hogy ellopják a szabadalmak, és helyes gyakorlat, hogy kövesse.
        Van-e olyan cég, amely azt akarja, hogy új távlatokat nyit? Szabadalmaztatása minden, hogy esik a kézben (követő találmányok róluk), mint bárki más, hogy ne használják a technológiát talált chips? Támadás más gyártók tabletta alakja téglalap vagy mások ugyanazt a gesztust, hogy kinyit a készüléket?

        • Nagyon jól mondta Adrian és én vagyok azonos véleményt, mint te, összefüggésben azokkal az Apple-től, így nem mindig azt mondják, hogy feltalálták sok, de vettek máshol. Szégyelld magad Apple :))

    • Mint azt fentebb már említettük, akkor félretájékoztatták, vagy nem dönt, hogy a tájékozott és jó Haliti ugatott összes eseményt a színpadon, hogy indítsanak az Apple.
      Mit gondolsz, ki volt az Apple alkatrész beszállító? Lássuk csak, azt hiszem?

    • samsung processzorok az Apple termékek előállítása mellett az Apple előírásoknak. Tudjuk, hogy a példa a Mercedes, akik termelnek saját sebességváltók és motorok egyes modelleknél. nem számít, hogy ki gyárt alkatrészeket számít késztermék egy csomagban, mint szép.

      • Apple mobil processzorok készülnek ARM előírásoknak. Az Apple mérnökei, hogy kis változások használni őket hatékonyabban.
        Összehasonlítva a hagyományos előírások ARM az Apple úgy döntött, hogy használni PowerVR grafikus ahol az ARM műszaki volna menni Mali.
        Apple tette semmi rendkívüli, sem A6 most 64 bit nincs sor kódot írt, hogy a jövőben a dolgok változnak, de még túl korai. De ez is jól néz ki a marketing.
        Az Apple egy olyan cég, amely eladásra szólít fel, gyönyörűen csomagolja egy terméket, és maximálisan forgatja a marketing gombot. Lásd a telefonvonalak sorát ....
        Bár én nem szeretem a marketing és agresszivitása Apple a bíróság, fel kell ismernünk, hogy az iPhone és az iPad jó eszközök egyszerűen működik. Még ha minden jó az Android, hanem a stabilitás, ami ennél is fontosabb, hogy néhány.
        Számomra az iPhone unalmas, nagyon jó, de unalmas.
        A másik fontos dolog, Android ökoszisztéma jobban megfelel a románok és a Romániában.
        Android simán megy, szinte az összes Google szolgáltatás, amely az úton, nem vagyok kicsi, és nagyon erős. Azt nem veszik észre, mert ingyenes.
        Az amerikaiak iPhone megfelelő.
        Románia és a világ többi részén is portivit android.

        • Cristi így nem emelkedik a tudásszint, hogy követni fogja vaoastre naponta értékelik a munkát, mert sokat kellett tanulni. nem messze az Apple rajongó, de, hogy a császárnak, ami a császáré.

  • Pénz zárva sok éhes szájat kell dönteni, hogy vessen véget az üzlet, és rájössz, hogy magad a hatalmas mobil piacon erővel, sőt, hogy az Apple.

    • Gyere, baszd meg a fanyarizmust, az Android és az iOS jó eszközök, különben senki nem vásárolja meg őket.
      Vannak ügyfelek mindkét fél számára.
      Közben mi a helyzet a Windows Phone?

  • Figyelem!
    / / / / / / / / / /
    \ \ \ \ \ \ \ \ \ \
    Szükségünk van a visszajelzést!

    Sok a forgalom szűrt külső kapcsolatok, azt akarom mondani, hogy a nap, nem lehetett nézni video oktatóanyagokat, még mindig problémái vannak, vagy nem?
    Legyen lustaság és ellenőrizze!

    Köszönet előre.
    Cristian lu Cismaru

  • hello guys
    nem, nincs probléma figyeli útmutatók (mint volt tegnap, például)
    Most próbáltam, hogy ha fut, és Adrian a bemutató lesz rendben
    Nem azt mondom, hogy rendben volt az alkalmazás, de amikor láttam, hogy ők csak 500 mb vagyok ilyen ijedt kis Adrian van itt, hogy frissíteni a honlapon, és azt mondta, a 5 gb.
    jó becsületes tudunk nézni oktatóanyagok javítatlan, mint mi, néhány éves kortól
    (Róm már sokkal kényelmesebb, és talán igaza van, mert sokkal intelligensebb, mint mások)
    és szerény, amikor azt mondom, hogy
    és ezzel kapcsolatban a bemutató által Cristi, azt hiszem, DA telefon távoli loading
    különben mi értelme a telefont nagyon óvatosan egy bizonyos helyzetbe helyezni, nagyon szépen (mint a legtöbb), hogy kibasztassam egy átkozott dugót a hátába, és ez elég? :)

    • Vezeték nélküli töltés számos előnye van.
      1. Tudod feltölteni a telefonját, akkor is, ha a dugó micro usb törött, ez elég gyakran megtörténik, hogy a szolgáltatás, és nem bánja meg.
      2. Tulajdonosai éttermek és bárok kezdte beépíteni étkezés nélküli töltők QI nem is kell magyarázni az előnyöket.
      3. Az indukciós tekercs lehet építeni könnyedén szinte semmit, egy egyszerű megoldást arra a problémára, autonómia okostelefonok.
      Ez a technológia kell kidolgozni, és biztosan látni implementáció, nem csak a terhelést.

  • Visszatértem
    ellent nekem, ha tévedek
    különbség és a szépség jelenleg a Windows UI nem modern felület?
    hogy valós időben, hogyan kell változtatni a terek, és a PC-n. tablettát, de a telefont, mintha az élet.
    Azt hiszem, a Microsoft megalkotta az első felület, nem?
    vagy linux és mac-os, és hajtották végre valamit a saját eszközök?

      • Cristi, hol vannak a házigazdák a Húsvét-szigeten? Ha két hete ping = 1ms volt, most 217ms van. Halal javulást csináltál! Megnézem, az elmúlt napokban és most is jól ment. Van kapcsolatom az RDS-ről, fiberlink1.

        • Legyen Pingu States, hogy egyszerűen nem jön át, hogy ping videotutorial.
          Rakodási hely jobb, vagy csak keményebb?
          ps.
          A pingektől a webhely böngészőbe töltéséig a szentek minket esznek ...

      • Összehasonlítva nap betöltése sokkal gyorsabb, de a Chrome, a Firefox van valami lent.Am volt néhány probléma a firefox még ma este, én nem olvastam az első megjegyzés capcha kódot, és nem tudtam elküldeni comentariul.In csere króm ment először, de a Firefox honlapján mindig is nagy ínyenc.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.