Üdvözöljük!

Üdvözöljük a www.videotutorial.ro.

A honlap célja, hogy hozzon létre egy adatbázist a gyakorlatokat, áttekintésre, ötletekre, azok számára, akik most meg a világ informatikai, hanem a haladó felhasználóknak, akik szeretnék befejezni a tudás, amit már a IT.
Csapatunk azt javasolja, hogy az összes ilyen tanfolyamok is teljesen ingyenes és minden kötelezettség nélkül!
Azt szeretném, ha egy kellemes és könnyű asszimiláció a tudás ezekben video oktatóanyagokat és értékelés által számunkra és együttműködők.
Remélem, hogy a pozitív hozzájárulását frissítse a poggyász információs tudás.

Köszönöm

Következő videó bemutató kezeli telepítése VirtualBox (virtualizáció eszköz), ez egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a telepítése és tesztelése egy vagy több operációs rendszer egy multi biztonságos! Jó böngészést ...

Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Szeretem tartani a jó munka

 2. Edisson - mondta

  Srácok rock, jó apák látogasson el, ha van idő még szerencse Team (C + B)

 3. Edisson - mondta

  Vásárlás LG KE970 ragyog ezüst, garancia magán rel .. + tartozékok dobozában, Logitech bluetooth, autó hangszóró riasztó
  :))

  • Albert - mondta

   Edisson: Keres LG KE970 ragyog ezüst, magán garantierel .. + tartozékok dobozában, Logitech bluetooth, autó hangszóróin riasztás)  

   Nem vagyunk egy hirdetési oldal, de mi vagyunk a legjobb helyen az oktatóanyagok Romániában

 4. Georgel - mondta

  sal imádom, amit nem a legjobb

 5. admin - mondta

  Köszönjük a visszajelzést!

 6. vasea - mondta

  Haver akkor jó, de van egy kérdésem: miért is lő egyenes orra?

 7. admin - mondta

  Az orrom kifújom, mert folyik ... és nem tudom hagyni, hogy a billentyűzeten áramoljon.
  És ha a csapás egy rosszabb lenne.
  Amíg megyek hideg meg kell fizetnie, ha meg szeretné nézni oktatóanyagok általunk készített.
  Köszönöm, hogy megnevettettem ...
  Köszönöm a hozzászólást, és várni.

 8. Ovidiu - mondta

  a legjobb weboldal tutorials!!! köszönöm, amit csinálsz.

 9. tintio így tovább, és hogy néhány oktató és Auto
  ms

 10. és úgy tűnt, 2 nem igaz?

 11. Adrian - mondta

  @eu: ez is a 2. rész, de meg kell keresni, írja be a webhelyünk keresőmezőjébe, lásd az oldal jobb felső sarkában ... írjon virtuális mezőt adja meg, és megtalálja az összes virtuális dobozhoz kapcsolódó oktatóanyagot, vagy lásd az oszlopban kategóriák az oldal jobb oldalán ... keresse meg a Virtualizálás lehetőséget, és kattintson a pluszra a Virtualizáció mappa előtt, és az összes virtualizációs oktatóanyag megjelenik alább, beleértve a virtuális mezőt is

 12. Vlad - mondta

  Először is szeretnék elnézést kérni a véleményét, de ez zavar egy kérdést. Szeretem a hatását az egér (az egyik a piros kör jelenik meg, amikor kattintson). Tudna nekem azt, hogy hol ez a hatás? Előre is köszönjük. Sikerek!

 13. @Vlad:
  Sajnálom, de ez a hatás capture szoftver, amit használunk megvalósítani video tutorials.
  Alternatív megoldás lehet: a vezérlőpult / egér / mutató opciók / láthatóság, itt jelölje be a "Mutassa a mutató helyét, amikor megnyomom a CTRL billentyűt" jelölőnégyzetet, majd adjon alkalmazást és rendben, és ezentúl, amikor megnyomja a "Ctrl" billentyűt a hogy legyen néhány köröd is.
  Természetesen minden kör több árut.
  Te várt ránk.

