Vásárlói útmutató, a legérdekesebb laptopok, ajánlásaink - hardver útmutató

Szia barátok, ma fogom bemutatni néhány laptop ami megragadta a figyelmemet olyan eszközök, az új processzorok, néhány érintőképernyők, néhány kiváló grafika a játék, ez azért van, mert mindenki valami mást akar.
Nem laptop, amely megfelel mindenkinek, függetlenül attól, hogy túl nehéz vagy túl nagy, vagy nem túl jó processzor vagy a memória elegendő, ezért olyan sok laptop a piacon. A gyártók igyekeznek, hogy a szív (zseb) a mi a minden stratégia, ez nem rossz, így született meg a verseny, amelynek fő haszonélvezői vagyunk, hogy néha a legalacsonyabb áron a néhány termék.
A mai vezető már nem mutatott fel jó készülék is, csináltam egy válogatás, úgy döntöttem, minden eszköz minden.
Az első: Dell Inspiron Duo netbookEz egy olyan eszköz azok számára, akik szeretnének és a laptop és a tablet készülék a sor alkalommal másodperc tabletta laptop, a legnagyobb előnye, multi touch screen (több ujját a képernyőn egyszerre.)
HP Compaq Presario CQ57-382SQ egy olcsó laptop, ha azt mondom, olcsó nem hiszem, egy roncs egy utolsó generációs processzor készülék Wireless N, Bluetooth, akkumulátor cella 6, webkamera, képernyő LED-es háttérvilágítással és így tovább.
Samsung NP300E5Z kiegyensúlyozott laptop, ez a tökéletes eszköz azok számára, akik egy kis költségvetést és közepes, mind az emberek kevesebb dedikált grafikus (nem baj, ha nem a játékosok), ez nem jelenti azt, hogy nem néz HD filmeket, akkor is, hogy a kevésbé igényes játékokat.
Asus K73SV-TY470D közepes költségvetéssel rendelkező játékosok prefektus laptopja, nagyon jó processzorral és dedikált videokártyával rendelkezik Nvidia GT 540 M, felül pedig 17 hüvelykes, 1600 × 900 felbontású képernyője van, ez a játékok minőségét jelenti HD filmekben.
Acer Aspire S3-951-2464G34iss Ez része egy új osztályt a termékek egy ultrabook, a készülék jön a piaci rést, ahol sütkérezett, mégis könnyen Mac Book Air, egy szuper vékony készülék (vékony, mint egy notebook), akik a stílus tökéletes azok számára, akik értékelik az Apple termékeket, de nem zseb őket. Ha szereted a dolgokat gondosan kialakított a jó anyagok és a munka példányt, ez egy tökéletes eszköz, ez inkább egy műalkotás, mint egy informatikai eszköz, egyfajta kiegészítő (mint a pénztárca, vagy öv).
Végül egy termék azok számára, akik véget akarnak vetni az "ellenségeknek", kb Acer ICONIA-484G64ns, olyan fejlett termék, hogy nem hiszem, hogy meg merném venni, minden benne van, amit az okostelefon-tulajdonos utál a legjobban, nevezetesen az érintő billentyűzet. Gondoljon arra, hogy a szomszédjai és barátai milyen lányokat fognak mutatni az új eszköz bemutatásához
Bármit is dönt, azt ajánljuk, hogy ezt csak akkor megverték messze az interneten keres értékelés és összehasonlítás a termékek, a feldolgozók, videokártyák. Ügyeljen arra, hogy generációs processzor, látogasson el a gyártó honlapján, és derítse ki, amikor megjelent processzort, hogy jön a laptop, akkor használja, hogy vesz egy új laptop, ha egy processzor 3 éves?

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • A bemutatott laptopokat nem venném meg. ez az útmutató rendben van, de úgy tűnik, mégis hiányzik valami: a gigabites hálózati kártya, amely egyes laptopoknál van, közvetlenül a bemutatóból, nem mond semmit róla ... így olvassa el mindenki a 100/1000-et anélkül, hogy pontosan tudná, mi az; hogy a szolgáltatóknak nincs 1G berendezésük, és a kártya 1000-nél tovább megy, csak egy másik hálózati kártyához vagy routerhez csatlakoztatva, gigabites portokkal, 5 vagy annál nagyobb ftp kábellel, hogy mind a 8 vezetéket használják ...
    Ez az egész arról az általános bemutatni. olvasni az írást a helyszínen, hogy EMAG, és továbbra is
    Csupán emlék, ha eltávolítjuk 3 1 G és G is kellemes hely, hogy 2G teljes 4 G melyikére kártyát vásárolni alapján a fennmaradó 2G a laptop, hogy teljesen kompatibilis?

