Intel Nvidia játék kevés pénzért - teljesítmény minden zseb számára

Intel Nvidia játék kevés pénzért

Mi a kis pénzért az Intel Nvidia Gaming bemutatója?

Az Intel Nvidia Gaming kevés pénzért valójában útmutató a rendszer összetevőinek megvásárlásához.

Ha még mindig van ilyen vásárlási útmutatóm játékrendszer AMD-n, Azt gondoltam, hogy jó ötlet lenne az Intel és az Nvidia rajongók számára, ha van ilyen hozzáférhető játékrendszerük a jelenlegi alkatrészekkel.

Miért folytatom oly sok játékkonfigurációt, irodai, iskolai stb. Rendszereket?

A technológia nem áll meg és a rendszer, amelyet egy évvel vagy néhány hónappal ezelőtt javasoltam, még ha jó is, a teljesítmény, a jövedelmezőség, az ár stb. Szempontjából már nem a naprend.

A gyártók időről időre új processzorokat indítanak, vagy akár a régieket olcsóbbak teszik.

Például a processzor, amelyet használtam az oktatóprogramban, drágább volt, amikor megjelent, és most féláron van; hirtelen jó üzlet lett.

Miért nem az i3 gyenge?

A legtöbb játék nem tud hatékonyan használni 4nél többet, sőt még 6 feldolgozó magot is. Ezért a játékhoz jobb, ha egy processzor 4 vagy 6 magos, magas frekvenciájú, mint egy olyan processzor, amelynek 12 fizikai magja alacsonyabb frekvencián van.

A mai i3-nak semmi köze sincs az néhány évvel ezelőtti i3-hoz, mert 4 maggal rendelkezik, magas frekvenciájú és komoly turbófokozattal rendelkezik. Ráadásul nem melegszik túl, mert nincs beépített grafika.

Az i3 9100F egy speciálisan játékszerre szabott processzor, és meglehetősen szerény összegért bármit meg tud játszani, attól tartva, hogy a processzor valamilyen módon korlátozza.

Persze, magasabb teljesítményt kaphat, de a fizetett ár sokat növekszik, és a teljesítmény növekedése elhanyagolható lesz.

A rendszer kismértékű módosításával további 300-400 lej takaríthat meg.

Ha nem feltétlenül akarja, hogy a játékrendszerben Nvidia grafikus chippel ellátott videokártya legyen, akkor AMD RX580 vagy RX590 helyett vásárolhat, és a játékok teljesítményszintje azonos lesz.

Az egyetlen hátránya az lesz, hogy az AMD videokártyák kissé melegebbek, és zajosabbak lehetnek a játékban. Irodai vagy napi filmekben, interneten, közösségi hálózatokban stb. Történő felhasználáskor nem fogja érezni a zajkülönbségeket, mivel mind az AMD, mind az Nvidia kártyák hallgatnak. A fűtés és a zaj problémája csak a játékban jelentkezik.

Az Intel Nvidia Gaming rendszerben használt alkatrészek kevés pénzért

* kapcsolt linkek

Alternatív videokártya AMD-n (olcsóbb ugyanabban a teljesítményben)

  1. Asus Radeon RX 580 videokártya
  2. XFX Radeon RX 590 FATBOY videokártya

* kapcsolt linkek

Hasonló oktatóanyagok / útmutatók:

Video bemutató - Intel Nvidia Gaming kevés pénzért

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Vladut - mondta

    Próbáljon ki egy útmutatót is a jelenlegi játék-laptopok kiválasztásának útmutatójához. Tudom, hogy csináltad már a múltban. De ahhoz, hogy az új Intel processzor technológiával rendelkezzen. Könyörgöm.

  2. Bu csizma 🙁

Trackbacks

  1. […] Az Intel Nvidia játék kevés pénzért - teljesítmény bármilyen zsebhez […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.