 14. Sergiu - mondta


  Én, ellentétben Vlad
  Vlad Sajnálom, de nem tudok mondani, hol és hogyan tettem ezt, hogy megvédje köreimbe
  Ez valóban része a videó oktatóanyagok készítéséhez használt szoftvernek, és nem tudom, hogy a neten megtalálható-e csak a "kattintási körök" rész
  Sok szerencsét!

 15. beb3_mykk - mondta

  Trbuse próbáltam! Azt hallottam, hogy ez jó!

 16. Ovidiu M - mondta

  Minden a legjobb nekem, láttam a sok oktató sokat tanultam, de azt szeretném megkérdezni: Azt kell egy programot, hogy vissza néhány elveszett fájlokat, remélem tud nekem segíteni

 17. Adrian - mondta

  @Ovidiu M: Írja be a keresést a jobb oldalon a "Recuva" webhelyen lévő keresőmotorunkba, és írja be ... van egy bemutatónk arról, hogyan lehet helyreállítani az elveszett fájlokat egy merevlemezről a Recuva segítségével !!!

 18. florin - mondta

  köszönöm létezik, így ez szuper tinetio is, ez egy jó tanár bemutató, különösen a kezdők, mint én. 10, vegye figyelembe, nekem.

 19. Nicusor - mondta

  Míg a második (remélem, hogy befejeződik 30 min-1 h) a virtuális box?
  Cristi vagy Boby, talán bemutatja nekünk egy video-oktatóanyagban, hogyan kell olyan alkatrészeket csatlakoztatni, mint a második merevlemez a számítógépbe (kábelcsatlakozások, beállítási beállítások). Nem tudom, hogy sok úttörő van ezen a téren.
  Lehet, hogy a meglévő meghajtók 2 típusok: hardver-90 2000 éve szalagot, és a kábel srác után 2000 nem tudja, hogy hívják a piros kábelt.
  Ez lett volna jobb, ha az első oldalon elvégezte videotutoriale számítógépes berendezés tartozékai és beállítása őket a számítógépen, majd a programok.
  Köszönöm, hogy létezik.

 20. Adrian - mondta

  @Nicusor: A sávos merevlemezeket ATA típusú merevlemezeknek, a vékony vörös sávú merevlemezeket pedig SATA típusú merevlemezeknek hívják ... a merevlemez behelyezése nem olyan nehéz ... Az alaplapon 3 hellyel kell rendelkeznie ... megnézheti, hova vezet a szalag a merevlemezről és adja meg azt a sávot, még 2 helynek kell lennie, oda tegye a 2. merevlemezt ... jumperrel kell rendelkeznie a merevlemezen, és attól függően, hogy ezt a jumpert hogyan helyezte el, beállítja a master vagy a slave merevlemezt ... Nem tudom, hogyan magyarázzam kifejezésekkel, de tudom hogy megmutassam neked ... nincsenek velük a kifejezések, de tudom, miről van szó. 2 merevlemezt tettem magamra, és azt gondoltam, hogy párhuzamos vagyok, és most párhuzamosak azzal, amit a hardverrel kell csinálni, de a google segítségével olvastam és én 2 merevlemezt sikerült magamnak felszerelnem !!! anélkül, hogy bárki bármit is megmutatna nekem! A többi virtuális doboz oktatóanyag a webhelyen található !!! A hasonló cikkek oktatóanyaga alatt kék színnel írjon néhány címet, kattintson a kék címre, és ezzel a virtuális doboz oktatóanyagához kerül. Kattintson a „Hasonló cikkek” cím alatt a „Virtuális doboz (virtualizációs program) oktatóanyag telepítése” címre megvastagodott fekete közvetlenül a fenti oktatóanyag alatt

 21. parti - mondta

  Én frt országban, kínzott, és én nem tehettem semmit, de tönkre jó számítógép, de amikor megtudtam, hogy minden rendben van, és én is jól érzem magam, hogy az én pc_l. Avetii részemről 10 Petu minden oktató

 22. danezu - mondta

  Érdekes virtuális doboz, de hibát ad, nem tudom, mi az oka, de a lehető leghamarabb újratelepítem a Windows-t ...

