A Firefox könyvjelzőinek hatékony kezelése és más böngészőkbe történő exportálása - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató fogom magyarázni, hogy a dolgok a könyvjelzők vagy hogyan tudják mindenki böngésző kedvencek, megtanuljuk, hogyan kell rendelni azokat hatékonyabban, mint ülni kényelmesen, mint mi import más böngészőkben és hogyan kell menteni, és hogyan lehet őket hát az esetekben, ahol van, hogy a letelepedési program vagy miért nem küld nekik egy barát.
Ez a bemutató szentelt böngésző és Mozilla Firefox, de meg fogja tanulni, hogyan kell importálni egy másik böngésző könyvjelzőit kivitt Firefox.
A könyvjelzők vagy könyvjelzők, ahogy azokat románul hívják, a kedvenc oldalaink, amelyeket gyakran látogatunk, az Internet Explorerben ezeket a könyvjelzőket kedvenceknek nevezzük, amikor tetszik egy oldal, amelyet könyvjelzőkbe tesszünk, ma, mint holnap, holnap , amíg egy nagy listához nem jutunk, amely soha nem ér véget, a könyvjelzők listája "kolbászként" kezdődik, természetesen szinte lehetetlenné válik, hogy gyorsan megtaláljuk azt, ami érdekel minket.
Itt az ideje, hogy megtanulják, hogyan kell rendelni kedvencek, meg tudjuk csinálni ezt több módon, a bemutató taglalja a helyek, ahol tud ülni, és hogyan tudjuk megszervezni, bár könyvjelzők, menü könyvjelzők, mappák cartegori alapú, címkék, leírás, keresés stb
Mappák nélkülözhetetlenek, ha azt akarjuk, hogy rendelni szép könyvjelzők, nagyon könnyű viszont a böngésző egy zsúfolt helyen, ahol nem találunk olyan oldalt meglátogattam egy hónappal ezelőtt, és mi tetszett.
Szervező könyvjelzők, meg tudjuk menteni egy csomó időt és természetesen elkerülhető epizódok hisztéria, hogy tudtam megtörni a monitor, mert azt látjuk, hogy mit keresünk.
A végén megmutattuk a bemutató, és az egyik trükk, hogy tudom használni, amikor akartam bemutatni több telek a vevő hívja az én szolgáltatásokat hozzon létre egy oldalon.
Meg lehet tanulni, hogyan kell exportálni a könyvjelzőket, hogyan kell importálni a könyvjelzőket egy másik böngészőt, és hogyan menti értékes könyvjelzők hogy a kínai idővel így összegyűjteni.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

    • Bogdan: Lehet, észre egy tutorial vásárol egy laptop (lehetőleg a játék)?  

      Gaming laptop elég nehéz egy tisztességes áron, megpróbálom, mielőtt laptop a játék bemutató fogom irányítani a vásárlás egy laptop nagyon előnyös ár-teljesítmény aránnyal.
      Az útmutató néhány napon belül jön...

      • Cristi-admin:
        Gaming laptop elég nehéz egy tisztességes áron, megpróbálom, mielőtt laptop a játék bemutató fogom irányítani a vásárlás egy laptop nagyon előnyös ár-teljesítmény aránnyal.
        A felhasználó követi majd néhány nap ...  

        Azt mondják, a jó laptop egy minőség-ár arány: asus k51a.are proc Athlon kétmagos 2, 300 merevlemez, videokártya és 4200 2 származó 1800 elágazó giga lej

      • Cristi-admin: Laptop a játék elég nehéz egy tisztességes áron, megpróbálom a bemutató előtt, hogy a laptop a játék laptop vásárlási útmutató nagyon vonzó ár-érték arányt.
        A felhasználó követi majd néhány nap ...

        Én google chrome és setap, export menedzser adta könyvjelző boocmark, és hoztam létre a fájlt semnne könyvet. A kérdés az, hogy miután a Windows újratelepítése ezt broseru import a fájlt, és tudni fogja, mentett jelszavak oldalak, vagy csak jelent?

  • Szép volt Cristi, nagyon hasznos tutorial... Szerintem ilyen oktatóanyagoknak korábban kellett volna megjelenniük, egyszerű dolgokkal kapcsolatban, napi használatban és jelentéktelennek tűnő.

  • Bravo Cristi, a bemutató, mint hasznos lehet!
    Úgy gondolom, hogy az is előfordulhat korábbi konzultáció az egyszerű dolgokat, használt napi és jelentéktelennek tűnik.
    Pt. könyvjelzők és egyéb közművek használok hosszú AiOS és pt. MozBackup mentés minden maradjon.
    Chrome helyett pedig az Iront telepítettem :)

  • Cristi hallani, tudom, hogy te egy rajongó, és látta, hogy a Kaspersky Kaspersky 2011 megjelent és jó lenne csinálni egy bemutató a Kaspersky Internet Security 2011 én sok jót hallottam tőle!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.