A Google bevezette a román nyelv támogatását a Hangalapú keresés - oktatóvideóban

Hi barátok, a mai bemutató megmutatja, hogyan működik a Google Voice Search támogatás román nyelven vezették be a mai támogatási 17-08-2012 és hidd el menni.
Idővel minden alkalommal, amikor üti a mikrofon ikont a billentyűzet Android, vajon mikor fog megvalósul a román nyelv, ma ez a nap, a Google bevezette hang támogatása számunkra. Mostantól akkor hangalapú keresések román nyelven, putyem írjon e-mailt a román nyelv, tudjuk írni sms román és interational különböző alkalmazások hangutasítások.
Ezek nem egyszerű hangutasítások, mint a Nokia mobiltelefonok néhány, ez egy okos motor, amely bekapcsolja hangját a szöveget, amit előre, mint a keresési lekérdezést, vagy egy ahhoz más alkalmazások számára.
Most, ha azt akarjuk, hogy a Google keresés a telefonján, akkor csak meg kell nyomni a mikrofon és beszél a mi nyelvünkön román, nőttem fel, és annyira szeretünk.
Hasonlóképpen, az SMS-ben vagy e-mailt, csak azt kell mondani, hogy kivel akarunk elküldeni az üzenetet, majd továbbra is, mint diktálja a szöveget.
Normális, vannak kisebb hibák, így mindenütt az elején, de el kell ismernünk, hogy ez egy fontos lépés a helyes irányba.
Végül úgy érezzük, figyelmen kívül hagyni, az első navigációs Google Maps, akkor az összes forgalmi adatokat Voice Search Maps már támogatja.
Hála a Google!

Figyelem.
Voice Search román nyelv nem hajtják végre az összes eszközt, de valószínűleg hamarosan beteg.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (42)

      • Jól okosabb, kezembe fogom venni a könyvet, hogy helyesen írjak..Nem neked, hogy izmokat csinálj. Ez egy olyan ország, amely tele van "értelmiségiekkel", akik a monitor mögött ülnek és okos embereket alkotnak. Bocsáss meg Cristi, ha a kommentem zavar, de srácok felvették az ekére {csak viccet csináltam}. Jó napot kívánok.

  • Andy:
    A román nyelv támogatja a Google hang jelenik meg a böngészőben? ...

    Mi tesz egy bemutató arról, hogy

  • Szia Cristi, beállított valamit, hogy megvédje a szöveg ékezetek? Én, a Samsung Galaxy S II egyszerűen generált szöveges ékezetek nélkül.
    Köszönet előre.

  • Szia, van egy Optimus One készülékem, valószínűleg még nem működik ezen a telefonon. a kérdésem: valamit frissíteni kell, vagy ha elérhető, akkor magától frissül, és a román nyelv megjelenik a beállításokban?
    Nagyon szépen köszönöm, és sok szerencsét mindenkinek!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.