 23. GET_RIGHT - mondta

  üdvözlet

 24. Daniel - mondta

  szerencse még mindig a legforróbb Romániában

 25. Firenzei - mondta

  Először is szeretnék gratulálni a munka az Ön számára, ami biztos vagyok benne segíteni fog egy csomó ember, szeretlek.
  Most van egy kérdésem: csináltam a Gmail számla után néztem a videotutorialul létre, hogy a kemény virtual.Pana itt mindent, rendben van, de ha adok duplán kattintva nem nyit ablakot, amely videotutorial, a logez nekem, de azt kell mondanom, a tulajdonságait az elemhez nem avaailable.Poate segített megérteni, magamtól, hogy miért?

  • Firenzei: Először is szeretnék gratulálni Önnek a munka az Ön számára, ami biztos vagyok benne segíteni fog egy csomó ember, szeretlek.
   Most van egy kérdésem: csináltam a Gmail számla után néztem a videotutorialul létre, hogy a kemény virtual.Pana itt mindent, rendben van, de ha adok duplán kattintva nem nyit ablakot, amely videotutorial, a logez nekem, de azt kell mondanom, a tulajdonságait az elemhez nem avaailable.Poate segített megérteni, magamtól, hogy miért?  


   Google blokkolta a szerverek, hogy az alkalmazások a Gmail.
   A bemutató megtörtént néhány évvel ezelőtt, nem volt nem lehet tudni, mi fog történni.

 26. Adrian - mondta

  @Firenzei: Nem adott meg nekünk részleteket, nem volt tűzfala, nem volt víruskeresője, igaz? és ha igen, miért? Nagyon lehetséges, hogy az antivírus egy fájlra ugrott, amikor telepítette az alkalmazást, és természetesen hibái vannak ... ha a telepítés még mindig a végére ért, akkor a tűzfala blokkolja a kapcsolatot, és nem engedi be a bejelentkezést ... Ha a tűzfal a Windows rendszerben van aktív, deaktiválja, mert semmire sem jó !!! Azt tanácsolom, hogy távolítsa el az alkalmazást a Revo alkalmazással (amelyről van egy oktatóanyagunk, írjon a jobb felső sarokban a "revo" kifejezés keresésére anélkül, hogy az idézőjelek enter-t adnának), majd deaktiválja a tűzfalat és a víruskeresőt, és telepítse újra az alkalmazást, ha a biztonsági intézkedések le vannak tiltva!

 27. miha39 - mondta

  Nem tudok egy szóval megnyitni egy oldalt ... furcsa nevek jelennek meg a betűtípusban ... Nem tudom, hogyan üljek ott a betűtípusban ... mit kell tennem, hogy el tudjak olvasni egy oldalt ...

  • miha39: Nem tudom megnyitni az oldalt a Word .... a betűtípus jelenik meg furcsa név ... nem tudom, hogy a betűtípus setey ott ... mit tegyek, hogy olvassa el az oldal ...............  


   Megnyitásához Word-fájlok a Microsoft Word, akkor lehet, hogy egy régebbi Office-verzió, az Office telepítésekor 2007, mi is van egy tutorial, vagy Open Office, amelyhez szintén egy nagyon jó tutorial által kollégánk Dan .

 28. GABRIEL - mondta

  Szia, Ki tud segíteni nekem tanácsot felkutatása. az enyém.
  alaplap GA-8IPE1000 (Rev 3.x) Intel Pentium 2.8 4 proc, memória 884 DDR1 (500 + + 256 12 40 HDD ATA G N.vid.5500 128 Mb videokártya.
  Win XP nem telepíthető bármelyik verzió után az első rendszerindítás és újraindítás ad nekem (eroor betölteni az operációs rendszer) Én formázott összes hardver és így tovább. Tudtam telepíteni vista de nem tudom inprimanta Lexmarc használ X74 hogy nincs illesztőprogram Vista:
  Várakozás a válaszra. Köszönöm.

