Vásárlói útmutató, tablet vagy okostelefon kiválasztása - hardver útmutató

Hi barátok, ma megpróbálom elmagyarázni egy pár dolog a világon bonyolult szerkentyű lesz hasznos útmutató azok számára, akik szeretnének vásárolni ebben az időben egy okostelefon vagy tabletta.
Úgy döntött, hogy összevonja a két útmutatók egy, mert a tabletták és okostelefonok sok közös. Mi könnyen mondhatjuk, hogy a smartphone és a tabletta kisebb tabletta lehet egy túlméretezett smarthpone.
Vannak esetek, amikor az év sok bevezetések vannak, ez az esés során, éppen időben az ünnepekre, az ügyfelek ideje olvasni véleménye, hogy összehasonlításokat, és válassza knowledgeably.
Könnyen vásárolni a legjobb eszköz, megteszi, amit drága, és készen áll, a jó üzlet, ha talál egy okostelefon vagy tablet jó áron, egy példa a telefon Nexus S, amely egy nagyon jó telefon, megkapja az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést, egyike azon kevés eszközöknek, amelyek megkapják az utolsó "desszertet" a Google-tól. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik kettős magos processzorral vagy HD képernyővel, ez egy rendkívül jó telefon, amely bármilyen alkalmazást vagy játékot probléma nélkül képes futtatni, kivéve a 1080p nagy felbontású filmeket és játékokat, amelyeket kifejezetten a többmagos rendszerekhez, például a a következők lennének: Grand Theft Auto III, SHADOWGUN, Riptide GP és még sok más.
A tabletta szuper kifizetődő ebben az időszakban Asus Transformer TF101 hogy találunk egy rendkívül kedvező piaci áron, a transzformátor van egy nagy előnye a többi versenytárssal, nevezetesen dokkoló helyA dokkoló fordul a transzformátor helyén (hogy csúnya hang!) Egy igazi netobook Android, aki történetesen egy akkumulátor, amely kiterjeszti az autonómia tabletta pala a vre0 17 óra, ez valami szuper nehéz, ha azt gondoljuk, hogy a az átlagos laptop egy sor maximum 2-3 óra, és ez anélkül 3D fut HD filmeket vagy játékokat.
Ez a két eszköz megfizethető, mert vissza kell lépniük, hogy utat engedjenek a jelenlegi generációnak. Az első esetben a Nexus S helyet ad a gyönyörű és izmos Galaxy Nexus (mosule?) Számára. Ez az első okostelefon, amely Ice Cream Sandwitch-hez érkezik, a működés teljesen megváltozott, mindenki azt gondolja, hogy ez az Android legfontosabb lépése a bevezetése óta. A táblagépek területén az Asus Transformer átadja helyét a fiatalabb és okosabb testvérnek, a Transformer Prime-nak, van egy feldolgozó "üzeme", amely egy SoC (chipen lévő rendszer) Nvidia Tegra 3-on alapul, 4 ARM Cortex A9-vel és gforce LP-grafikával. az Android benchmarkok világa hihetetlen pontszámokkal és szuper sima tapasztalattal a Honeycomb-ban, ha a TF101 képernyője nagyon jó volt, most a Prime-on tökéletes, az alapverzióban a flash memória mennyiségét 16-ról 32 GB-ra növelték, és a lista folytathatta.
Az alábbiakban néhány tipp az ünnepekre:

Okostelefonok.

Gama olcsó telefonok:

Huawei U8650 Sonic Black mobiltelefon… 599 Lei
LG Optimus One P500, Silver
HTC Explorer Fekete

Tartomány ár / teljesítmény arány:

Motorola DEFY Fekete
Samsung I9001 Galaxy S Plus mobiltelefon, 8 GB, fekete… 1299 Lei
Sony Ericsson Xperia Ray Fehér (Az emberek stílus)

SUPER TIPP:
Samsung S8530 Wave 2 mobiltelefon, fekete… 800 lei (Operációs rendszer Bada)
Samsung Nexus S mobiltelefon i9023 Fehér
Samsung Galaxy mobiltelefon I9100 S2, 16GB, Fekete

„Mindent megtörni” sorozat:

Mobil Samsung Galaxy Nexus I9250, ezüst
Samsung Galaxy Megjegyzés Blue N7000
Apple iPhone mobiltelefon 4S, 16GB Fekete

tabletta:

SUPER PONT

Asus TF101-1B055A Eee Pad transzformátor tabletta nVidia Tegra 2 processzorral - T250, 16 GB, barna

Minden egyben:

Asus Slider tablet 10.1

Legjobb teljesítmény:

Apple iPad 2 Fehér 32GB

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

    • Andrei Alexandru:
      Hé, azok után, amit s2, és válasszon a Galaxy Nexus s? vagy más .......

      Ez a két eszköz nem lehet összehasonlítani, össze lehet hasonlítani Nexus S Galaxy S i9000 minden esetben SGS2 i9100.
      Amit válasszam?
      Attól függ, mit akarsz, lehet, ízlés kérdése, mindkettő szoros kapcsolat eszközök helyett Nexus S van felszerelve kétmagos processzor.
      A Galaxy s2 kiváló okostelefon, egyetlen hátránya a kijelző, csak a 800x480 valamivel több mint 1280x720 Galaxy Nexusnál, vagy 1280x800 Galaxy Note esetében.
      Minden készülék előnyei és hátrányai, az egyik olcsó, de egy kicsit gyenge, a másik erős, de egy kicsit drága.
      A tény az, hogy lehet választani a piacon egy csomó okos telefonok.