    • Sebi:
      Én nem vásárol a laptop bemutatni. ez az útmutató, rendben van, de még mindig úgy tűnik, mintha valami hiányzik: gigabit hálózati kártya van néhány laptop még a bemutató nem mond semmit .. így mindenki olvassa 100 / 1000 anélkül, hogy tudnánk, pontosan mi a helyzet, hogy a szolgáltatók 1G berendezések és a fórumon megy 1000 csak más hálózati kártya, vagy vezetékes router gigabit port ftp 5 vagy nagyobb használt összes témáját 8 ...
      Ez az egész arról az általános bemutatni. olvasni az írást a helyszínen, hogy EMAG, és továbbra is
      Csupán emlék, ha eltávolítjuk 3 1 G és G is kellemes hely, hogy 2G teljes 4 G melyikére kártyát vásárolni alapján a fennmaradó 2G a laptop, hogy teljesen kompatibilis?

      Elméletileg kell lennie összkomfortos jelentése gyakorlatilag is lehet az azonos márkájú és sorozatok.
      Én gyakran fel memóriát a különböző gyártók kétcsatornás és jól működött a legtöbb esetben, amikor a katód tolni a határt (játék, kódolás, HD video) hibák léphetnek fel, szintén problémát okozhat, amikor a számítógép elindul reggel. Ha nem hiszem, laptopok problémákat okozhat, ha egy kétcsatornás két modul által gyártott különböző cégek, amennyiben azok ugyanazon a frekvencián.
      Volt probléma a memóriamodult, hogy a szerver, amelyen már cserélni, mert a szerver fut egy másik memóriamodult a többiek, nem volt probléma, hanem én voltam nagyon ideges, talán aggódott semmiért, miután megváltoztatta a békét. Figyelembe kell vennünk, hogy a szerver működik a teljes terhelés 24 / 7, de ezek nem voltak problémák (körülbelül két héttel jött jobb memória).
      Most és hiányzik nekik (román igaz) általában nem emlékirat értéken túl sok minőségi ellenőrzés is nincsenek szabványok nem mindig tartják be, ha az összes gyártó találkozik JEDEC szabvány borotva dolgok mennek, a kísértésnek, olcsó anyagokból és görbék vágás nagy.

  • Kiváló oktatóanyag, frissítés a tavalyi oktatóanyaghoz (útmutató). Kiváló: D: D Még mindig várom az ilyen oktatóanyagokat. Csak jó egészségi állapot és az egész család sikere Cristi karrierjében! : D :);)

  • Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondol erről a laptop?
    ..........................
    Az egyetlen negatívum, hogy én találtam, hogy nincs bluetooth-képes

    • Claudiu:
      Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondol erről a laptop?
      ..........................
      Az egyetlen negatívum, hogy én találtam, hogy nincs bluetooth-képes

      Ez rendben van, csak mínusz olyan régi generációs CPU (az 1 másfél évben).

  • Lenne egy kérdésem, talán egy kicsit buta, de: Hol tanultál meg ilyen sokat róla? Mindazok jellemzői folyamat és típusú monitorok / hogyan működik, stb?

    És még egy dolog. Javasoljuk, kérlek nekem néhány játékot (pl. GTA, mint a Total War, vagy egyéb) configutaia e (tudom, nem a legjobb, de van pénz a drágább):
    -Intel® Pentium® E6600 processzor (2M gyorsítótár, 3.06 GHz, 1066 FSB) (ma úgy vettem, hogy a régi E2140 modell túl gyenge és régi volt)
    - 3 Gb RAM (azt hiszem, 667 MHz-en, 2 Gb 800 MHz-en és 1 Gb 667 MHz-en működik)
    - asus p5kpl / 1600 alaplap
    - GeForce 7300LE videokártya?

    Tudom, hogy ez nem egy nagyszerű kombináció, szeretnék egy jobbat, de van ilyen ... és még egy dolog, ha a Windows 7-et telepítem erre a konfigurációra, akkor jól fog működni?

    • alex08:
      Lenne egy kérdésem, talán egy kicsit buta, de: Hol tanultál meg ilyen sokat róla? Mindazok jellemzői folyamat és típusú monitorok / hogyan működik, stb?

      És még egy dolog. Javasoljuk, kérlek nekem néhány játékot (pl. GTA, mint a Total War, vagy egyéb) configutaia e (tudom, nem a legjobb, de van pénz a drágább):
      Intel ® Pentium ® processzor E6600 (2M gyorsítótár, 3.06 GHz, FSB 1066) (előző Megvan a régi modell E2140 túl gyenge volt, és a régi)
      - 3 Gb RAM (azt hiszem, 667 MHz-en, 2 Gb 800 MHz-en és 1 Gb 667 MHz-en működik)
      - asus p5kpl / 1600 alaplap
      - GeForce 7300LE videokártya?

      Congigutaie tudom, hogy nem túl nagy, szeretnék egy jobb, de ez van ... és egy másik dolog, ha telepíteni a Windows ezen konfiguráció 7 jól megy?

