Látványos, de egyszerű háromdimenziós grafika a Cinema 4D-vel - oktatóvideó

Kérését követően azt gondoltam, hogy nem egy videó bemutató a témában 3d. Kitértem a kibocsátási program Cinema 4D, egy nagyon "tágas" program, könnyen használható és hihetetlenül hatékony.

Mivel nem a romániai "piacon" fejlesztett téma, sokunk számára idegen elem lehet. Mi pontosan egy 3D grafikus program? A különbség megkönnyítése érdekében például a Photoshopot (CS4 verzióig) fejlesztették ki 2D grafika (2 dimenzió: hossz és szélesség) előállításához, 3D programokban (3 dimenzió: hosszúság, szélesség, magasság) a kivetített tárgy látható bármilyen szög. Egyszerűbben: a 3D-ben vetített játékfigurának láthatjuk a nyakát és a homlokát (miután kivetítettük), egy 2D-s programban ismét rajzolni kell.

Amit meg kell 3D? Attól függ, hogy mit akarunk csinálni. Mert tutorial be csak egy kis türelem, de 3D nem korlátozódik arra, hogy meg tudják oldani a projektek építészeti, videó szerkesztés, és így tovább.
Mint mondtam bemutató, ha azt szeretné, hogy megragad játékok (ami sok lesz) mellett szilárd tudás lesz nagyon 3D tehetség. Azt javaslom, ha ez a vágy, hogy megtanulják, hogy ne fogd ezt a programot, de váltani programok, mint 3DS Max, ArchiCAD, stb Minden program egy specializáció, például az egyik jobb a animációk, az egyik jobb, a reális anyag, és így tovább.

Amit ajánlani, ha azt szeretnénk, hogy nem tervezési 3D meglehetősen magas szintű, akkor nincs ideje / szakács megtanulni bonyolult szoftver nincs tehetsége?
C4D tanulni.
Miért?
Mert ez nagyon egyszerű, mint még Blender, sok útmutatók ez (sajnos nem román), és lehet csinálni hihetetlen dolgokat.
De a tehetség.
Nem probléma, a C4D-nek nagyon sok "művelete" van, amelyek segítenek az eredmények elérésében a "gombok" segítségével. Össze tudom hasonlítani ezeket a tevékenységeket a PS fellépésekkel, de sokkal fejlettebbek voltam.
Mit tehettem volna egy programot 3D?
Amellett, hogy a statikus grafikák és videók is, például Ice Age film keletkezik egy ilyen programban.
Amit kell dolgozni ezeket a programokat?
Általában úgy erőforrásigényes, a film néhány másodperc megkövetelheti akár több órán keresztül, hogy megmentse egy viszonylag fejlett PC.
Mennyibe kerül?
Programok nagyon drágák, néha kell extra plugins, ami viszont nagyon drágák.
Hogyan tudhatok meg?
Hacsak nem foglalkozik angol nyelvű lehet kapni könyveket, de ezek költsége viszonylag. Például Software AS egy könyvet 40 lei kártya 3DS Max, második indul 100 RON.

Remélem nem riasztotta ezeket a sorokat, ha követi a bemutató, akkor láthatjuk, hogy ez nem nehéz dolgozni ebben a programban, és azt hiszem, tetszeni fog.

A siker minden kérdésre az Ön rendelkezésére.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Alex Chirigiu

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (75)

  • Tudom, hogy amikor meg akartam nézni videotutorialul én fogadta egy ablak kérdezi, hogy a személyes adatokat, hogy beiratkozik nekem az amerikai vízumot lottón. Voltak zárva pt. tutorialul.Stiti nézni valamit asta.Va köszönhetően

    • dan: Tudom, hogy amikor meg akartam nézni videotutorialul én fogadta egy ablak kérdezi, hogy a személyes adatokat, hogy beiratkozik nekem az amerikai vízumot lottón. Voltak zárva pt. tutorialul.Stiti nézni valamit asta.Va köszönhetően  

      Egyszerűen zárja be az ablakot egy kattintással a Bezárás gombra ...

    • tökfilkó: ZModeler v2.2.0

      Őszintén szólva én nem tehetség modellezés, a munka, a lehetőségek, a plug-inek moograph oldalakon. Ha látsz egy nagy igény, hogy megtanulják a programot, és bemutatja.

  • Bár én vagyok szenvedélyes 3D nem a bemutató, legalábbis nekem, volt interesant.Pentru akik szenvedélyesen kell nézni, sőt, hogy az ötlet a programról.
    Alex Bravo várnak, és hogy egyéb oktatóanyagok és 3D, még akkor is, ha nem vagyok szenvedélyes mindent, amit nézni, hogy a magával ragadott engem a figyelmemet.

    • Lucian: Gratulálok érdekes bemutató tud segítsen nekem Azt akarom tudni, hogyan lehet beszúrni a képet a mozi 4d editez.VA elégedett.  

      Mit akarsz pontos szerkesztést történik Photoshop. A C4D létrehoz egy objektumot nem módosítja a képet. PS Vannak oktató által készített nekem, illetve a Gimp.

  • Gratulálunk az oktatóprogramhoz. Nagyszerű kezdés látni a dolgokat az űrben. Úgy gondolom, hogy a térbeli orientáció számunkra több, mint szükséges. Fejlessze képzeletét, kreativitását stb. Jó egészség mindazok számára, akik küzdenek annak érdekében, hogy naprakészek legyenek a hírekkel. Köszönöm !!

  • Ha volt fiókom valahol, és lehetőség van az automatikus bejelentkezésre, és automatikusan bejelentkeztem, akkor például megváltoztatom a fiók felhasználónevét és jelszavát, ahol be kell jelentkeznem a számítógépbe a bejelentkezés kikapcsolásához. automatikus fiók, mert szerintem valahol a számítógépben van tárolva és automatikusan bejelentkezik.

    A választ e-mailben is elküldheti

    infernus_007@yahoo.com

    • CostelSuper! Köszönjük!
      Használt valamilyen formában a deformáció.
      Használhatja a fénykép, cím, vagy valami más?
      Köszönjük!  

      Igen, lehetséges. Meghatározhatja az átalakítandó objektumot, és felhasználhatja a képet anyagként, kis beállításokkal tökéletesen illeszkedik. Ugyanez vonatkozik a szövegre, de lehetősége van C4D-ben írni.

    • Roby: Játékok?? be tudnál mutatni egy játékra?: D: D: Dmic mic mic: P  

      A játék nem csak a 3D. Ahogy értem, hogy mutassam be a meghatározott szintet által nekem kellene egy 20 oktatóprogramok és programozási ismeretek. Ha észre egy csomó igények bemutatni egy egyszerű játék, AS.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.