Hardver útmutató, Hogyan válasszuk ki a legjobb processzorhűtőt - Videó útmutató

Szia barátok, ebben az útmutatóban fogom bemutatni videotechnológián mögöttes informatikai alkatrészek és hűtés nemcsak hűvösebb, mint tudjuk, egy nagyrészt fémdarab tervezett kihűlni komponensek felmelegszik túlzottan.
Bármely gép, vagy darab elektronikai fogyasztanak energiát hőt, tartják maradék energia vagy a román elpazarolt energia, mind autó és alkatrész elektronika adja ki kevesebb hőt a hatékonyabb, hogy használja fel az energiát fogyasztott hatékonyan és szétszórja csak egy kis része a mai processzorok kevesebb energiát és intelligensebb, több fűtött és kevesebb.
Még autók szükségünk hűtőrendszer radiátor gépkocsik a vízszivattyút és a termosztátot segítségével hűti a motort, kifejezetten fenntartja az optimális hőmérsékletet a motor nem működik jól, ha hideg van.
Nem fogjuk megvitatni autók, a gondoskodás komponensei a számítógép, hogy a túlzott hő, mint a CPU, videó paca, RAM, chipset, VRM, stb
A legfontosabb eleme a számítógép processzor, mivel a műveletek számát és az üzemi frekvencia melegszik nagyon sok, ha nem hűlt le eléggé sérülhetnek, nincs modern processzorok védelem az összeomlás előtt megáll amikor elérik a kritikus hőmérséklet, hogy megvédjék magukat, anélkül hűtő hő fel pillanatok alatt.
A piacon ma már két hűtési rendszerek, az első és a leggyakrabban használt a léghűtéses rendszer, ez nagyon egyszerű, hogy egy darab fém a processzor (Hőelterelő vagy hűtő), amelyet arra terveztek, hogy a hő CPU felület, nem számíthat természetes megjelenése kevesebb hőt siet a folyamat telepítése ventilátor fúj hideg (szobahőmérsékleten) több mint fémdarabot (hő szóró).
A második módszer a hűtővíz, helytelenül mondta víz visszavezetendő folyadék a víz, ez a folyamat hasonló a használt autók, ez a módszer több-hatékonyság, de ez az egész szerelvény nem olyan megbízható, sok komponens sokkal valószínű, hogy kisiklik alapvetően vízszivattyú elromlik, ha halottak vagyunk, nem keringenek folyadék és a processzor és egyéb alkatrészek (ha túlhűtött és egyéb alkatrészek, hogy a rendszer) már nem jó.
Hűtőlevegő sokkal megbízhatóbb, itt van egy próbadarabot elektromos elem, amely nem akkor is, ha a ventilátor nem működik, marad Hőelterelő fém, amely eloszlatni sok hőt passzívan.
At hűtők a rendelet egyszerű, a több hűvösebb magasabb így hűlnek jobb, míg ezek a hűtők javította bevezetésével Heat cső, ezek közül néhány a réz csövek töltve folyadékkal, amely képes elpárologni hőmérsékleteken kevesebb, mint 100 C%, a hőcső segítségével szállítható a hőt a bázis (a felszínen a processzor), hogy a felső, ahol a hő transfetata egyes alumínium-ig, és végül eloszlik a levegőben, és így a folyamat gyorsan a használat rajongók.
Heat Pipe nagy hűtők sok helyen lehet használni, ventilátor nélküli, alapvetően mi egy nagyon hatékony hűtési rendszer, a meghibásodási ráta ennek a rendszernek az 0%, pontosan azért, mert ez a szerver különösen léghűtéses rendszer semi passzív (légáramlás közvetve), ami azt jelenti, hogy van egy passzív hűtő, amely nem terem, meg kell vizsgálni, hogy a szerverek működnek 24 / 7.
Entiziastii borítani használja más hűtési módszerek leggyakrabban használt folyékony nitrogén, ez egy folyadék, amely befagyasztja a helyén mindent borítani tisztek használni ezt a folyadékot rövid időszakokra néhány competirii vagy gépelés közben és érvényesítés eredményeit, ez hűtőrendszer nem lehet használni naponta a normál számítógép, még borítani tisztek általában használják a számítógépet hűtőrendszerek hagyományos levegő vagy folyadék (víz).
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Léghűtők ajánlott:

Scythe Mugen CPU hűtő 2 rev B (én ajánlás)
Cooler Master CPU hűtő V8
CPU hűtő Noctua NH-D14