      ... ismerősöd, próbáld ki a következő prototípust: a következő a következő évben jelenik meg ... a számítógéped jó vagy nagyon jó ... ne várj el mindent a szüleidtől, és próbáld meg tájékoztatni ... talán dohányos vagyok, de mégis csodálkozva veszem észre hogy SENKI NEM OLVASSA SEMMIT ... testvérek, annyi információ van az interneten, hogy nem tudom, hogy valamelyik könyvtár befogadhatja-e! ... egyébként jó, néha válság

    • alex08:
      Van egy kérdésem, talán kissé buta, de: Hol tudtál meg ennyit róla? Mindazok ...

      Ezek a srácok mindig tanított és d'tudjuk, hogy sok még nem játszott, ahogy mindenféle hülye játék nem tanulnak semmit.

  • Cristi 11: 30-kor, ahol azt mondtad, miért teszünk winodw-okat a laptopra, és felmerül a kérdés: Hogyan tegyem fel az Android laptopomat, hogy nem csak élő CD-t találok, telepíthetőnek nem találom, hogy szeretném feltenni, hogy van wi-fi-m és blueutoooth és "tabletként a laptopomon" szeretném használni. Mit mondasz ?

    • ASUS:
      Crystals 11 perc: 30 ahol azt mondta, hogy miért Winodws a laptop, és jön a kérdés: Hogy tudom az én laptop, én meg csak Android live cd, telepítő nem találja a táskát, hogy én és a wi-fi blueutoooth és szeretné használni, mint egy "tablet laptop". Mit gondolsz?

      Ha van türelme eltávolíthatja változatát Android a laptop. Valaki már telepített Epad.Problema az, hogy van egy érintőképernyős ebben az időben.

  • ASUS:
    Crystals 11 perc: 30 ahol azt mondta, hogy miért Winodws a laptop, és jön a kérdés: Hogy tudom az én laptop, én meg csak Android live cd, telepítő nem találja a táskát, hogy én és a wi-fi blueutoooth és szeretné használni, mint egy "tablet laptop". Mit gondolsz?

    Nem azt mondtam, Android mondhatunk Ubuntu, hogy jól néz ki és jól fut a laptop.
    Android jelenleg nem áll készen a laptop, akkor kevesebb, most már a rendszert optimalizált tabletták és okostelefonok, a közeljövőben azt hiszem, látni fogjuk, egy kis beépített telek x86 de tudják.
    Android laptop fut át ​​az SDK, és ha meg tudod csinálni, hogy a fordítás Ambition nem kell félni a kihívások, mit gondolsz, más fejlesztők el?

    • Cristi-admin: Én nem mondtam, Android mondhatunk Ubuntu, hogy jól néz ki és jól fut a laptop.
      Android jelenleg nem áll készen a laptop, akkor kevesebb, most már a rendszert optimalizált tabletták és okostelefonok, a közeljövőben azt hiszem, látni fogjuk, egy kis beépített telek x86 de tudják.
      Android laptop fut át ​​az SDK, és ha meg tudod csinálni, hogy a fordítás Ambition nem kell félni a kihívások, mit gondolsz, más fejlesztők el?

      A gondolat megy vissza az ubuntu, én felhúzott Android, várom, mikor jön az Android Linux

  • @iUlLiAN Értem, amit mondasz, de már kipróbáltam a bérgyilkos hitvallását 1 és az argonauták felemelkedését, és azt mondtam, hogy talán a jobb játékok nem csak a videokártya miatt működnek.

    Nagyon köszönöm, és várok véleményeket

  • Tudom, hogy semmi köze a bemutatóhoz, de kérem, válaszoljon a következő kérdésemre. Körülbelül egy évvel ezelőtt az egész rendszerem leégett. Szinte minden, amiért imádkozhatok. sokkal fontosabb volt, vagyis eltűnt az alaplap és a processzor. Miért történt ez? Csak véleményt akarok! A forrás jó minőségű volt, minden rendben volt, de hirtelen ....... Előre is köszönöm válaszért és gratulálok az elkészített oktatóanyagokhoz !!!!

    • Gabriel:
      Tudom, hogy nem kapcsolódik a bemutató, de kérjük, válaszoljon nekem egyik évről a következő intrebare.Acum én égett minden sistemul.Aproape maradt nekem csak rog.Mi Stay videokártya és a merevlemez sursa.Ce fontosabb volt értelme alaplap és a processzor is dus.De hogy ez miért történt? szeretne csak egy vélemény! forrása volt a jó minőségű, minden rendben volt, de hirtelen ....... Köszönöm a válaszát, és gratulálok A oktatóanyagok készült!

      Néha áramütésből, máskor túlterhelésből, sok órás üzemelésből, szünet nélkül, vagy túl nagyra túllépve ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.