 29. Adrian - mondta

  @GABRIEL: Írja fel a Keresést így: "A Windows XP telepítése AHCI konfigurációra vagy RAID tömbre" írja be, és megtalálja az oktatóanyagot !!! Óvatosan nézze meg görgetés nélkül, nézze meg az egész oktatóanyagot, ha meg akar érteni valamit!

 30. mostwanted - mondta

  nagyon hasznos tutorials!

 31. Mateo - mondta

  Cristi, szépen kérlek meg tudja mondani, hogy mit témát a Windows XP-ben ez a bemutató?

  • MateoCristi, szépen kérlek meg tudja mondani, hogy mit témát a Windows XP-ben ez a bemutató?  


   Van egy téma a Windows operációs rendszer 7 vállalkozás, az a felület, amely alapkiépítésben a rendszert.

 32. Mateo - mondta

  Cristi meg tudod mondani, kérlek játszani a témát során ez a bemutató?

 33. Mateo - mondta

  bocs ... nem vettem észre, hogy válaszoltál nekem ..

 34. ady36 - mondta

  Mondd el, hogy csinálod, hogy nekem legyen szíves sati előfordulhat, hogy a vörös kör képre, miszerint hogyan kell csinálni, Sami eszembe

  • Adrian - mondta

   Ez a hatás a szoftver, hogy mi volt a bemutató (I forgatták asztalon) adják a capture szoftver segítségével követi a bemutató látogasson el az egeret, és nem veszíti szem elől. Ez a hatás látható csak a bemutató, nem látjuk ugyanazt a hatást felvétel közben, ahogy mondtam, hogy csak akkor jelenik meg, ha ennek a tutorial.

 35. Mitru - mondta

  Március Baetica jó nagyon érdekel, hogy ha van olyan programot, amely segítségével slideshow Köszönöm

  • Adrian - mondta

   Te vagy a szerencse, ma tegye a tutorial, hogy mit akarsz! Plusz mi is oktató a témában, amely érdekli, akkor csak meg kell keresni őket a keresőmező jobb felső fekete. Azt mondják, hogyan kell csinálni egy diavetítés és diavetítés vagy hozzon létre egy slideshow, belépsz és megtalálja oktató

 36. BRAVO!
  Gratulálok, uraim

 37. geo manu - mondta

  b bravo Cristi és jó egészséget. olyan jól magyarázza, a laikus. ha követi a bemutató fej farok lehetetlen nem működik. jó egészséget ahhoz, hogy segítsen nekünk.

 38. Krisztus és az SO - mondta

  Jó reggelt azoknak, akiknek van LENOVO laptop, de azoknak is, akik LENOVO-t szeretnének vásárolni, én azt írom, hogy ha problémái vannak vele, és garancia nincs rá, várjon egy hónapot, amíg meg nem javul! A FIZETÉSI SZÁMLÁK MÉG HA GARANCIA VONATKOZIK. A TÁPELLÁTÁS HÁLÓZATÁBÓL SZÁRMAZÓ FESZÜLTSÉG KÁBELÉTŐL SZÁMÍTAM, ŐK azt mondták, hogy ez nem kompatibilis. 65 eurót fizettem a kábelért, az áramellátásért és a munkáért, még akkor is, ha ezeket én ellenőriztem. Hibásnak találták az alaplapot. Egy év garanciát vállaltam. Tehát a kábel hibásította meg az alaplapot ...

Trackbacks

 1. […] A Videotutorial.ro-t 08.09.2008. szeptember XNUMX-án avatták fel az első bemutatójukon a "Welcome" oldalon (https://www.videotutorial.ro/?p=1) […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.