Hackintosh a 3, kibír MacOS PC nélkül UEFI

Ma továbbra is a sorozat tutorials dedikált Hackintosh tárgy készül stick létesítmény PC nélkül UEFI, akkor kérdezd meg az operációs rendszer a Mac OS X Lion hegy és a bootloader nevű Chameleon.
Mindehhez szükség van, legalább Mac OS X beépített VirtualBox, ha nem tud egy igazi Mac.
Szükségünk van:
A Mac vagy Mac OS X virtuális
Iatkos ML2
Chameleon bootloader
Az USB stick legalább 8 GB
Ha van egy barátom, Mac, akkor telepítse a Mac OS X-ben VirtualBox, van egy bemutató, amely segíthet a Telepítés Mac OS X-et VirtualBox.
A múltkor megmutatta, hogyan lehet ezt a munkát a Windows, de ebben az bemutató volt, Iatkos ML3U változat UEFI alaplapok.
Az alábbiakban címeket töltse le a szerszámokat.
Sok sikert kívánok, és várom, hogy elmondja nekem a megjegyzés részben ...
Töltse le az Iatkos ML2 verziót (kissé módosított Mac OS X Mount Lion) „http://iatkos.me/forum/viewtopic.php?f=77&t=23105”
Töltse le a Chameleon rendszerbetöltőt (nem indul tánc nélkül) “http://iatkos.me/wp-content/uploads/2012/12/pkg/ML2_Bootloader_Installer.pkg.zip”


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

    • Egyetértek Nem hiszem, hogy Krisztus a Mac OS a számunkra, csak azt látjuk, hogy instaleaza.Eu legyen felszerelve, mint a VirtualBox igaz?

  • Cristi, Mac OS X Mountain Lion, Oroszlán hegy nem .. A hozzátartozók a Apple neveztem minden változata az operációs rendszer után egy macska.

  • Edy: Nem hiszem, hogy egyetértek Cristi használata Mac OS számunkra, csak azt látjuk, hogy instaleaza.Eu legyen felszerelve, mint a VirtualBox igaz?

    Nem így, néhány PC-k változtak valamit a BIOS-ban, megmutatom.

  • Bravo végre! egy kicsit rövid, de jövőre jövőben oktatóanyagok telepíteni, telepítés után, stb. Ha tud segíteni valaki ezen az oldalon oriceproblema Hackintosh róla nyugodtan kérdezz a megjegyzések rovatban, hogy segítsen nekünk, és köztünk többek között. BAFTA tovább

  • Cristi, az ML3U-ról nem mondod, hogy nem indul a botról bootloader nélkül, az UEFI-n azt mondod, hogy indul, és miért nem indít nekem egy P8P67 REV 3.0 táblára közvetlenül a botot, mert azt mondtad, hogy az UEFI bios rendelkezik bootloaderrel, de Rúdulok a botból, és úgy nézek, hogy '' - 'villog, és egyben villog, így várom egészen holnapig, és nem indul. Meg kellett tudnom, hogy szüksége van egy Chameleon rendszerbetöltőnek, különben holnapig maradok, és nem indulok. közvetlenül, ahogy az utóbbi oktatóban mondtad Amikor először tesztel, majd azt mondja, hogy közvetlenül működik botokkal, egyéb eszközök nélkül. Nos olvastam, hogy szükség van egy bios frissítésre, átkozottul, nem károsítom a táblát a módosított bios frissítéssel, ezt hallja A 3602 Dada azt akarja, hogy sokáig várjanak, és jó, hogy frissítek, hogy működjön.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.