Hiren BootCD, hogyan lehet ellenőrizni és javítani a HDD-t, ha hibás, HDD Regenerator segítségével - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató együtt tanulnak, hogyan tudjuk rögzíteni a merevlemezre, ha azt Badura. Badur Hard Disk lehet 2 módon: Bad kapcsolatok fizikai és logikai rossz helyek
Badura egyének is megtörténhet, ha üti a merevlemezen található művelet vagy sem. Mivel a nagyon kis távolság között az olvasási kar és tálak egy erősebb hatása megérinti a tálcát, és okozhat karcolásokat a felületen a tálra. Soha ne nyomja meg a CPU vagy a merevlemez-meghajtók üzemképes. Ha ők megüt működés közben kockázata a lemezjátszó semmiből, és hozzon létre egy rossz fizikailag is sokkal magasabb.
Badura logikai chip bukkannak vagy magasabb szintű vezérlő, amely szabályozza mozgások a kar (szelepmozgató) olvasás.
Most, hogy tisztáztuk, milyen rossz fizikai és logikai úton a rossz is megjegyezte, hogy nem szoftver ki tudja javítani a rossz fizikailag. Tehát nagy gondot, mint a közlekedés és manipulálni merevlemez, nem vágják őket, nem ejtse őket, nem szabad összerázni. ODAC rossz helyek, amelyek a természetes, nem érdemes megjavítani őket nagyon költséges (mind anyagilag, mind az anyagok, amelyek szükségesek, hogy javítsa meg), és végre egy különleges környezetben. Ha kíváncsi, mi történik, vagy hogyan befolyásolja egy merevlemezt, ha van rossz helyek, illetve amikor a tű érték eléri a szegmens, ahol a semmiből (rossz fizikai) adatokat nem lehet helyesen olvasni, az operációs rendszer ad hiba. Ha a rossz logikailag hajtómûhöz (kar olvasat) fogja írni az adatokat a lemezre hiba, a fájlok megsérülhetnek, és ez a hibaüzenet rendszer.
A mai bemutató fogunk használni suite ne hagyja ki a fiókot senkinek, különösen akkor, ha egy informatikai rajongó és szereti, hogy javítási egy számítógépen, vagy a problémák megoldása érdekében. Ez a híres Hiren`s BootCD egy bootolható CD-t, amely magában foglalja a sok szoftver végző különböző feladatok, a vírusok, hogy átvizsgálja RAM memóriát tesztelő, adatmentés, partíció, MBR a (Master Boot Record), ami mentések , particionálás, biztonsági mentés visszaállítása, klónozás válaszfalak, módosításával vagy repedés uirea BIOS eltávolítani a jelszót, és így tovább. Bár van egy csomó szoftvercsomag, a Hiren`s BootCD ISO image csak 171MB. A számos program, ez a bemutató beszélni HDD regenerátor, hogy amint azt fentebb már említettük, akkor átvizsgálja és mi megjavítjuk rossz helyek logika egy merevlemez. De azt hiszem, hogy valami important've törölte a szöveget, így hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan tudja, hogyan kell használni Hiren`s boot CD-t és a HDD regenerátor.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (226)

    • MirceaAdrian végül ... mi lenne, ha ad nekem, ami lai kurzor útmutatóban használt https://www.videotutorial.ro/?p=3918 vagy nu.Te kérem ftumos  

      ms szép, ha nem írtál megjegyzést, nem találtam jobban őket az oktatóanyag megnézésében, és ön maga is megtalálja őket az útmutatásban szereplő MS-ben, és szeretnék több ilyen fajta MS-t

  • Ez egy nagyon jó szoftver visszanyerésére ágazatokban defecte.Din saját tapasztalata mondani, hogy megpróbáltam hasznosítás része, de nem jött ki túl bine.Am beolvasott első hardver megjelölni rossz helyek és hogy keresse meg a pontos helyet, majd bevezettük csak azokat a részeit regeneráció (ez időt takarít meg, amikor meg kell javítani a nagyon nagy HDD), rossz helyek javított, de hamarosan reaparut.Pe azonos hdd alkalmaztuk a teljes javítási és tökéletesen működik most. megjavítása után rossz, hogy formázni lassú (evantual egy segédprogram által felajánlott és a gyártó cég).

