Az Immunet, egy ingyenes és rendkívül kímélő antivírus erőforrásokkal - oktatóvideó

Szia barátok, ma lesz egy könnyű Antivirus (light), amely fogyaszt nagyon kevés erőforrás, erejét kihasználva felhő szkennelés engedélyezve van, nem jelenti azt, hogy lusta, ezt nevezzük Immunet antivírus és nekem sikerült hatni rám az ő makacssága.
Egy hete telepítettem ezt a vírusölőt annak érdekében, hogy bemutassam egy oktatóanyagban, kicsit játszottam vele, majd hagytam, hogy megnézze, hogyan teljesíti a mindennapi munkáját, ez egy víruskereső, amely nem egyáltalán érzi őt, csak szükség esetén beavatkozik, és ha úgy érzi, hogy valami kosként viselkedik, akkor sem ad fel, amíg meg nem oldja a problémát, és képes átmenni téged, hogy megoldja a munkáját. Éreztem annak makacsulását, amikor telepíteni akartam egy keyloggert, egyszerűen nem tudtam telepíteni, azt akarom mondani, hogy a Windows Defender meglehetősen későn észrevette, bár ez egy szoftver, amely a a kémprogramok és a Windows Defender család kémprogram-elhárító programok, bár "azt jelentették" későn, és a Defender elvégezte a munkáját, a megfelelők meglehetősen diplomáciai, vagyis választási lehetőségeket kínálnak, az Immunet nem kínál lehetőségeket, egyszerűen blokkolja és eltávolítja, mintha gyilkos lett volna, akit "mallware" megölésére alkalmaztak.
Azt lehet mondani, hogy tetszett, én szabad lágy, egyszerű beállítás, hogy alkalmas arra, hogy a nagy tömeg a kezdő felhasználók számára, igaz, felület, de nem túl modern rendben van, de ez ingyenes.
Egy kis probléma találkoztam, amikor megpróbáltam telepíteni a Windows-7 Enterprise X64, a szoftver nem fogás telepíteni semmilyen módon, miután abbahagytam elfog szoftver telepítés simán ment, valójában Általában minden futó kell állítani, mielőtt telepíti az antivírus és így tovább.
Imunet jön két szkennelés motorral, az első a motor a felhő, a második pedig a ClamAV motort, amikor a motor az online védett felhő, így Immunet fogyaszt nagyon kevés.
FIGYELEM.
Telepítésekor ki kell választani a verzió két motor, ez a lehetőség 2 első dízelmotor csak akkor nyújt felhő, és a harmadik lehetőség egy kereskedelmi kínál továbbá a magasabb védelmi szint.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Helló ... nagyon jó víruskereső, amelyet egy ideje használtam az avasttel együtt, mert ezt a vírusölőt egy másik vírusvédelemmel együtt használják :)

  • Szia Cristi, nagyon jó bemutató használok egy kendőt, és nem kell a PC, bár nagyon gyenge. Várakozás a Sandy Bridge platform tutorial!

    • DanutSzia Cristi, nagyon jó bemutató használok, mint a kendőt, és nem kell a PC, bár nagyon gyenge. Várakozás a Sandy Bridge platform tutorial!  

      És várok, meg akartam csinálni, hogy néhány nappal ezelőtt, de nincs kartonlapra, ez azért van, mert a problémák a SATA alaplapok.
      Hogy lehet, hogy az alaplap a boltban, hogy a vezető, most nincs raktáron semmi 1155 alaplap socket (Sandy Bridge).

  • Üdvözlet Cristi egy régebbi oktatóprogramhoz a domainjeidről, és az otthoni tárhelyről az edomenii és a ghsi.com webhelyen. Szeretnék vásárolni .ro domént, és évente 10 euró, vagy egyszeri 39 euró, mivel ezekkel évente 1 eurót fizetök, vagy egész évben egyszer fizettem 10 eurót? És ha a hi39.ro webhelyen tárolom az aldomainben lévő webhelyet, az általam készített webhelyet készít, és ha új domaint teszek fel, akkor ugyanaz a webhely marad, vagy minden megváltozik, és újra kell tennem, de tudom, hogy megy a google, mint egy A .hi2.ro megjelenése, de a .ro vásárlásom is. Saját vélem, hogy ezt soha nem csináltam, prímás, amikor vásárolok, és szeretnék néhány tanácsot. Kérem, gyönyörű Cristi :).

    • ASUSHi Cristi egy tutorial a saját régi a domain és tárhely a eDomenii és ghsi.com. Szeretnék venni nekem. Com és 10 évente, illetve egy alkalommal 39 eurót szeretne fizetni idén 1 10 39euro vagy fizet € 1 ptr alkalommal egész évben? És ha hi2.ro otthont az oldalon a subdomain, hogy van az az enyém, és ha tesz egy újonnan vásárolt tartományban marad, ugyanazon a helyszínen, vagy mindent megváltoztat, és meg kell ismételni, de tudom, hogy jön a Google, mint a jelenik meg. hi2.ro de megvette én birodalmam. ro nem tettem ilyet az Primada ha veszek, és szeretnék néhány tanácsot. Szépen kérlek Cristi .  

      My Sfaatul vásárolni a hosting, ha a tartományban, ahol a szakmaiság nem ingyenes (hosting).

  • Ez a víruskereső is telepíthető mellett más antivírus és nem ajánlott, hogy egyedül. Még ha van védő felhő nem olyan, mint Panda Cloud Antivirus. Ez segít, mint más antivírus antivírus még mindig a fertőzés megelőzésére, de ez nem túl jó, amikor a vírusok eltávolítása, így nem kell telepíteni egyedül, nincs másik víruskereső.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.