Hűtés folyadék (víz) Ajánlott

CORSAIR folyadékhűtéses
Cooler Thermaltake PW 850

hővezető paszta

Zalman termikus vegyület, alacsony sűrűségű (egyszerű alkalmazás)
Arctic Silver termikus összetett 5 (teljesítmény)

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Hello Nekem van egy probléma, ha tud segítsen nekem nem tudok letölteni semmit depositfiles másodperc menni, és megvédeni a nevem, de nem tudja letölteni link jelenik meg köszönöm ie9 értem szabad

    • marian 1: Hello Nekem van egy probléma, ha tud segítsen nekem nem tudok letölteni semmit depositfiles másodperc menni, és megvédeni a nevem, de nem tudja letölteni link jelenik meg köszönöm ie9 értem szabad  

      Használjon másik böngészőt, mi útmutatók minden böngésző: Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Megtalálja őket beírja a nevét a keresőmezőbe a jobb felső sarokban, és amely be.
      El tudja távolítani IE9 jelzett ITT (Kattintson a szó itt piros), és én is újra 8 verzió

  • Nagyon köszönöm, hogy ezeket a részletes ismertetők, Cristi! Szeretem nézni őket, és biztos lehet benne, hogy én soha nem fog unatkozni :). Kívánok jó egészséget!

  • @cristi-admin, kérlek, mondd el, mit gondolsz erről a hűtőről Arctic Cooling Freezer XTREME rev. 2. Ha a gyakorlatban még nem foglalkoztál vele, legalább az emag honlapján található leírás/specifikáció alapján mondd el a véleményedet.
    Van ez a hűtő körülbelül egy év, és szerettem volna tudni, hogy a nézet róla
    köszönöm
    PS: amikor az AMD-nél cooler stockra kerestél, először elfelejtetted törölni az intel szót, csak a "stock"-ot törölted, végül megtaláltad az "AMD intel cooler"-t, és ezért nem azt mutatja, amit kerestél.

    • TurocK: @-Admin, rogsa válaszolsz nekem, mit gondol erről a hűtő Arctic Cooling Freezer XTREME rev. 2. Ha kellett foglalkozni vele gyakorlatilag is kapsz egy véleményt leírás / jellemzők ezen az oldalon van emag.Eu hűtő körülbelül egy év, és szerettem volna tudni, hogy a nézet a elMultumesc
      PS: ha nézett hűvösebb állománya laAMD elfelejtette törölni a szót intel korábban, most törölt "állomány", és végül a keresés is "AMD Intel hűvösebb", és ez nem az, amit kerestél kijelző  

      A mester az egészséges, szép hűvösebb, a teljesítmény rendben van az ára, én számos ajánlást tett alján a szöveg, ezek a kedvenceim, főleg 2 Scythe Mugen rev B.

  • Respekt, Mester! Nagyon érdekes cikk, a jövőben lehetnek Apple termékekkel kapcsolatos cikkek? Nemrég jelent meg az ipad2, egy nagyon érdekes játék.Igaz, kicsit nehéz beszerezni, vagy akár iMac-et is... De lehet beszélni az Apple-lel és kölcsön tudnak adni egy ilyen játékot. Sok oldal van ahol ezt csinálják ;)

  • Köszönöm az oktatóanyagot.Sok igazság és érdekesség elhangzott itt.Én is szeretnék visszatérni egy kritériumhoz a hűtő kiválasztásánál, a hatékonyság és a zajszint mellett figyelembe kell venni (nagyon oda kell figyelni) a méreteket és a a többi alkatrész alaplapra szerelve (pl. videokártya), a szigorú méréseket nagy körültekintéssel kell elvégezni.Nekem szűkebb házam van és komoly "ásás" kellett, hogy találjak egy jó hűtőt, de olyant, amelyik passzol és nem zavarja a többi komponens.

  • Használjon másik böngészőt, mi útmutatók minden böngésző: Google Chrome, Firefox, Opera, Safari. Megtalálja őket beírja a nevét a keresőmezőbe a jobb felső sarokban, és amely be.
    Távolíthatja el az IE9-t, ahogyan az ITT mutatja (kattintson a HERE piros nyelven írt szótre), és újból lesz a 8. verziója. AdrianGudusQuote me
    Köszönöm szépen Eltávolítottam ie9 általuk megoldani a problémát, most már letölthető depositfiles szép köszönöm

  • Jó lenne, ha a vásárlás és az útmutató a lakhatás, mint tudod, az 2 ilyen típusú esetek alatti forrás helyzetét, és a forrás feletti helyzetben a

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.