    • sailorriverVan egy nagyon jó helyreállítási szoftver ágazat defecte.Din saját tapasztalata mondani, hogy megpróbáltam hasznosítás része, de nem jött ki túl bine.Am beolvasott első hardver megjelölni rossz helyek és hogy keresse meg a pontos helyet, akkor azt bevezette a regeneráció csak azokat a részeit (amelyek az időt, amikor meg kell javítani a nagyon nagy HDD), rossz helyek javított, de hamarosan reaparut.Pe azonos hdd alkalmaztuk a teljes javítási és funkciója, és most tökéletes .Egy rossz állapotban, hogy formázni lassú (evantual egy segédprogram által felajánlott és a gyártó cég).  

      Soha nem szkenneltem a merevlemez-meghajtókat, bár tudtam, hogy hol vannak a csomagok. Mindig hagyom, hogy fejét a farkát végezze, még akkor is, ha hosszú időbe telik, de megéri, azok, akik ezt a segédprogramot rögzítették, eddig nem panaszkodtak nekem :)

  • Őszintén szólva nem tud semmit erről a szoftver egy értékes érdekes, megpróbálom magam kemény volt! Ez a program nagyon izgalmas jövő, és szeretnék több információt róla. Köszönjük!

    • Dumitru: Sami kérjük, értesítse, ha megy
      Ez a szoftver a Windows 7 32biti?  

      LLOOLL és újra LOL. Nem számít, milyen operációs rendszer van az emberek, és nem számít, hogy a 32 64 vagy, akkor nincs operációs rendszer. Ez a szoftver fut a CD-t, akkor nem számít, hogy milyen operációs rendszer van, és hogy. Ez szoftver fut, függetlenül az operációs rendszer CD-t.

      • adrian.eu Készítettem a hdd reg-et a botról való induláshoz, de a laptop elindításakor nem olvasom, megemlítem, hogy nincs operációs rendszer ... mit tehetek?

  • Adrian asszony, mivel megtetted az oktatóprogramot, az utolsó bemutatóban azt mondtam, hogy csináld, megcsináltad és ajánlom

  • ennek a webhelynek köszönhetően sok szoftver használatát megtanultam, és köszönöm érte ezt még kb. 2 héttel ezelőtt problémák voltak a merevlemezzel, hd dallammal teszteltem, volt néhány darabja, és még egy oktatóanyagot kerestem a hdd regenerátorról. végül olvastam valahol, hogy hogyan használják, megtaláltam és kijavítottam a jelvényemet. Ha ez a jövőben lehetséges, hogy oktatóanyagokat készítsen néhány fontosabb szoftverrel a pa rentn bootcd számára, akkor hálás lennék. sok szerencsét tovább

  • Hello mindenkinek Baeta köszönöm enrom sokkal toturial, hogy egy nagyon jó dolog, bravo + 10 de így folyamatosan kíváncsi lehet, hogy egy bemutató a szoftver UltraVNC néző? Konkrétan Március érdekel, hogyan lehet létrehozni egy SFX archívumkiszolgálóként pl Apache dupla kattintás shi archívumkiszolgálóként telepíteni magát, vagy integrált képszerverre antro klik megduplázza indítsa el az automatikus telepítés (gondolom antelegeti Understanding mi az), ha azt szeretné shi időben megvalósítani egy bemutató köszönöm asha

  • Hiren`s suite BootCD szuper kemény és olvastam neki valamit, mint egy szuper videotutorial, még bevezető szoftvercsomag !!

    Gratulálunk !!!!

  • Adrian nagyszerű fiú, és azért is, amit csinálsz, általában nem tudom, hogy vagy, mint személyiség, de szerintem brovao vagy ezeknek az oktatóanyagoknak köszönhetően, amennyire 6-8 hónapon keresztül rájöttem, hogy nem tudnék meg 10 év alatt ... köszönöm köszönöm köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.