      Azt tanácsolom, hogy olyan telefont keress, aminek legalább 800x480-as felbontású a kijelzője, minimum 1Ghz-es processzora, minimum 512 MB memória, nem lenne rossz a telefonnak jobb akkuja, kicsivel 1500 felett mAh.

      A választás a tiéd, én csak adtam néhány információt és ajánlásokat.

  • Nagyon nehéz ezt az útmutatót!
    Lehet, hogy valaki tesz videotutorial csapat, hogy megvásárol egy Nexus S vagy Galaxy Nexus és oktatóanyagok róla.

  • Szia Cristi! A tanknál a bemutató. Már egy ideje volt táblagépem, de... a pénz gond. Láttam valami románt, olyan árakkal, amilyeneket reméltem, de láttam, hogy az egyiket kihagytad. Az Allview Alldro Speed ​​​​SuperSlim Tabletről van szó, amely valószínűleg megkapja az Android 4.0-t, és hamarosan megjelenik az EvoTab 2. Ha elmondanád a véleményedet róluk, melyik lenne megfelelőbb. Csak netet szeretnék, irodát, videó kivetítőn való lejátszást, zenét. Kevesebb játék vagy tesztelés milyen nagyszerű.Előre is köszönöm!

    • piedone49:
      Hi Cristi! A tank tutorial. Eszem egy kis időt, hogy egy tablettát, de ... a pénz kérdés. Láttam valamit, hogy a román árú, de remélem, hogy találkozunk átugorja az egyiket. Ez Alldro Speed ​​Allview tabletta SuperSlim lehet, aki 4.0 android, és van, hogy üljön EvoTab 2 fel. Ha lehetne még aranyos róla, hogy megfelelőbb lenne. Én csak net, office, játszani egy projektor camblu zene. Kevesebb játék, avagy tesztek milyen nehéz Előre is köszönöm!

      Ha a helyedben én nem vásárol, azt várnánk, hogy összegyűjti egy kis sajtot.

  • Cristi megjelent debeaba új Galaxy Nexus Android telefon 4.0 mert FM rádió, és elmegyek valahová, és azt kell, hogy menjen a rádió FM rádió külön utánam, és a Nexus S menti ezeket a hihetetlen rádió nélkül samsung nem fényérzékelő, nincs flash, mint néhány, amikor egy rádióműsorban Galaxy Nexus S akkor, hogy ezeket a replace hosszabb, kiáll, menti, vagy ha csinál rádió fejhallgató nélkül ötlet. Nem elégedett a Galaxy Nexus

  • De ha egy tablet meghaladja a 10-12 milliót, akkor az én szempontomból és a jelenlegi igényeim szerint legalább i3-as laptop felé fordulok. Lássuk, mit mond a Mikulás :)

    • piedone49:
      De ha mozog 10-12milioane a tabletta véleményem, és a jelenlegi igényeket, én orientált laptop, minimális i3. Most lássuk, mi Mikulás mond

      Ha szüksége van egy laptop, hogy úgy gondolja tablettát? Ők gyártják a különböző fokozatok, egyfajta elektromos fűtés vs légkondicionáló.

  • Is tudja!
    Ha készített egy bemutató, hogyan kell asztali 1 perces filmet anélkül, hogy telepítve volt valami online.Nu tudom, hogy hogy hívják situ

    • warsn:
      Is tudja!
      Ha készített egy bemutató, hogyan kell asztali 1 perces filmet anélkül, hogy telepítve volt valami online.Nu tudom, hogy hogy hívják situ

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete szegéllyel: Screenr és videók-O-Matic beírt és megtalálni oktatóanyagok.
      Azt tanácsolom, hogy tekintse meg a könyvjelzőkről és kezelésükről szóló oktatóanyagunkat, hogy megtanulja, hogyan kell „könyvjelzőt” tartani az Ön által kedvelt oldalakon, hogy tudjon egyszerűen visszatérni azokhoz anélkül, hogy emlékeznie kellene a cikkek címére. Szépen rendszerezed őket a böngészőben mappákba kategóriák szerint. Hasznos webhelyek, webalkalmazások, technológia stb., és mentse el a webhelyeket kategóriák szerint a böngészőjében.
      IVAT, hogy a gyakorlati és szervezni!

    • warsn:
      Is tudja!
      Ha készített egy bemutató, hogyan kell asztali 1 perces filmet anélkül, hogy telepítve volt valami online.Nu tudom, hogy hogy hívják situ

      Az oldal neve screenr.com

  • Lg Optimus One P500-at használok és ajánlom, és tessék, még nem az a régi generáció :) Még mindig megvan a minőség = ár + teljesítmény
    Fogadok, hogy P500 LG Optimus One nem fog Ice Cream Sandwich frissítést.

    És ha az első ajánlást tett egy kis konzol szerelt a PC-TV tuner (csak kíváncsiságból, hogy hogyan működik), bekapcsolom a számítógépet, és láttam, füst jön a készülék, gyorsan kihúzta a dugót számítógép és csodálkozva láttam, hogy én leégett videokártya. Valószínűleg törött tuner, de nem tudok rájönni, hogyan kell írni a videokártya. Megkérdeztem egy barátja videokártya, hogy ha megyek, és megyek PC rendesen. Végső soron nem számít, én és széles. Tehát vegyek egy új videokártya, az http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-msi-ati-radeon-hd-5450-1024mb-gddr3-64bit-dvi-i-pci-e--pR5450-MD1GD3HLP de érdemes vásárolni, és hűvösebb a kártya, azt látta, hogy nem igazán kell nagy hűtőborda. Hadd rend és hűvösebb a videokártya?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.